Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.398.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Eto ja sam svoje rekao. :)

Mitch zar tebi nije vruće?

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
17 godina
cuspajz kaže...

danas na promenadi ekipa iz coca cole djelila kole. Ja i brat se tamo s njima zezali i nes malo pomogli, oni nam dali 4 kartona kole u limenci {#} sad cjeli dan cugamo {#}

Baš super da kaj drugo Bubrezi i cijeli organizam, ti bude dignul pobunu bit če štrajka nakon kaj se naliješ ove zmazane crne zašečerene fuj vodurine koja se još zove Coca Cola fučkaj ga.{#}{#}

EnlightenedPhoenix kaže...

Bok ljudi,

dakle već smo ustanovili da se nemam pojma snalazit po forumu, a o komp. još manje pa ono....nemojmo se smijat sada :P

enivej, vidim da ovo nije tema za ovo moje pitanje sada, ali ne znam gdje bih pitala......Imam problem s kompićem, pregrijava se užasno brzo i na momente šteka, zamrzne se prilično često. Igor mi je rekao da je to neki problem s hard discom i da će mi riješiti, ali eto..... pa me zanima kako to riješiti? mislim, koja je procedura, i zna li netko što trebam raditi?   i otišao mi je ovaj vrag za stavljat cd-ove. stavim cd ,ali uopće ga ne registrira,kao da ga nisam ni stavila. trebala bih i to napraviti.   kako to funkcionira, ovaj nevaljani se izvadi i stavi valjani ? može li  mi to vađenje i stavljanje ukakiti komp. ili slično.... :/  

Elena

Bok i tebi jesi malo navratila, kak si ti inace s obzirom na sve ide pomalo jel kaj drugo i moš normalno.{#}{#}

Ivan M. kaže...

Dobar dan {#}

Kaj je to u časi meni malo liči na razblaženo Kozje mlijeko s ledom fuckaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

da se javi mstarom drugu s zagorskih bregi  {#} dobar dan i vama ostalima, ili veče  {#}

radio.mackamama.com - the best radio in the universe
16 godina
rambox kaže...

Kaj je to u časi meni malo liči na razblaženo Kozje mlijeko s ledom fuckaj ga.{#}{#}

Ma jok, nije  {#}

http://gplus.to/croivan
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

da se javi mstarom drugu s zagorskih bregi {#} dobar dan i vama ostalima, ili veče {#}

O Robi, pozdrav! Lijepo što si nama pozdravljaš! Inaće kako si mi i šta ima novoga?

16 godina
Ivan M. kaže...

Dobar dan {#}

Ovo je praaavi svršotak! (don't get me wrong)... :))) :D

17 godina
Nello kaže...

Mitch zar tebi nije vruće?

kako to misliš ?

imam stropni ventilator promjera 120 cm u sobi, radi na najjace, naravno da je vruce lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
cuspajz kaže...

danas na promenadi ekipa iz coca cole djelila kole. Ja i brat se tamo s njima zezali i nes malo pomogli, oni nam dali 4 kartona kole u limenci {#} sad cjeli dan cugamo {#}

Baš super da kaj drugo Bubrezi i cijeli organizam, ti bude dignul pobunu bit če štrajka nakon kaj se naliješ ove zmazane crne zašečerene fuj vodurine koja se još zove Coca Cola fučkaj ga.{#}{#}

Inače ne pijem baš često kolu, al nedobijem svaki dan 96 limenki kole beplatno {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Twitter status: Evo pojeo sam čips star 3 i pol' godine i nije mi ništa... (do večeras)

16 godina
neaktivan
Nello kaže...
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

da se javi mstarom drugu s zagorskih bregi  {#} dobar dan i vama ostalima, ili veče  {#}

O Robi, pozdrav! Lijepo što si nama pozdravljaš! Inaće kako si mi i šta ima novoga?

eo sjedim na kavi u landovini, i čekam da počene neki mjuzikl, da pofotkam http://bit.ly/r6Nb75  {#}

radio.mackamama.com - the best radio in the universe
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 19:11 (robisierra92).
16 godina
neaktivan

Bok ljudi,

dakle već smo ustanovili da se nemam pojma snalazit po forumu, a o komp. još manje pa ono....nemojmo se smijat sada :P

enivej, vidim da ovo nije tema za ovo moje pitanje sada, ali ne znam gdje bih pitala......Imam problem s kompićem, pregrijava se užasno brzo i na momente šteka, zamrzne se prilično često. Igor mi je rekao da je to neki problem s hard discom i da će mi riješiti, ali eto..... pa me zanima kako to riješiti? mislim, koja je procedura, i zna li netko što trebam raditi?   i otišao mi je ovaj vrag za stavljat cd-ove. stavim cd ,ali uopće ga ne registrira,kao da ga nisam ni stavila. trebala bih i to napraviti.   kako to funkcionira, ovaj nevaljani se izvadi i stavi valjani ? može li  mi to vađenje i stavljanje ukakiti komp. ili slično.... :/  

Elena

Pozdrav Elena, drago mi je što si navratila u Bircu.

