Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.520.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
General Zed kaže...
Fake_Alert kaže...
Tomislav95 kaže...
Fake_Alert kaže...

Dali ima netko slusalice za nokiu 6300 mislim da je 2.5 mm utikac a da mu netrebaju.Meni uskoro regate dolaze pa putujemo zemljom pa da imam sta slusat a moje su crkle od previse mjuzeCool

Jeftine su te 2.5 mm

Koliko i di u zgu ja nisam uspio nac.,

Original za 6288 su 248 kn,a zamjenske su 80kn.Original u Mobisu u Heinzlovoj,a zamjenske u svakom mob shopu.Mada su zamjenske slabije.

Jel netko možda zna za post gore kaj sam napisao u vezi videa?Postoji li takav program?

Za te pare si kupim 2 gb 1x plocicu za komp i gotovo.Necu se ja s tim zahebavat uopce.

LOL CAT! ^^
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Večer. Evo mene napokon doma, kaj se radi? Osmijeh

17 godina
neaktivan
Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan

Evo pogledajte moram još linkove jedan dan ubacit.

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan

...samo da popijem prvo pivo danas, nego čini mi se da je seneka skroz prolup'o...danas je došao u birc

i počeo galamiti da nekoga vidi, a pre neki dan je razgovarao sa drvećem...Izlanuo se

...kaos...
18 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Malo pretjerujete sa tim vašim temama. A sve u svrhu TU, odnosno malo više zvjezdica.

Glupost(!)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 20:34 (Penryn).
16 godina

Evo za početak da počastim...=)

UKLJUČITE SE

Ako double postam znači da pišem s moba...
17 godina
Jurra kaže...

...samo da popijem prvo pivo danas, nego čini mi se da je seneka skroz prolup'o...danas je došao u birc

i počeo galamiti da nekoga vidi, a pre neki dan je razgovarao sa drvećem...Izlanuo se

To ti nije prva, molim lijepo. Osmijeh Gdje je ona moja od danas za koju nisam imao vremena. Cool

I opet ti nešto za Seneka pričaš. Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
DJECHACHIC kaže...

Malo pretjerujete sa tim vašim temama. A sve u svrhu TU, odnosno malo više zvjezdica.

Glupost(!)

LOOOL! Vodič ona vrvi informacijama (malo da uzme u obzir matrice, priključke i sl. stvari)

Nego možda ipak napravim onaj test (Quad core vs. Dual core u svakodnevnom životu). E6600 mi je pred nosom trenutno (samo maknem box hladnjak i vani je), a Q9650 na ploči naravno (samo uzmem neke default clock (možda 3.2GHz @ 400MHz, 8x multi) opcije i stvar je riješena) Cool, ali nemojte me držati za riječ, jer kolika će biti isplativost testa nemam pojam (tko danas uopće razmišlja o DC procesorima?)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

To ti nije prva, molim lijepo. Osmijeh Gdje je ona moja od danas za koju nisam imao vremena. Cool

...sorry bilo ih je više pa sam se malo izgubio i zaboravio...Nevinašce

Ivan M. kaže...

I opet ti nešto za Seneka pričaš. Izlanuo se

...pa samo sam pitao di je...Nevinašce

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 20:55 (Jurra).
18 godina
neaktivan

Zanima nas koji imamo dual core i neznamo jel dovoljan za igranje najnovijih igara.(iako ja ne igramIzlanuo se)
Ako budeš testirao odredi takt koji će biti na oba proca - isti. Npr. neka to bude 2.4Ghz i(ili) 3GHz.

EDIT: Na brzinu sam pročitao pa sam preskočio ovaj dio o default clockuOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 20:56 (Penryn).
17 godina
neaktivan

Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Zanima nas koji imamo dual core i neznamo jel dovoljan za igranje najnovijih igara.(iako ja ne igramIzlanuo se)
Ako budeš testirao odredi takt koji će biti na oba proca - isti. Npr. neka to bude 2.4Ghz i(ili) 3GHz.

Napisah 3.2GHz, a razmišljam i o 3.6GHz... Mislim ako budem radio ovako ići

• benchmark performanse
  • performanse u određenim programima (baratanje fotografijama, redndanje, 7z kompresija i sl.)
  • igre (mogu testirati i svoj CF sustav kako radi na određenom CPU-u, te vidjeti kako koja igra radi s određenim procesorom)
Uglavnom, kako Quad gazi Dualca, nisam siguran u ispaltivost teme, jer se Quad da kupiti za poprilično malo novca (AMD-ovi pogotovo), a nije mi cilj skupljati hvala butone (ne zato što imam već svih 5 zvjezdica, već imam namjeru sam na svoju ruku nešto istestirati i pokazati rezultate, kao u 4870 vs. 4870 CF TEST temi)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan

Nije u svrhu zvjezdica - imao sam temu u glavi prije, a i viška vremena pa sam onda sklepao nešta... Da i dobijem 1/2 zvjezdice, što mi to vrijedi? jel se djele nagrade?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
18 godina
neaktivan
Ako uhvatiš slobodnog vremena. Meni je osobno zanimljiviji dvoboj između dual core vs. quad core nego
HD4870 vs HD4870 CF. Neznam jel se ikako mogu disable-ati dvije jezgre na tom Q9650? Mislim da sam
vidio u jednom bug-u nešto tako.
17 godina

Pozdrav svima.

Uff kakav je*en dan.

