Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.391.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
angel of fire kaže...

Dns sam upravo uvidio da se naši cijenjeni moderatori odma pokunje kad doleti " dugogodišnji moderator foruma.hr"

Sad ću dobti vjerojatno i crveni, ak ne i crni, al ono, who cares...Bug ću čitati i dalje, čitat ću teme ovak i onak, možda i napravim novi account...who knows...

Uglavnom, dok nije došao cijenjeni moderator, tema " Što se to događa s našim društvom" je bila ok, dok Whatever nije rekao da više nije u redu...

Neeetko neema kičmu...

Svima vama, lijep pozdrav i sretan dan pobjede, dan kad je počeo naš kraj...

Hvalapusabok...

Over ˛& Out

Pa kaj onda ak je na forum.hr Moderator, to je tam nije tu znaš kak se kaže Slovenski Premijer je u Sloveniji na toj dužnosti a kod nas je samo običan mali Slovenac koji je zavidan na naše More i gotovo fučkaj ga.{#}

Ivan M. kaže...
rambox kaže...

Nek ga da očistit u servis, i gotovo tak se to radi platiš i nema problema jer to nije samo tak napravit mnogi su se zahebali itekak.{#}

Svoj sam očistio sam, i radi, ali ovo nije moj pa ne želim riskirati, a i teško se dolazi do procesora. {#}

Vjerojatno će otići na servis pa neka se oni bore sa rastavljanjem {#}

Ti si svog očistil da no, 90% ljudi to nemre napravit mnogi su probali pa se usrali kad su sklopili nazad Laptop mrtav je i kaj sad.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
Dan :)
treba nekom org key za cod4? Ako da javite se na pp
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
luka94 kaže...

jel probo ko od vas pan radler?jel bolji od karlovačkog radlera?

Po meni je karlovačko radler idalje bog i batina šta se tiče radlera. Ožujsko mi nije nešto, a pan najslabiji od tih.

Jel iko proba sa pivo jabukon?

Pivo s jabukom = sok od jabuke, osjeti se dosta kao zelena jabuka...

btw    dobar dan svima

17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...
Nello kaže...
stoncin3 kaže...

Plaćam rundu ako neko kupi mi karticu. Prodajem. GTX550 Ti-povoljno.

:P

Ako koliko love? 50kn? {#}

Što runda:DDD 950?

Prodo odma drugi dan 900kn:PPP

Živili

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
angel of fire kaže...

Dns sam upravo uvidio da se naši cijenjeni moderatori odma pokunje kad doleti " dugogodišnji moderator foruma.hr"

Sad ću dobti vjerojatno i crveni, ak ne i crni, al ono, who cares...Bug ću čitati i dalje, čitat ću teme ovak i onak, možda i napravim novi account...who knows...

Uglavnom, dok nije došao cijenjeni moderator, tema " Što se to događa s našim društvom" je bila ok, dok Whatever nije rekao da više nije u redu...

Dramatiziraš ko u sapunicama.

Možda, a možda se sam sebi opravdavaš da je vas kao moderatore netko na VAŠEM forumu poklopio po ušima.

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar dan, još nije riješen problem tako da sam otvorio novu temu i nadam se da ćete pomoći. {#}

15 godina
angel of fire kaže...
F1-IVO kaže...
angel of fire kaže...

Dramatiziraš ko u sapunicama.

Možda, a možda se sam sebi opravdavaš da je vas kao moderatore netko na VAŠEM forumu poklopio po ušima.

pa ko je taj presvevišnji?

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
17 godina

Ako ima netko ambiciozan, ili jednostavno želi zaraditi pare, nek pogleda moju zadnju otvorenu temu{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
17 godina
protjeran

Open.

Jutro...!

(Ne)radni narode.

Nedjelja je uživa se doma..{#}

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
15 godina
stoncin3 kaže...

Open.

Jutro...!

(Ne)radni narode.

ti znaš da je subota? {#}

16 godina
neaktivan

Slika novog Supermana{#}.Meni osobno ovaj tip ne liči na Supermana.,ne znam zašto su Brandona Routha zamjenili ovim.

:)
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Open.

Jutro...!

(Ne)radni narode.

Hehehe, zaboravljaš da je danas subota a sutra je nedjelja. Dobro jutro!

16 godina
neaktivan

Jutro!

Crkla mi grafička na starom kompu(bilo je vrijeme) i dođe novi. Stigao sam samo stavit DVD od Windowsa i crklo napajanje. Takve sreće samo ja imam{#}. Sad moram do utorka čekat na zamjenu.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa

Evo danas počinje

http://www.spff.hr/

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Help

BTW, koje biste vi uzeli kućište?

Ne znam koliko su (ne)kvalitetni ovi LC Power...

1

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Re: Help
Šef kaže...

1

Ovo prvo, hebeš LC.

Usput, dobar dan svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Open.

Jutro...!

(Ne)radni narode.

thuglife kaže...
Šef kaže...

1

Ovo prvo, hebeš LC.

Usput, dobar dan svima.

Dan i tebi:)

Ja sam malo uranio dns...XD

15 godina
protjeran

Jutro svima!:)

Evo pogledo napokon Chucka do kraja, mah serija je predobra!!:)

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina

Dan ekipa :)

prodajem bfbc2 nekoristeni key pa ako nekom treba, pp :-D

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Sa vietnam ekspanzijom i crysis 2:))

15 godina
gjurki kaže...
FiCoO kaže...

ne..{#}

ali imam i to pa ako je netko zainteresiran za crysis 2 nek se javi

15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
gjurki kaže...
FiCoO kaže...

ne..{#}

ali imam i to pa ako je netko zainteresiran za crysis 2 nek se javi

Daj dodi na skype da se dogovorimo da mi vratis acc:) jer cu sad na njega morat igrice kupovat BF3 i MW3:)

16 godina
neaktivan

Uf, najeo sam se palačinki :)

17 godina

Upravo instalirao Limbo igru i igrao 15ak minuta, jbt fear je mila majka kako se ovdje usereš od scena{#}

Ili zanimljiva igra{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina

Dobro jutro {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
neaktivan

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the Universe can be said to be zero. From this it follows that the population of the whole Universe is also zero, and that any people you may meet from time to time are merely the products of a deranged imagination.

15 godina
neaktivan

Ljudi ak vam treba pomoc pri pisanju zivotopisa evo primjera{#}(ak se stvarno planirate zaposliti mozda je bolje da ovo ne citate)

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
17 godina
protjeran
Zeppelin kaže...
stoncin3 kaže...

Open.

Jutro...!

(Ne)radni narode.

ti znaš da je subota? {#}

Sub-ned isti kura*

:P

15 godina

a šta ste svi crkli jebate? {#}

17 godina

Samsung Galaxy S ili LG Optimus 2X ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice