jel konobar zgodan?

Želite popiti nešto ?
jel konobar zgodan?

Želite popiti nešto ?
daj pričekaj još malo dok sponzora nađem
Pozdrav, mijenjam pastu i sad trebam očistit procesor. Jer mora bit alkohol pošto ga nemam doma, jel može glicerin, višnjevača :) ili nešto?
Pozdrav, mijenjam pastu i sad trebam očistit procesor. Jer mora bit alkohol pošto ga nemam doma, jel može glicerin, višnjevača :) ili nešto?
Ma može i voda..
Dobar dan ljudi!
Upravo sam "dobio" prvi "pravi" posao 
Večer svima, di su svi? Jaoooo kad mene nema slabo pišete....
Upravo sam "dobio" prvi "pravi" posao 
Znači trebam nać kupce kome trebaju boce CO2 (kafići/restorani koji toče tečno pivo/kolu) s njima dogovorit posao (dat im letak i broj mobitela kome se mogu obratit za više informacija) i dovest im bocu 
E samo radi tebe bih kupio,ali nisam bas pri lovi 
Večer svima, di su svi? Jaoooo kad mene nema slabo pišete....
Hmm sad bas nece pisati jer si ti tu 

Jutro.
Dobar daaan :)
uspio sam naci kupca za svoj komp,pa me zanima kakav laptop se moze dobiti za 1000kn? mislim na njuskalu sam nest gledao ali nisam nasao nista dobro,pa me zanima kakav se odprilike laptop dobije za te pare :)
danke!
Dobar daaan :)
uspio sam naci kupca za svoj komp,pa me zanima kakav laptop se moze dobiti za 1000kn? mislim na njuskalu sam nest gledao ali nisam nasao nista dobro,pa me zanima kakav se odprilike laptop dobije za te pare :)
danke!
Bok svim birtašima, za 1000kn ne moš dobit ništa kaj valja samo mačka u vreči i moguče probleme to sigurno.Usput ovakva nesreča se baš i ne viđa svaki dan, i opet neki kreten za volanom a na kraju je taj vozač prošao samo s lakšim ozljedama a suvozač je poginul ti bokca.
Dobra večer birtijaši 
Jutar.
Decki trebam preporuku naime kupujem hard disk pa mi je jedan forumas ponudio Seagate Barracuda 640GB za 400kn ima jedan bad sektor (slika dolje)
pa me zanima jeli to isplativo
Dobro jutro svima.... Ja ga nebi kupio, za 400 kn možeš kupiti novi 500 GB disk. http://www.protis.hr/products/index/interni/100
Stručnjak za odmaganje...
Dan ljudi!
Decki trebam preporuku naime kupujem hard disk pa mi je jedan forumas ponudio Seagate Barracuda 640GB za 400kn ima jedan bad sektor (slika dolje)
pa me zanima jeli to isplativo
nemoj to kupovati, s vremenom se moze prosiriti pa se onda mos pozdravit sa diskom
Dobro jutro svima.
Dobar dan, bar još malo što ga ostalo.
Slab promet...
Je li ovo neki bojkot ili forumaši skitaju vani kao ja čitav dan 
Maloprije stigao kući i dobro se najeo 
Je li ovo neki bojkot ili forumaši skitaju vani kao ja čitav dan 
Maloprije stigao kući i dobro se najeo 
Ma šta će raditi.. putujem pa umoran stignem najedem se i spavam 2 dana. 
Mrnjau svima!
Dobar dan, bar još malo što ga ostalo.
Slab promet...
Bok svim birtašima, slab promet da kaj se može kriza je vidim da ljudi večinom piju ove sokove na razrjeđivanje fučkaj ga.
Dobro vece svima!
OPEN!
Sram Vas bilo da nepišete nijednu poruku tokom dana kad je birc otvoren?
Jaooo bum ja stavio lokot i onda ću napisat da je Birc u stečaju i pitam Vas dali to želite?
Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
A evo kuha se kava i polako poči na posao...
A kod tebe?
Dobro jutro svima!
Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