3pm = 15.00h popodne
Samo neznam što bi bio ovaj drugi m
ovaj drugi je tu da se nađe
3pm = 15.00h popodne
Samo neznam što bi bio ovaj drugi m
ovaj drugi je tu da se nađe
Zaš?
Imaš onu ladicu za 5.25" za kupit
Trebam razne hardove uštekati prebaciti na računalo i gotovo, ne želim ladicu nego onaj dock.
Trebam razne hardove uštekati prebaciti na računalo i gotovo, ne želim ladicu nego onaj dock.
Pogledaj si na eBay-u, nisu toliko skupi :)
a ovo?
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=spec&id_artikl=051.603.054
Dobar dan:)
XXX-man kaj ti prostačiš u birtiji Kod veselog Mireka
Osim toga sad je 13:12
a ovo?
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=spec&id_artikl=051.603.054
To je to Mario, 200 kn.
XXX-man kaj ti prostačiš u birtiji Kod veselog Mireka
Osim toga sad je 13:12
pa samo sam mu rekao da dođe u 3 :)
To je to Mario, 200 kn.
ebay ima za ~50...dx isto sigurno ima...
ja imam ovog iz linksa jer mi djeluje baš kvalitetno...
ovi neki lijevi mi ne ulijevaju povjerenje kad vidim od kakve su plastike...
pa samo sam mu rekao da dođe u 3 :)
Čušpajz u 15h, užas i to subotom užas
Dan narode.
Sta se radi?
imaš i ovaj
al ja bi radije onaj iz linksa
Počeo sam koristiti magnet linkove na TPB-u i kad ih otvorim u uTorrentu uopće ne mogu odabirati koje fajlove skinuti a koje ne. Je li to tako treba biti s magnet linkovima ili je greška kod mene?
Inače, čak sam i skinuo najnoviju verziju, a to nisam napravio nijednom otkad su počeli uvoditi media playere i hrpu drugih sranja.
Počeo sam koristiti magnet linkove na TPB-u i kad ih otvorim u uTorrentu uopće ne mogu odabirati koje fajlove skinuti a koje ne. Je li to tako treba biti s magnet linkovima ili je greška kod mene?
Inače, čak sam i skinuo najnoviju verziju, a to nisam napravio nijednom otkad su počeli uvoditi media playere i hrpu drugih sranja.
googlaj što su magnet linkovi pa će ti bit jasno :)
ukratko: to tako mora biti...
kad skidaš torrent file on u sebi sadrži popis datoteka, njihovu veličinu i još neke stvari
magnet tog nema...
kad ti učita datoteke onda ako ne želiš skidat neku desni klik i odaberi dont download
D. najbrži modu
D. najbrži modu
A brz sam u 3pm:)
A tako dakle. Nisam to očekivao jer sam čuo ljude kako govore da su magnet linkovi jednako dobri kao (ako ne i bolji od) torrent linkova. Pa me iznenadilo.
Šteta toga, super je bilo po folderima označavati onako. Jest da se i sad može ali onako je bilo masu puta praktičnije :)
Ovo sad više liči na ono starinsko dilanje RARova haha.
A brz sam u 3pm:)
Ovo je neka zaraza svi nešto u 3pm
A od tuda smo došli svi:)
A tako dakle. Nisam to očekivao jer sam čuo ljude kako govore da su magnet linkovi jednako dobri kao (ako ne i bolji od) torrent linkova. Pa me iznenadilo.
pa i jesu...
a to što ima datoteka koje ti ne želiš nije do magnet linka, nego do uploadera ili tebe
Dobar dan ljudovi! :D
Aloha maheri!
A od tuda smo došli svi:)
A bome je....
Prošlo je 3pm i ništa se nije dogodilo wtf
Aloha maheri!
Aloha, Nello! Kako je na Havajima?
Raja, jel' zna tko dali Jack Daniels ima rok uporabe?
Aloha, Nello! Kako je na Havajima?
Aloha i tebi. A bome vruće i znojim se...