Kako se kaže cache na hrvatski?
ne govorim hrvatski...
ne govorim hrvatski...
Večer svima! Jel ima ko usb data kabel za samsung E250?
ne govorim hrvatski...
Ma riješio sam :D
Uzeo ga, tko bi rekao da je Celeron 847 tako brz!
Sve pohvale, pogotovo za vrhunsku izradu
Može malo više informacija
Prije svega zanima me izrada tipkovnice.
Recimo imam x501 laptop od asusa, sličnog dizajna, ali tipkovnica je očajna, nemožeš pisati normalno, tipku space prihvaća svaki 5 put...
tak da je laptop otišao sestri a ja sam u potrazi za novim. Ovaj mi se sviđa jako, pa više informacija nebi škodila
Jutro
jutro
g*vno opet pada
Eh, da nama dođe...
Morgen.
Je, lipo pada, samo neka ga bude, ovako je i prosle godine dan pri ispita iz mat, pa ga nije bilo :D
Dobar dan.
Dan svima.
Mislim da se kaže priručna memorija :D
O Bože kolko ljudi mogu bit glupi to je nevjerovatno. Mali savjet svima: nikad nemojte ništa pokušavat sa curom koja ide za frizerku! Izgubit ćete tolko živaca da ništa nije vrijedno toga
O Bože kolko ljudi mogu bit glupi to je nevjerovatno. Mali savjet svima: nikad nemojte ništa pokušavat sa curom koja ide za frizerku! Izgubit ćete tolko živaca da ništa nije vrijedno toga
Šta je to ta maloljetnica za koju si tražio savjet?
Evo ti jedan mali savjet, danas je besplatan a sutra tko zna? Nikad ne procjenjuj ljudski intelekt prema tome kako se ponašaju prema tvojim prijedlozima. Ono što je tebi logično i razumno ne mora biti nužno dobro zadrugu osobu. Što se tiče ovog tvog primjera, siguran sam da je ona ta koja je postupila racionalno i ispravno.
Dobra večer svima...
Definitivno.
He he opet neki ljubavni problemi?
Dobra večer svima...
Šta je to ta maloljetnica za koju si tražio savjet?
Evo ti jedan mali savjet, danas je besplatan a sutra tko zna? Nikad ne procjenjuj ljudski intelekt prema tome kako se ponašaju prema tvojim prijedlozima. Ono što je tebi logično i razumno ne mora biti nužno dobro zadrugu osobu. Što se tiče ovog tvog primjera, siguran sam da je ona ta koja je postupila racionalno i ispravno.
Dobra večer svima...
Pa nebi se baš s tobom složio.
Znači cura mi prvo na fejsu napiše da joj se sviđam.
Onda se vidimo i ljubimo na klupici (znači duže vrijeme)
Kad sam došo kuć pita zaš si me poljubio (dali postoji uopće više od jednog razloga zašto se ljubiš s nekim?)
Ja joj kažem: pa mislio sam da ti se sviđam.
Ona kaže: po čem si to zaključio.
Pa stvarno neznam mozda jer si mi to rekla??? A i mislim da bi smisleniji razgovor vodio sa djetetom od 7 godina, nego s njom.
I onda mi se danas javi kao da se vidimo, da budemo prijatelji.
Znači cura mi prvo na fejsu napiše da joj se sviđam.
Onda se vidimo i ljubimo na klupici (znači duže vrijeme)
Kad sam došo kuć pita zaš si me poljubio (dali postoji uopće više od jednog razloga zašto se ljubiš s nekim?)
Ona kaže: po čem si to zaključio.
Pa stvarno neznam mozda jer si mi to rekla??? A i mislim da bi smisleniji razgovor vodio sa djetetom od 7 godina, nego s njom.
I onda mi se danas javi kao da se vidimo, da budemo prijatelji.
I ti zbog ovoga kriviš nju? Žena te pita zašto si ju poljubio a ti odgovoriš boldano?!! Pa trebao si reć, u najmanju ruku, da se ona tebi sviđa i nastaviti s laskanjem. Ovako si joj poslao poruku da si to napravio jer je želiš .......
Sinko, shvatit ćeš kad narasteš...nadam se.
Stvarno se nadam.
Sinko, shvatit ćeš kad narasteš...nadam se.
Stvarno se nadam.
Desanka? (a nije Maksimović)
Desanka? (a nije Maksimović)
100% sigurno, poslje nikome nije krivo i ne treba se ispričavati nikome...
100% sigurno, poslje nikome nije krivo i ne treba se ispričavati nikome...
Ne treba trošiti lovu na kondome i odlaske u kino/kazalište/na večeru...
Ne treba trošiti lovu na kondome i odlaske u kino/kazalište/na večeru...
Eh da smo prije znali što danas znamo, gdje bi nam bio kraj...
Nisam najmjeravao, ali jednostavno moram komentirat ovaj dio...
Ti umjesto da kažeš da ti se sviđa izvališ takvu glupost? Jesu te ko malog često tukli po glavi?
Tvoj odgovor se može shvatit jedino ovako: "Ja sam uvjeren da se ja tebi sviđam, ali ti meni ne baš, nego ti samo hoću metnut."
Eto sad moram ić kupit kutiju cigara kolko sam živčan...
Zagubio sam broj od šogorice. -.-''
Nemojte spamat dok me nema. :)
Ekipa, gdje se traži dozvola za let bespilotnog balona?
(piše na stranici CCAA da treba dozvola za teret balona teži od 500 grama)
Ekipa, gdje se traži dozvola za let bespilotnog balona?
(piše na stranici CCAA da treba dozvola za teret balona teži od 500 grama)
Pa na aerodromu. :)