Mrtvi ste mi nešto. Vjerovali ili ne, ja tek danas spoznah da već 4 godine dangubim ovdje s vama.
Čestitam na obljetnici i što nas trpiš ali mogao si barem s nogama otvarati vrata od birtije kad si večeras došel...
Dobra večer.
Mrtvi ste mi nešto. Vjerovali ili ne, ja tek danas spoznah da već 4 godine dangubim ovdje s vama.
Čestitam na obljetnici i što nas trpiš ali mogao si barem s nogama otvarati vrata od birtije kad si večeras došel...
Dobra večer.
Ma da je obljetnica već bi bilo mesine i pivčuge i otvaranja nogom. Obljetnica je bila 3.10., ali sam ja tek sad shvatio Evo svejedno piva za tebe.
dangubo jedna
EDIT: ebo*e sad sam skuzija da sam i ja ostarija
4 godine
Dobre vijesti:
Danas sam snimio dvije pjesme. :D
Dobre vijesti:
Lijepo od tebe, a da ih podjeliš s nama
Morgen.
Morgen.
Goog Morning. Aloha maheri ev s havaja pleše hula hula hop.
kunac sta si ti jos u nespavalicama?
Morgen
Ma da je obljetnica već bi bilo mesine i pivčuge i otvaranja nogom. Obljetnica je bila 3.10., ali sam ja tek sad shvatio Evo svejedno piva za tebe.
Bok svim birtašima, no krasno zaboravil si ili prešutil obljetnicu i onda se pokušavaš iskupit samo jednom pivom a di su dvije tri gajbe jel fučkaj ga.
Dobre vijesti:
Ok a kad možemo očekivat cijeli album i ko drugo kad se snima video spot.
Bok svim birtašima, no krasno zaboravil si ili prešutil obljetnicu i onda se pokušavaš iskupit samo jednom pivom a di su dvije tri gajbe jel fučkaj ga.
Dobil buš ti svoju gajbu, čekaj samo
Dan svima...
Ja krenem na komp i stisnem da upalim...
I kad gledam na monitor a slike ni traga i ja kažem WTF???
I pogledam kučište ne svjetli i probam ja upali a ono niš ne reagira.
I pogledam ja malo da vidim šta je...
Pogledam kabel jel spojen na letvi i vidim da je...
I stisnem gumb i ništa...
Onda ošerafim kučište i vidim i probam upalit a ni proc od venta ne mrda...
Maknem kabel od letve i čupam pinski kabel od napojne i uzmem spajalicu i spojim zeleno + crne i upalim i ja kažem ahaaaaaaaa a napajanje crko.
I pogledam na regalu jel imam još koja napajanje i nađem ja ( 55ow), ugradim u kučište , ukopčam 4 pinski i glavni pinski napjanje te uštekam kabel na letvi i pospajam ostale i upalim ja od prve i izgleda da je sve uredu.
Morao sam testirat da nije šta povuko matičnu.
I sve 5.
I onda gledam neispravnu napajanje od 400w odšerafim ja lijepo i vidim 3 kondića nabubrene i moraat ču promjenit da vidim jel rade ak ne bude bacim na hrpu neispravni dijelovi.
Sada pijem kavu i vas čitam...
Dan ljudi.. Šta ima? Ja bi trebo pomoć: ako može link od tuta kako flashati uefi bio bih zahvalan (jako sam bolestan pa mi je dosadno ) :)..
Dobra večer, svjetlosni mačevi naoštreni?
vecer bojsi ! kak ste?
vecer bojsi ! kak ste?
Nikako.
vecer bojsi ! kak ste?
a di si whisper kuco stara
ša mai?
evo me ,dva rodjendana za redom uz to mi mladunce propuzalo sto da ti velim , vidit ces kak je to, kunac lipice sto ti je nesrico?
Dobra večer svima...
Di su palačinke????
Večer ljudi
http://www.24sata.hr/strane-zvijezde/harryja-stylesa-na-koncertu-su-pogodili-cipelom-u-meunozje-303935 BWAHAHAAHAH
evo me ,dva rodjendana za redom uz to mi mladunce propuzalo sto da ti velim , vidit ces kak je to, kunac lipice sto ti je nesrico?
Back to the future?
dafuq just happend?
dafuq just happend?
O čemu pričaš?
.