Bio ujutro na forumu i nestalo struje za vrijeme rada kompa.

Struje nije bilo do 4-5 sati.

Vratim se iz skole kad ono komp nece bootat!Viče

Provjerio sam kablove od HDD-a i sve provjerio(temp.CPU,GPU...)sve je to na normali.

Neznam kaj bi moglo bit,ima netko kakav savjet?

P.S.nesto mi je sumnjiv HDD primarni posto u BIOS-u ga ne zeli staviti kao 1st boot device.

17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Ako uhvatiš slobodnog vremena. Meni je osobno zanimljiviji dvoboj između dual core vs. quad core nego
HD4870 vs HD4870 CF. Neznam jel se ikako mogu disable-ati dvije jezgre na tom Q9650? Mislim da sam
vidio u jednom bug-u nešto tako.

mislim da se nemre na quadu...

a šta se tiče čistog 2 vs 4 jednostavna je fora. Ako rade na istom taktu quad je 100% jači. a ako ne rade na istom taktu ja bih opet uzeo quad jer je to ulaganje u budućnost... a možeš ga i clockat...

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Pozdrav svima.

Uff kakav je*en dan.

Provjerio sam kablove od HDD-a i sve provjerio(temp.CPU,GPU...)sve je to na normali.

P.S.nesto mi je sumnjiv HDD primarni posto u BIOS-u ga ne zeli staviti kao 1st boot device.

Napajanje?

17 godina
stipica_zd kaže...
luckyluke kaže...

Pozdrav svima.

Uff kakav je*en dan.

Napajanje?

Hmm,da je napajanje otislo vjerojatno ne bi mogao niti pokrenuti komp(ispravi me ako grijesim).

Primijetio sam da kad upalim PC,procesor mi se malo duze vrti nego uobicajeno.

Dode mi do onog dijela gdje pise "starting windows"i onda se restarta.Neodlučan

Windows Repair ne pomaze.

16 godina
neaktivan

jbt poskupljije benzin za 14 do 17 lipa

jesu oni normalni

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

Neznam jeste li primjetili da se u zadnje vrijeme samo neke katastrofe dešavaju...Ko zna kad ce nas mozda nesto zadesit

xRALEx-BFBC2
18 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Hmm,da je napajanje otislo vjerojatno ne bi mogao niti pokrenuti komp(ispravi me ako grijesim).

Do diska je. Očito je došlo do nekakvog kvara kod prisilnog zaustavljanja.

Kod mehaničkih diskova inače kada se gasi komp automatski vraća onu "iglicu"

na "početni položaj". Kod tog tvog prisilnog zaustavljanja ta se iglica koja "šeta" po pločama

zaustavila negdje po sredini i kod ponovnog starta napravila problem(štetu).

Mislim da je do toga. Pokušaj reinstall win, ako to ne bude radilo - papa barakudice. maxtor.Osmijeh

ovo ovo
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 21:52 (Penryn).
17 godina
Penryn kaže...
luckyluke kaže...

Do diska je. Očito je došlo do nekakvog kvara kod prisilnog zaustavljanja.

Kod mehaničkih diskova inače kada se gasi komp automatski vraća onu "iglicu"

na "početni položaj". Kod tog tvog prisilnog zaustavljanja ta se iglica koja "šeta" po pločama

zaustavila negdje po sredini i kod ponovnog starta napravila problem(štetu).

Mislim da je do toga. Pokušaj reinstall win, ako to ne bude radilo - papa barakudice.

Ako je u njemu problem onda se to da lagano rijesiti jer Windowsi se vrte na Maxtoru 80 gb.Svom srecom imam disk od 320 gb pa cu na njega sve prebaciti.

Ali ima jedan ALI,na C particiji su mi Windowsi a na D imam cijeli backup(sve je to na Maxtoru).

Sve sto sam sakupljao godinu dana otislo u zaborav Plač

Svi programi, instalacije igara,BUG-ovi...Viče

EDIT:@Penryn,ne radi se o barracudici nego o maxtoru,pa je steta svom srecom,manja.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 21:53 (luckyluke).
16 godina
neaktivan

Zato ja sada upravo backup radim, ovih dana stavljam nove windowse i grafuCool

17 godina
stipica_zd kaže...

Zato ja sada upravo backup radim, ovih dana stavljam nove windowse i grafuCool

Ja si sve vise razmisljam da kupim neki externi HDD pa na njega trpam back-up.Osmijeh

16 godina
neaktivan

LOCK

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina

Zatvoreno za spammere!Cool

17 godina

Otvoreno za spammere!Cool

Dobro jutro Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 6:44 (Ivan M.).
16 godina

Jutar momci,eo ja malo prije skole da vidim kaj se delaCool

E da,koje ja lude snove imam.Sanjao sam da mi cura ima na bugu acc  i da ima 3 i pol zvijezdeSmijeh

EDIT:Oly kada vidis ovu poruku onda ti oko 13.20 posaljem PM jer te trebam nes u vezi grafe,imam neku kompenzaciju ali nestignem sad vise pricat jer gibam u skolu

LOL CAT! ^^
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 8:20 (Fake_Alert).
17 godina
Fake_Alert kaže...

E da,koje ja lude snove imam.Sanjao sam da mi cura ima na bugu acc  i da ima 3 i pol zvijezdeSmijeh

he he Izlanuo se E Fake, Fake... Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice