Dobar dan svima...
Di si ribo? Ima li koćarica na vidiku?
Dobar dan svima...
Ljudovi imam original igru iz njemačke i kad je instaliram neće da se pokrene (jednostavno kliknem i ništa se ne događa) wtf?
Sad je malo frka dok je bio lovostaj bilo je mila majka, ribetina za žlampanje koliko ti srce voli.
A sad je opet Jure na moru i radi sranj...
Bok svim birtašima, a ništ odmara se usput pa di si ti slabo te ima u Bircu opet zabušavaš.
A da ti iskreno kazem, nisam bio prisutan na forumu ima vec dosta vremena, mislim vise od pola godine. A slabo sam i na laptopu opcenito, samo izlazim haha. I sinoc smo bili vani, tamburasi, vino, laganica
Inace, dobro jutro svima
Sad je malo frka dok je bio lovostaj bilo je mila majka, ribetina za žlampanje koliko ti srce voli.
A sad je opet Jure na moru i radi sranj...
Opet je zelenjava ne menue-u?
A da ti iskreno kazem, nisam bio prisutan na forumu ima vec dosta vremena, mislim vise od pola godine. A slabo sam i na laptopu opcenito, samo izlazim haha. I sinoc smo bili vani, tamburasi, vino, laganica
Inace, dobro jutro svima
Pošalji nama u metropoli pokoji pršu i litru ili dvije vina tako da lobiramo kod modova da ne dobiješ kakvu kaznu.
Opet je zelenjava ne menue-u?
Kaj ti je si metnul nos danas van?
Zimerija pa sam doma dobio zeleno svijetlo za kiseli fufus i neke pečenice malo pojačana ishrana puna prekrasne svinjske masti.
Pošalji nama u metropoli pokoji pršu i litru ili dvije vina tako da lobiramo kod modova da ne dobiješ kakvu kaznu.
Saljem prvim autobusom za Zg. Pletaru vina, i prsut neki malo veci.
Dobar dan!!!! Kako ste i šta se radi? Ja čitam i papam jabuke...
Dobar dan ljudi.
nemamo fiskalnu blagajnu pa nas zatvorili :)
Bok svim brtašima, ma to se svinjama baca kakva fiskalna blagajna. Još kad se sjetim da ovi naši bedaki na vlasti, misle stavit te blagajne i na plac znači štandovi s jabukama ite krumpirima itd kakve gluposti za krepat od smjeha.
jutro...šta ima..??
A ima samo zima u Zagrebu sad trenutno -3 pa si ti misli jel.
Bok svim brtašima, ma to se svinjama baca kakva fiskalna blagajna. Još kad se sjetim da ovi naši bedaki na vlasti, misle stavit te blagajne i na plac znači štandovi s jabukama ite krumpirima itd kakve gluposti za krepat od smjeha.
najbolje mi je što bi ja npr. kad idem na teren morao to nosat sa sobom
dakle idem nekom postavljat npr. mrežu i onda moram uzet kombi da potrpam potrebni alat, materijal i opremu + laptop + fiskalnu blagajnu + internet vezu + ko zna što
onda moram uzet i prikolicu
di ste ekipa
sad mi se službeni laptop sam od sebe upalio
sad mi se službeni laptop sam od sebe upalio
šef te špijunira :)
Pozdrav. :)
Jel zna netko zašto kad instaliram Minecraft na PC, nemogu ga uopće pokrenut.
Kliknem na ikonicu, sve 5 ali ništa se ne dogadja.
Ne dolazi mi uopće do onog da odaberem ime i to.
Pozdrav. :)
Jel zna netko zašto kad instaliram Minecraft na PC, nemogu ga uopće pokrenut.
Kliknem na ikonicu, sve 5 ali ništa se ne dogadja.
Ne dolazi mi uopće do onog da odaberem ime i to.
Ako igra ne pokrene probaj klikom ikone properties -> Compability -> stavi kvačicu na Run this program in compability mode for ( windows Xp) i izađi i probaj igru pokrenut. :)
Problem je što nema za odabrat Windows XP.
Ima od Windowsa 95 do Windows 2000. :S
Problem je što nema za odabrat Windows XP.
Ima od Windowsa 95 do Windows 2000. :S
ja sam uvjeren da je to zato što koristiš windows xp :D
Da onda odaberem Win 2000, il šta?
Nije mi jasno, nikad mi nije bilo ovako.
Par puta sam instaliravao i brisao Minecraft, ali nikad mi se nije ovo dogodilo.
jutro...šta ima..??
zima..kod mene je +3 a doima se kao -1 buretina,mi bili vani uru i pobjegli u kuću ne možeš oči držati otvorene koliko puše..brrr..
jutro...šta ima..??
zima..kod mene je +3 a doima se kao -1 buretina,mi bili vani uru i pobjegli u kuću ne možeš oči držati otvorene koliko puše..brrr..
neka neka
mada bi vise volija da me bura dere nego ovaj led tu, na nju sam navika
jutro...šta ima..??
neka neka
mada bi vise volija da me bura dere nego ovaj led tu, na nju sam navika
ae?pa aj na buru onda..
ma ne mogu
ali veli stari da se pršuti bore sa burom umisto mene
Da onda odaberem Win 2000, il šta?
Nije mi jasno, nikad mi nije bilo ovako.
Par puta sam instaliravao i brisao Minecraft, ali nikad mi se nije ovo dogodilo.
Ma ne, ne slušaj ih nego reinstaliraj Javu za početak. Instaliraj odg. verziju za svoj OS (64 ili 32 bitna) i onda probaj.
Vukomerec 25
Ma ne, ne slušaj ih nego reinstaliraj Javu za početak. Instaliraj odg. verziju za svoj OS (64 ili 32 bitna) i onda probaj.
Hvala !
Bura puše, pršuti se suše.
Dobra vecer narode
Bura puše, pršuti se suše.
Dobra vecer narode
Večer jel ima pršuta viska?
Cijela kafana od mene pivkan :) za punu zvjezdicu na forumu :)
Ako je potrebno, biti ce
Subota vecer, odmaranje, malo Lol-a.