Ovak probaj ak imaš prijatelja koji kuže u to ima nekolicina koji bi rado pomagali rješit problem. Ili možeš sredit u servisu kao što kolega Lzgr u većini rekao. {#}

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Twitter status: Evo pojeo sam čips star 3 i pol' godine i nije mi ništa... (do večeras)

Zato što čips ima soli pa ne kvare...

17 godina
neaktivan
16 godina
Nello kaže...
4ucker kaže...

Nello jes' 100% siguran? Mene želudac evo već boli ... {#}

Ali svira mi OVO:

...pa nije tako strašno. :)) :D

16 godina
lzgr kaže...

Like we don't know... {#}

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

eo sjedim na kavi u landovini, i čekam da počene neki mjuzikl, da pofotkam http://bit.ly/r6Nb75 {#}

Aha znam , sve objašnjeno na fejsu. Ev tu i tamo bacam po koji komentar... {#} Pravi si fotolovac. {#}

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ali svira mi OVO:

E to neznam, mislim da nisam siguran pa ne dajem lažnu nadu...

17 godina
robisierra92 kaže...
Nello kaže...
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

da se javi mstarom drugu s zagorskih bregi {#} dobar dan i vama ostalima, ili veče {#}

eo sjedim na kavi u landovini, i čekam da počene neki mjuzikl, da pofotkam http://bit.ly/r6Nb75 {#}

Evi tebe malo cešce u Bircu jel, ok samo ovaj put nemoj smazat 5 piva ko neki dan i ne fotkat kad curama haljine polete u zrak nije fer jel.{#}

4ucker kaže...
Nello kaže...
4ucker kaže...

Ali svira mi OVO:

Pa bogmeč je fakat strasno da no može i puno gore nažalost tak je kak je.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
neaktivan

Evo došlo je vrijeme da vas svima pozdravljam. Limit neta potrošeno tako da ću bit odsutan neta bar neko vrijeme, ali ću barem navratit da vidim šta ima novoga jer samo mogu u gradu kod kafića koji ima kompa pa mogu povremeno virit pp i na forumu. {#}

Budite dobri lijepi i veseli i lijepo se družite. Pozdrav svima...

16 godina
neaktivan
Nello kaže...

Evo došlo je vrijeme da vas svima pozdravljam. Limit neta potrošeno tako da ću bit odsutan neta bar neko vrijeme, ali ću barem navratit da vidim šta ima novoga jer samo mogu u gradu kod kafića koji ima kompa pa mogu povremeno virit pp i na forumu. {#}

Imaš flat internet u optimi za 80kn...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2011 19:58 (cuspajz).
17 godina
cuspajz kaže...
Nello kaže...

Imaš flat internet u opitmi za 80kn...

Ima telefon i flat internet u H1 za 99 kn

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Imaš flat internet u opitmi za 80kn...

Žao mi je ali nemogu jer sam pod ugovor od VIP-a. a ugovor mi istiće u ožuljku slijedeće godine pa ću moć promjenit. Dotad ja izdržim do isteka ugovora.  Sad znaš.

16 godina

Vecer narode sad ce pocet Blizanci sa Švarcikom i DeVitom na RTL-u, i onda jos poslje neka druga komedija :)

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok i tebi jesi malo navratila, kak si ti inace s obzirom na sve ide pomalo jel kaj drugo i moš normalno.{#}{#}

Pa malo da, navratim tu i tamo, da štogod pametno saznam.  A i ima dobrih ljudi ovdje, da se pošteno popričati. :)

a ne ide...ali treba imat nade....

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
14 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Vecer narode sad ce pocet Blizanci sa Švarcikom i DeVitom na RTL-u, i onda jos poslje neka druga komedija :)

Po koji to put?Sigurno    18547831963524512   i prvi. {#}

14 godina
neaktivan

Da ne otvaram temu...mozete li reci kako cu ''renewat'' besplatnu verziju Avira Antivirira

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa malo da, navratim tu i tamo, da štogod pametno saznam.  A i ima dobrih ljudi ovdje, da se pošteno popričati. :)

a ne ide...ali treba imat nade....

Budi tu s nama, budiš nam sjećanje na dragog Igora {#}

17 godina
neaktivan
Coutinho kaže...

Da ne otvaram temu...mozete li reci kako cu ''renewat'' besplatnu verziju Avira Antivirira

reinstall?

16 godina
neaktivan

koji se drek dogada {#}

prvo apazinjan a sada vidim i doxy protjeran

zasto?(ako se to opce smije znat)

17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

O Robica :)

Vec se dugo nismo razvezali na forumu :)

Nema veze, bitno da si ti meni ziv i zdrav :)

Sigurno se pitate kaj delam sad navecer doma ? - ostajem doma jer je sutra dan za pedaliranje, rano ujutro u 4:00 :)

Truth in engineering.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice