Dns sam upravo uvidio da se naši cijenjeni moderatori odma pokunje kad doleti " dugogodišnji moderator foruma.hr"
Sad ću dobti vjerojatno i crveni, ak ne i crni, al ono, who cares...Bug ću čitati i dalje, čitat ću teme ovak i onak, možda i napravim novi account...who knows...
Uglavnom, dok nije došao cijenjeni moderator, tema " Što se to događa s našim društvom" je bila ok, dok Whatever nije rekao da više nije u redu...
Neeetko neema kičmu...
Svima vama, lijep pozdrav i sretan dan pobjede, dan kad je počeo naš kraj...
Hvalapusabok...
Over ˛& Out
Pa kaj onda ak je na forum.hr Moderator, to je tam nije tu znaš kak se kaže Slovenski Premijer je u Sloveniji na toj dužnosti a kod nas je samo običan mali Slovenac koji je zavidan na naše More i gotovo fučkaj ga.
Nek ga da očistit u servis, i gotovo tak se to radi platiš i nema problema jer to nije samo tak napravit mnogi su se zahebali itekak.
Svoj sam očistio sam, i radi, ali ovo nije moj pa ne želim riskirati, a i teško se dolazi do procesora.
Vjerojatno će otići na servis pa neka se oni bore sa rastavljanjem
Ti si svog očistil da no, 90% ljudi to nemre napravit mnogi su probali pa se usrali kad su sklopili nazad Laptop mrtav je i kaj sad.