Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.189.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
13 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Vegeta kaže...

Lol, pa ti je Athlon X2 isao do 110C?

Neki hardcore Athlon {#}

Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

dobar dan svima :) 

jel se i vama komp pregrijava sad po ljeti jbt meni je 70 stupnjeva procesor,morat cu opet mjenjat termalnu pastu {#}

Dan.
Naterao si me da bacim jedan kratki test koji sam napravio i prije tjedan dana.
Evo usporedbe:

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Dan.
Naterao si me da bacim jedan kratki test koji sam napravio i prije tjedan dana.
Evo usporedbe:

Bravo faco ja se osobno bojim pokrenuti OCCT previše je napajanja i svačega na njemu riklo.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
neaktivan

Check diz! {#}

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
13 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

moj bi komp crko kad bi odradio taj test {#}

ali vidis nije losa ideja da mi crkne komp {#}{#}

13 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

Ako ne želiš sve spržiti,osobito napajanje odvrti Prime95 Torture test budući da on radi max stress samo na procesor i ram.Ako želiš sve spržiti odvrti OCCT s MS napajanjem.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 15:43 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
cod2playahhh kaže...

Ako ne želiš sve spržiti,osobito napajanje odvrti Prime95 Torture test budući da on radi max stress samo na procesor i ram.Ako želiš sve spržiti odvrti OCCT s MS napajanjem.

Been there, done that {#}

OC-ani P4 640 sa stock hladnjakom, nVidia 9800GT OC-ana i MS napajanje. Preživjelo je sve {#}

13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Ako želiš sve spržiti odvrti OCCT s MS napajanjem.

u tome je i finta, imam to napajanje :P

13 godina
neaktivan

Evo da se pohvalim upravo sam sada razgovarao sa Domagojem i Mirom Super moderatorima.Rekli su da su veoma impresionirani sa mnom u ovih kratkih 6 tjedana kojih sam ovdje.Domagoj je rekao da ovakav talent još nije vidio od Gatesa stoga me je odlučio nagraditi moderatorskim statusom,ali ne Super moderatora već je rekao da za moje znanje treba biti izmišljen novi rang stoga mi je dao status Super ultra moderatora.Ako mi slučajno tko ne vjeruje snippao sam profil za svaki slučaj.Ovo je dokaz da i vi ako se budete trudili kao i ja možete postati moderatori.Možda ne super ultra moderatori kao ja jer ipak legenda poput mene rađa se jednom svakih 5 milijuna godina,ali ako se potrudite možda postanete Junior moderatori.Molim vas ne spominjite ovo F1-Ivi,piratu,Lazarusu ili Danny HR ipak su oni samo moderatori i ne bih htio da se uvrijede mojim daleko superiornim statusom.

PS:Troleri pazite se sada imam moć davati kartone.{#} Električaru i čušpajz vas gledam.{#}

Evo dokaz.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:33 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan

Sure thing bro {#}

17 godina
bancic123 kaže...

dobar dan svima :) 

jel se i vama komp pregrijava sad po ljeti jbt meni je 70 stupnjeva procesor,morat cu opet mjenjat termalnu pastu {#}

Bok svim birtašima, promjena paste neče puno napravit moraš obavezno imat stražnji ispušni ventilator na kučištu poželjno 12cm kaj drugo.On izbacuje topli zrak van iz kučišta, i ako ga nemaš onda nema pravilnog hlađenja ili strujanja zraka u kompu to sigurno pogotovo sad po vručinama.{#}

Ako imaš jači procesor sa večim TDP-om, preko 100W onda od stock hladnjaka nema koristi po ovim vručinama kad procesor bude jače opterečen.Bit če malo bolje ako imaš dobar propuh, kroz kučište sa stražnjim ventilatorom no stock hladnjak upravo po ovakvom vremenu pokazuje kolko je sranje na kubik.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
neaktivan
Unix kaže...

Sure thing bro {#}

Zar mi ne vjeruješ?Meni!Zakonu!!!

Izgleda da te trebam naučiti pameti.

Eto ti jedan žuti.Pazi da ne dobiješ i crveni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:44 (Ikarus01).
13 godina
protjeran

Ne bojim te se :D ne može električaru nitko ništa,osim struje+vode :)

XxElectroFuckerxX
13 godina
protjeran

Odkad ste otkrili onu ''konzolu'' radite svasta i crnite se :Đ

XxElectroFuckerxX
13 godina
neaktivan
Electricman :) kaže...

Ne bojim te se :D ne može električaru nitko ništa,osim struje+vode :)

Misliš?Evo i tebi jedan žuti.

Uz to ti uzimam i onu zvjezdicu.{#}

13 godina
protjeran

Imam izrazitu želju da mi udariš crveni,očekujem ga,al od tebe :)

XxElectroFuckerxX
13 godina
neaktivan

Imam izrazitu želju da mi udariš crveni,očekujem ga,al od tebe :)

Oš rađe crni mogu i to.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 16:56 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan

Ikarus don't troll us please . {#}

14 godina

Pozdrav ekipa.

Danas je bilo prevruće te smo skoknuli po klimu.
Sunce piči na 37°C, ja se hladim na 25°C i super mi je.

Btw. tek sam sada vidio kako je fino vanjska jedinica opremljena toplovodnim cijevima.
Majketi, da je to na CPU roknuti bilo bi na 15°C pri 10 GHz, xD.

Nabrojao sam 29 bakrenih cijevi.

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pozdrav ekipa.

Danas je bilo prevruće te smo skoknuli po klimu.
Sunce piči na 37°C, ja se hladim na 25°C i super mi je.

Btw. tek sam sada vidio kako je fino vanjska jedinica opremljena toplovodnim cijevima.
Majketi, da je to na CPU roknuti bilo bi na 15°C pri 10 GHz, xD.

