obožavam kad me netko prijavi meni samom
inception?
inception?
inception?
A da se probaš sam prijaviti?
A da se probaš sam prijaviti?
bojim se da bi to stvarilo crnu rupu
bojim se da bi to stvarilo crnu rupu
win - win situacija.
Dobro.
Mornin'.
Mrnjauuuuu....
ej nelo..i tebi,e jel ima tko problem pri logiranju na bug ili samo ja?veli mi netočna lozinka..pa bar nju znam,uglavnom promjenila ju..
ej nelo..i tebi,e jel ima tko problem pri logiranju na bug ili samo ja?veli mi netočna lozinka..pa bar nju znam,uglavnom promjenila ju..
Meni je sve ok kod logiranja, a mene čudno da se sa sticka sam isključuje u dolaske veze a radi veza izlazni.
Ako je bila ista lozinka onda sigurno netko zna tvoj maili lozinku pod OBAVEZNO promjeni Emaili lozinku i onda si mirna.
Mene svako malo odlogira. Pojma nemam zašto.
radi se još na serveru/forumu pa je to normalna pojava
i mene je znalo odlogirati ali još nije pisalo da mi lozinka nije točna..a znam ju..pff..
i mene je znalo odlogirati ali još nije pisalo da mi lozinka nije točna..a znam ju..pff..
disleksija? xD
disleksija? xD
jutro i tebi ...lako moguće i to
meni je jutro bilo prije 5 sati xD
meni je jutro bilo prije 5 sati xD
fino,ako te tješi ja sam spavala par sati..pošto mi je mali bolestan i ima temp. upalu itd...
fino,ako te tješi ja sam spavala par sati..pošto mi je mali bolestan i ima temp. upalu itd...
ne postoji to što me može utješit kad sam jutros stajao pred bircem i čekao da se vrata otključao da popijem kavu, trostruku...
Ja sam napokon, nakon gotovo dva tjedna prespavao noć, probudio sam se u 5 doduše, al opet.
A meni je radosno što češće dolaziš u bircama. :)
Ja sam napokon, nakon gotovo dva tjedna prespavao noć, probudio sam se u 5 doduše, al opet.
A meni je radosno što češće dolaziš u bircama. :)
Hvala. Moj dolazak ovdje je proprcionalan rastom obveza.
koje more tebe muce ? ja bi spavala ko top da mogu
Ma ovo učenje me prevarilo. Učio sam bio po noći, spavao sat-dva po danu, pa mi se sve izokrenulo. Napokon sam se vratio u balans (nadam se).
Ma ovo učenje me prevarilo. Učio sam bio po noći, spavao sat-dva po danu, pa mi se sve izokrenulo. Napokon sam se vratio u balans (nadam se).
ajme..i taman kad se prilagodiš,zamjeni te draga u noćnim smjenama..pa kad dođe baby...
ajme..i taman kad se prilagodiš,zamjeni te draga u noćnim smjenama..pa kad dođe baby...
Eh, kud nemam dragu, barem mi ne bi dosadno surfajući po čudnim dijelovima interneta jer u 5 ujutro nema ništa zanimljivo. Polako me živcira ovaj spori HDD, nek mi netko pokloni SSD.
edit: Evo, ovakav jedan
Eh, kud nemam dragu, barem mi ne bi dosadno surfajući po čudnim dijelovima interneta jer u 5 ujutro nema ništa zanimljivo. Polako me živcira ovaj spori HDD, nek mi netko pokloni SSD.
pa no..tim redosljedom ide.zato bolje sad šuti,jer nikad mira,ček reči će ti mario kad dođe,on sve zna :)
pa no..tim redosljedom ide.zato bolje sad šuti,jer nikad mira,ček reči će ti mario kad dođe,on sve zna :)
A Mario je sveznalica,ha? A zna o kompu a? Reko bi djelomično...
uuuuu nello,diraš u osinje gnjezdo..on je stručnjak!!!!