Dobar dan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro pospanci
Vidio sam tipa koji se prije dosta godina navukao koke na šanku, stao na ogradu balkona u disku, viknuo "Batman!" i htio skočiti s ograde. Srećom, disko je bio prepun i nekolicina ga je uhvatila da ne skoči. Tipa znam od kad smo bili djeca i uvijek je volio stripove o Batmanu i Spidermanu.
...ovo me podsjetilo na jedan post u starom bircu...
jutro...
Jutro svima.
pozdrav
pozdrav
Dobar dan svima....
Ima li sreće sa kabelima?
Ima li sreće sa kabelima?
ne, preskupo sve...
a treba mi da tjera oko 25kW pojačala
ne, preskupo sve...
a treba mi da tjera oko 25kW pojačala
Šta imaš u gepeku dodatni agregat da tjera to čudo?
Da probaš nabaviti od recycling man-ova?
ne, samo 2 alternatora od 180A i nekoliko akumulatora ukupnog kapaciteta oko 1500Ah :D
idealan kabel bi bio onaj što se koristi kod aparata za elektrolučno zavarivanje, a takvog je problem nać
ne, samo 2 alternatora od 180A i nekoliko akumulatora ukupnog kapaciteta oko 1500Ah :D
idealan kabel bi bio onaj što se koristi kod aparata za elektrolučno zavarivanje, a takvog je problem nać
Disko u gepeku?
Disko u gepeku?
ne, setup za dB Drag :)
Disko u gepeku?
ne, setup za dB Drag :)
Za šta?
Za šta?
en.wikipedia.org/wiki/DB_drag_racing
Jutro svima.
Tvoj avatar - too soon?
http://www.telebit.hr/Monitor-Dell-22--E2211H--21-5---16-9--1920x1080--1k-1--5ms--VGA--DVI--861-10288-/p/860590878.aspx smjesna pogreska ili stvarno povoljna cijena? xD
http://www.telebit.hr/Monitor-Dell-22--E2211H--21-5---16-9--1920x1080--1k-1--5ms--VGA--DVI--861-10288-/p/860590878.aspx smjesna pogreska ili stvarno povoljna cijena? xD
A pogreska ali ima jedna caka, ne pustaju ponude prije nego sto ih provjere pa ga neces moci uhvatiti
Tvoj avatar - too soon?
Evo novi :).
yo ljudi, šta ima???? :)))
Bas si razmisljam i imam jedan nadnaravni prijedlog, mogli bi modovi otvorit stari birc na neki praznik tako da dodemo do 5000 ?
(nova godina ili nesto)
ovo mi je jedan od najdosadnijih dana ikad :O
Večer...
Slabi ste mi danas :/
Ja sam od dosade zaspao i spavao 4 sata -.-
Jel i vas dosada ubija?
Jel i vas dosada ubija?
Dašta je! Ma ja bi i nešto radio, ali vruće, Boga ti draga.
ako ti je dosadno, doši kod mene ljepit pločice :D ruke mi odpadoše od mješanja ljepila
Morgen, otvoreno.
Dobro jutro.Kako je?
Novi Batman je najbolji film kojeg sam ikad pogledao (a dosta sam ih pogledao), ono mislis si da nemre bolje i onda dode jos bolji kraj.
Meni osobno bolju priču imaju Arkham Aslyum ,i Arkham City,od bilo kojeg filma o Batmanu.
Hamill je bolje odradio Jokerovu ulogu,od onog Ledgera.Sad ne znam na koji ti film misliš.