Jutro ljudi... Nello, Tiby kak ste??
Jutar...
Ko jedna stvar u sladoledu.
Lijepo.. Ko kornet ili kuglica??
Jutar...
Ko jedna stvar u sladoledu.
Ma ko cijeli paket Twice od 2000ml.
Tiby, dobro ti jutro. Kak si mi?
Krepano nisam se naspavao od ove vrućine a još povrh svega muči me išijas, sad je u desnoj butini uffff...
Kako je kod tebe jel se što bolje spava u zelenilu?
Ma odlićno sam spavao, jer nočas nisam bio na kompu da ako jesam onda nebi uspio spavat jer komp od svjetline upire u mozak pa teško da ču zaspat. Promjenio sam naviku.
Dobro sam, hvala na pitanju... Ti?
Tiby, dobro ti jutro. Kak si mi?
Krepano nisam se naspavao od ove vrućine a još povrh svega muči me išijas, sad je u desnoj butini uffff...
Kako je kod tebe jel se što bolje spava u zelenilu?
Ma odlićno sam spavao, jer nočas nisam bio na kompu da ako jesam onda nebi uspio spavat jer komp od svjetline upire u mozak pa teško da ču zaspat. Promjenio sam naviku.
Dobro sam, hvala na pitanju... Ti?
@Tiby, Ajde sam tak daj, možda te netko još i kupi (prodaj se za veću cijenu).
@Nello, evo pržim se u Vtc već prži nema šanse da danas igdje izvirim osim na dvorište kojih 15-20 min(malo na zrak)...
Stari moj već davnooo sam ja zakaparen...
@Nello, evo pržim se u Vtc već prži nema šanse da danas igdje izvirim osim na dvorište kojih 15-20 min(malo na zrak)...
Uzmeš slamnati šešir i furaš van i sve oke. Barem češ izgledat ko na filmu, "Družba pere kvržice"
Uzmeš slamnati šešir i furaš van i sve oke. Barem češ izgledat ko na filmu, "Družba pere kvržice"
Ma nije to problem ima hlada u mene (jbt cjeli voćnjak :D), nego sparina i ta vrućina nema zraka...
U jbt, stara se čula sinjoć sa mojim šogorom, no on reko da ništa nije, a ovaj završi na operaciji...
Ma nije to problem ima hlada u mene (jbt cjeli voćnjak :D), nego sparina i ta vrućina nema zraka...
Ma znam, a i kod mene isto vruče i sparina, pošto si blizu inače sam ja iz okolica Bj. Tako da mi poznata situacija. A imali rodne vočke kod tebe?
Kod mene nisu urodile, orahe, šljive i kruške.
Ja imam voćnjak od 200 sadnica(jabuka,šljiva),ovdje imam 2 jabuke,3 šljive,4 šipka,lozu/grožđe,a na drugoj kući 3 jabuke,2 trešnje,2 višnje :D
Ja imam voćnjak od 200 sadnica(jabuka,šljiva),ovdje imam 2 jabuke,3 šljive,4 šipka,lozu/grožđe,a na drugoj kući 3 jabuke,2 trešnje,2 višnje :D
Znam, ali jesu li rodne? Meni u proljeće uništio mraz. Lani bilo kruške a ove godine ih nema.
Jabuka ima (3.-4. godina) Trešnje su već u kanalizaciji...Višnje su isto u kanalizaciji(mater radila kolač) Šljive još zelene,grožđe kao i svake godine 100-njak kila...Šipci će još malo uživat :D
Jabuka ima (3.-4. godina) Trešnje su već u kanalizaciji...Višnje su isto u kanalizaciji(mater radila kolač) Šljive još zelene,grožđe kao i svake godine 100-njak kila...Šipci će još malo uživat :D
Uf kak bi ja papao šljive a nema. Šmrccccc.
Ma znam, a i kod mene isto vruče i sparina, pošto si blizu inače sam ja iz okolica Bj. Tako da mi poznata situacija. A imali rodne vočke kod tebe?
Kod mene nisu urodile, orahe, šljive i kruške.
Jabuke urodile, no ipak nije to to, imamo i trešnju, ona je jako malo urodila (mraz, tuča ju sredile), šljive će biti bome, isto sa jabukama (2 vrste).. No kruške mraz uništio nema ih ništa.. A obožavam kruške...
LOL,U mene bilo 1m snijega (sinj-30km od mora) Pa svega ima :D
Uzeli i oni zasluženi godišnji
Dan.
Pozdrav ljudi,
nisam u toku pa da vas pitam. Jese isplati skidat WIndows 8 trenutno
Nije.
Dobar dan svima.
Dan narode, imal sta pametno?
Samo vrucina.
Pozdrav ljudi,
nisam u toku pa da vas pitam. Jese isplati skidat WIndows 8 trenutno
Ne
Oce tko pocastiti hladnim picem?:D
Evo,ček da izvadim gajbu
A vidim da si se ubio od pritiskanja tipke za prijavu.
Ako možre daj meni!
Hvala Ivek, di si ti?Jel se kupas, vidim da te nema bas tu :D