Nabrojao sam 29 bakrenih cijevi.

Je*i se.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
odjavljen

Sad sam našao razlog(drugi sveukupno) koji opravdava korištenje teških droga. Upisivanje bilo čega u onu e-maticu. To je Živi užas, jednostavno koplicirano do bola,  3 tipke za dodati predmet učeniku. (Polje-tipka Upis-upisati traženi predmet-tipka traži-klik na predmet-primjeni-snimi). Kompliciranja di ih jednostavno ne treba biti, Ko da je jako teško napraviti jedno polje u koje upisuješ i nadopunjava te (kao google recimo) i onda lupiš snimi.

Upis ocjena-katastrofa, Login-Ajme majko, treba se poslje svega loginati, jer sesija očito traje 5 min... Onda imaju da ako se klikne na bilo kaj, a nije predviđeno, stranica baca na nekve vijesti o toj e-matici... Opet login... -.-'

Napravili su da se poslije svakog snimanja promjena(a treba ih snimati svakih 10 sek, inače ti đabe poso') dođe popup taman iznad tipki za korištenje, O majko mila, pa zar je tak teško složiti da se to pojavi u 30 px na vrhu zaslona? Ali ne...

Siguran sam da je država na to potrošila bačve novaca, i to je po meni bačen novac... Di su e-imenici, dnevnici, e-upisi, e sve... Ako nema toga pa kaj će nam e-matica kad je tak napravljana da je se sve mora još i ručno pisati, a najgore je to da je lakše pisati ručno nego u to smeće od koda.

Da se skupi ekipa s foruma (Onih pravih znalaca kojih ima) desetak njih, i da dobe recimo pol godine da to napišu ispočetka(i recimo 100k kn svakom) da bi to bilo valjda Masterpiece prema ovom smeću, da bi radilo,  brzo, efikasno, UI jednostavan, i da bi bilo modularno i nadogradivo (pa bi recimo mogli imati uz e-imenike i e-natjecanja, scoreboard najboljih učenika u državi, e-upise u srednje i na faksove (samo da označiš kaj hočeš, a oni posle progledaju tvoj status)) Kak bi nam ljepše bilo u školstvu...

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 18:34 (bobica257).
16 godina
sudy_freak kaže...

...
Danas je bilo prevruće te smo skoknuli po klimu...

Ja imam Vivax mobilnu 2,5 kW i daleko mi preslaba za moje 2 prostorije. Kad je iznad 32 nije dovoljna ni za 1 sobu. Tako da isto planiram zidnu klimu za idući mjesec i to obavezno 3,5 kW.

Da li si u paketu dobio cijevi, vijke i nosače ili to moraš posebno kupovati uz unutarnju i vanjsku jedinicu?

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
Micek kaže...

Ja imam Vivax mobilnu 2,5 kW i daleko mi preslaba za moje 2 prostorije. Kad je iznad 32 nije dovoljna ni za 1 sobu. Tako da isto planiram zidnu klimu za idući mjesec i to obavezno 3,5 kW.

Da li si u paketu dobio cijevi, vijke i nosače ili to moraš posebno kupovati uz unutarnju i vanjsku jedinicu?

Ova moja je 5,3 kW hlađenje i 5,8 kW grijanje.

Posebno se kupe cijevi, vijci i nosači.

I to, dobro pazi koje ćeš staviti nosače.
Ova moja vanjska jedinica je kao omanji frižider.

46 kg ima.

A hladi bolesno.
Čak je i prilično tiha.

Stavim na automatski i piči. 

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ MIUI 2.6.15 + Siyah 3.3.2
16 godina
sudy_freak kaže...

Ova moja je 5,3 kW hlađenje i 5,8 kW grijanje.

Posebno se kupe cijevi, vijci i nosači.

I to, dobro pazi koje ćeš staviti nosače.
Ova moja vanjska jedinica je kao omanji frižider.

...

Hvala na informacijama. Planiram je sam postavljati jer mi je buđet ograničen (riskirat ću i eventualni gubitak garancije).

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
kako misliš spojit cijevi?
I ja se mislim da je spojim sam al nemam sav potreban alat, ono za širenje cijevi kad se spajaju u vanjsku jedinicu, i aparat za varenje
16 godina
neaktivan

Prvi put nakon dugo vremena mogu reći da je more prevruće, doslovno, nemožeš stat u vodi koliko vruće bude, ipak je najbolje na nekih 20ak stupnjeva.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Prvi put nakon dugo vremena mogu reći da je more prevruće, doslovno, nemožeš stat u vodi koliko vruće bude, ipak je najbolje na nekih 20ak stupnjeva.

Čudno ja sam skužio da što je vani toplije u moru je hladnije.Uvijek mi je tako bilo.Al najjače mi se oko jeseni u predvečerje oko 22 u moru kupati tad mi je uvijek idealne temperature.

16 godina
neaktivan

Ma noćna su svoja priča :D.

Sad sam išao sa svojima, po najvećoj vrućini, ubojito.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
protjeran

ikarus,sta treba napravit da dođem do one konzole na browseru?

Je bem se s f-tipkama :D

XxElectroFuckerxX
13 godina
neaktivan

ikarus,sta treba napravit da dođem do one konzole na browseru?

Je bem se s f-tipkama :D

Na chrome stisneš F12 a za firefox mislim da moraš skinuti add on.Ako hoćeš mogu ti napisati neke linije kodova.Napisao sam si neke u word tako da iznova ne moram pisati svaki put.Ako budeš imao kakvih problema samo pitaj a ako hoćeš mogu te već sada napraviti super moderatorom,onak za dušu.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice