Pa na tebe sigurno nije mislil, kako i bi kad vidi ovu tvoju sliku na avataru kak se ono kaže dečec prve klase jel.

Jutro!
Bok svim birtašima, kakva ti je to kava malo mutna i čudna meni to liči na piratsku kavurdu fućkaj ga.

Pa na tebe sigurno nije mislil, kako i bi kad vidi ovu tvoju sliku na avataru kak se ono kaže dečec prve klase jel.

Jutro!
Bok svim birtašima, kakva ti je to kava malo mutna i čudna meni to liči na piratsku kavurdu fućkaj ga.

Alo momak tišina nemoj da se buniš kakva god da je, dobra je. Sjedni i ni'jedne! Šipu ga 

Alo momak tišina nemoj da se buniš kakva god da je, dobra je. Sjedni i ni'jedne! Šipu ga 

A jebiga eto kakva je kava dok mene nema da ju poslužim (i napravim)...
Sad će spameri..
Dobro veče...
Danas je počela berba kukuruza i imam puno posla, ima 68 redi.... tako da ću kratko bit na forumu, uglavnom ja naveče budem ukoliko da nebudem umoran...
Ljudi kakva je razlika između g25 i g27 i kolke su cijene?
Kako si to uspia? :O
Kako si to uspia? :O
A eto,moja krivnja. Fino skreto u ulicu i sad kake su staze nekako naglo zakočim i preletim preko kormana i padnem.
Hoce to kad naglo kocis. 
Lomio sam ja kljucnu kost vise puta, nista strasno, proci ce ti to brzo.
Hoce to kad naglo kocis. 
Lomio sam ja kljucnu kost vise puta, nista strasno, proci ce ti to brzo.
Ma znam ja da će proć. Ovo mi je inaćer prvi lom u životu pa je to bio i šok za mene.
Ma znam ja da će proć. Ovo mi je inaćer prvi lom u životu pa je to bio i šok za mene.
Da ja sad krenem nabrajat...Noga, obe ruke, 3 prsta, 2x kljucna kost, iscaseno rame i koljeno, popucali ligamenti koljena...
Da ja sad krenem nabrajat...Noga, obe ruke, 3 prsta, 2x kljucna kost, iscaseno rame i koljeno, popucali ligamenti koljena...
Ti se bavis rekreativnim skakanjem sa zgrada ili tako nesto?? 
Ti se bavis rekreativnim skakanjem sa zgrada ili tako nesto?? 
Haha, ne :P
Vecina je sa nogometa, ostalo sa bajka/skejta.
Haha, ne :P
Vecina je sa nogometa, ostalo sa bajka/skejta.
I ja sam trenira nogomet, vozim bajk godinama i skacem s njim, pa jednom prijelom ruke "samo", i to s nogometa
.
A bajk, tu ne znam sto me spasava, nekidan skoro izginia na freeride stazi 
BTW narode ako docekate ponoc u bircu castim, rodendan mi je sutra 

Dobro je meni preko dana,ali što po noći... ili na ... WC-u?
Evo sad sam bio na WC-u,nije baš vesolo :(
mate960 Sretan rođendan inaprijed
Tako mladi a već strgani i bolesni kao Jeremija...
Dobra večer svima bolesnim, strganima i zdravima (uvjetno rečeno)
Nećeš moći baciti drkicu dječaće... šipu ga
Nećeš moći baciti drkicu dječaće... šipu ga
Nije desna,lijeva je 
kae ovo? di su svi? već je 8, a ni gostiju ni konobara ni traga ni glasa 
Jutro svima.
@mate960, sretan rođendan!
dan narode.
@mate960
Da ne bi onoga notifikejsna na skajpu sta iskoci preko cilog ekrana zaboravia bi to cestitat 
Sritan rođendan i sve najbolje 
G' Day.