Morgen.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Diste spammeri stigo vozač
na starom kompu imam 54GB slika (stavio na dva eksterna i na novi za backup), ukupno
41.568 slika :O

Juro svima.
meni je stari reko da sam sad vozač početnik a da pravi vozač postajem nakon 100 000km
meni je stari reko da sam sad vozač četnik a da pravi vozač postajem nakon 100 000km
nisi valja?
meni je stari reko da sam sad vozač četnik a da pravi vozač postajem nakon 100 000km
nisi valja?
Ne znam ja ništa, ja sam tu s autom...
Još jedan dokaz da je ženama mjesto u kuhinji, muškarcima to jednostavno nije prirodno.
Šlampavim i nespretnim muškarcima sigurno nije, bože me sačuvaj koji usput ne znaju niti jajce speči itd a o manje požaru da ne govorim fučkaj ga sad.
OPEN!
Dobro jutro ljudi, jel netko za kavu da mi plati?
Dobro jutro...
Evo uživajmo u jutarnjoj kafici.
Samo kava a di su neke kiflice, ili kikiriki ili kekseki itd pa moramo nekaj i hrustat uz tu kavu jel.Hm baš čudno nekaj tu ne štima, pa ova zgrada u Turskoj od 42 kata(WTC 7 47 katova) se nije srušila samo od posljedica požara ili vatre kak to sunce mu žarko opet je neko nekaj zahebo.
Kada bi usporedili dvije jednake fotografije - fotografiju A, rezolucije 100x100 sa fotografijom B rezolucije 200x200, što bi ste rekli, koliko je puta fotografija B oštrija / kvalitetnija od fotografije A?
Kada bi usporedili dvije jednake fotografije - fotografiju A, rezolucije 100x100 sa fotografijom B rezolucije 200x200, što bi ste rekli, koliko je puta fotografija B oštrija / kvalitetnija od fotografije A?
Ovisi u kojem su formatu spremljene.
Nije trik pitanje. Svejedno, lossless. Jednake fotografije, jedna 100x100, druga 200x200.
Nije trik pitanje. Svejedno, loseless. Jednake fotografije, jedna 100x100, druga 200x200.
Rekao bih da je B za 50% bolja.
BTW, baš mi je drago što sam upisao V. gimnaziju u ZG :
http://www.vecernji.hr/vijesti/domagoj-cevid-zagreba-najbolji-je-svjetski-matematicar-clanak-431301
B je 4 puta oštrija, zbog kvadratne proporcionalnosti.
B je 4 puta oštrija, zbog kvadratne proporcionalnosti.
Broj piksela jest 4 puta veći, ali - je li slika zbog toga 100% ili 200% oštrija? Ja bih rekao da je duplo to jest 200% oštrija.
Na B slici imaš 4 puta veću gustoću informacija, e sad kako to naše oko doživljava, tj kakav je naš subjektivni dojam, mislim da je teško izraziti nekom brojkom ili nečim konkretnim.
vecer svima.Evo moji prvi post u bircu pa vas veceras svih castim.Nadam se ugodnom druzenju!:))
Na ovom acc ili ? :P
BTW doso sa cycle-a malo
vecer svima.Evo moji prvi post u bircu pa vas veceras svih castim.Nadam se ugodnom druzenju!:))
BTW doso sa cycle-a malo
pa na mojem pocetku sudjelovanja na forumu :D
BTW doso sa cycle-a malo
znaci postoji i stari acc?
BTW doso sa cycle-a malo
znaci postoji i stari acc?
ne,po cemu si to zakljucio??

Birc radi do 22:00h,idi u nespavalice.
Stase radi po ovoj vjetrovitoj zori?

Dobro jutro radni narode.
Baš prija ovo malo zahlađenje, onakve vručine se više nisu mogle trpiti.
Dobro jutro svima...
Zahlađenje?!
Amo sve po starome...
dobro jutro ljudi... baka mi je umrla !!!!!!!!!!!