malo promatraj I,l,|
Znam ja kako slova izgledaju.
Na naljepnici je veliko slovo I (u našoj abecedi se nalazi između h i j).
malo promatraj I,l,|
Znam ja kako slova izgledaju.
Na naljepnici je veliko slovo I (u našoj abecedi se nalazi između h i j).
Mornin'.
Dečki! Jel ko zna kako se na mob spaja na laptop acer 5520 sa wifi? Na lapu je spojen usb stick web n walk a da bi sa na mobu mogao radi internet preko wifi-ja?
i mene zaboli uho što tebe boli uho..
jutro i tebi thuglife...
EDIT: nelo trebaš podesiti pristupnu točku,al..ja to još nisam uspila sa xperiom --htjela sam da pustim net..tj otvorim pristupnu točku na mobitelu a da mi laptop ima pristup internetu..ali,,nije htjelo..sad...neznam..
EDIT: nelo trebaš podesiti pristupnu točku,al..ja to još nisam uspila sa xperiom --htjela sam da pustim net..tj otvorim pristupnu točku na mobitelu a da mi laptop ima pristup internetu..ali,,nije htjelo..sad...neznam..
Hvala na info. Budem nekaj kemijaoooo.... Ionako ja nemam ruter.i neznam jel se može izvesti... Mob je nov Lg Optimus L3 E400.
Dečki! Jel ko zna kako se na mob spaja na laptop acer 5520 sa wifi? Na lapu je spojen usb stick web n walk a da bi sa na mobu mogao radi internet preko wifi-ja?
Hej Nello!
Trebaš ovaj program instalirati na laptop i trebalo bi šljakati. Tako sam i ja dok nisam sredio ruter.
Pa nije to crtica
To je veliko slovo I.
Hvala puno!
Hej Nello!
Trebaš ovaj program instalirati na laptop i trebalo bi šljakati. Tako sam i ja dok nisam sredio ruter.
Bokić! Nemam ruter, ali imam na lapu uštekan usb web n walk koji od njega radi internet i na lapu ima wifi. Sad neznam jel može toga povezat na mob i lap??
EDIT: Vidio na tom linku i vidim da može, Hvala ti!
Danas je post pa nejedem meso, al zato ću se u 00:00 najest ko stoka
post?? aaaha..nikad nisam pratila crkvene trendove :))) zato ću skuhati svinjski gulaš..pa nek gorin u paklu..a e..
I saw mini me this morning
oo bili ste na uzv haaa..i čiji je nos..hehe
oo bili ste na uzv haaa..i čiji je nos..hehe
Mačkova, hehe....
Pa nije to crtica
To je veliko slovo I.
Hvala puno!
:)
Pazi se frizerke.
post?? aaaha..nikad nisam pratila crkvene trendove :))) zato ću skuhati svinjski gulaš..pa nek gorin u paklu..a e..
Šta si sve mužu napravila da ne jedeš 6 mjeseci nebi se okajala.
Isti poštar?
BTW: Dobar dan svima...
Pazi se frizerke.
Šta si sve mužu napravila da ne jedeš 6 mjeseci nebi se okajala.
Isti poštar?
BTW: Dobar dan svima...
oop oʇ ʇɐɥʍ ɯǝlqoɹp sıɥʇ ǝʌlos uɐɔ oɥʍ ɹǝʇupɯoɔ ʎɯ ɥʇıʍ ƃuoɹʍ sɐʍ ƃuıɥʇɯos ǝɯ plǝɥ slp
oop oʇ ʇɐɥʍ ɯǝlqoɹp sıɥʇ ǝʌlos uɐɔ oɥʍ ɹǝʇupɯoɔ ʎɯ ɥʇıʍ ƃuoɹʍ sɐʍ ƃuıɥʇɯos ǝɯ plǝɥ slp
Command prompt, Format C: i zatim tri puta lupi Enter. Ovo bi moralo riješiti tvoj problem.
moj nos
ma bili smo i prije samo se nije ovako lipo vidila
mini meeeeeeeee
Command prompt, Format C: i zatim tri puta lupi Enter. Ovo bi moralo riješiti tvoj problem.
veća je vjerojatnost popravka ako se tvrdi disk stavi u vešmašinu i odabere pranje pod brojem 2, sa obaveznim centrifugiranjem na kraju kako bi se posušio :)
veća je vjerojatnost popravka ako se tvrdi disk stavi u vešmašinu i odabere pranje pod brojem 2, sa obaveznim centrifugiranjem na kraju kako bi se posušio :)
Ma ne, čemu komplicirati. Najjednostavnije je priječi preko površine diska nekoliko puta jakim magnetom.
Najsigurnije je kombinirati sve tri metode. Uspjeh je zajamčen.
:) ma znala sam da na vas uvijek mogu računati..<3
šime..ja da na koga će nego na ćaću..heheh
13.2.1911-13.2.2013 <3 If you know what I mean..
13.2.1911-13.2.2013 <3 If you know what I mean..
Koliko ćete još dogurati?
kakvo vam je finacijsko stanje, nećete još dugo brojati