Živcira me, upada u oči previše
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
onda budi pametniji pa ih nemoj više dobivat :)
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Večer.
onda budi pametniji pa ih nemoj više dobivat :)
budi pametniji pa dobi crni, taj ti uopće neće upadat u oči 
Večer ljudi,zna netko možda neki način da se zaradi 10-ak tisuca kn kroz 3 mjeseca....?Ne mora bit legalno 
Večer ljudi,zna netko možda neki način da se zaradi 10-ak tisuca kn kroz 3 mjeseca....?Ne mora bit legalno 
Opljačkaj banku.
Opljačkaj banku.
Ma prerizično...
Šalu na stranu,trebali bi mi novci za vozački pa eto pitam gluposti...
Prodavaj maglu.
prodaj bubreg...
Pa treba da se ohladi trag... Ne može odmah kad opljačka nešto koristit te novce, nego malo po malo...
prodaj bubreg...
Ili jetru, ona se regenerira
(pod uvjetom da ne uzmeš više od 50% jetre)
a i taj vozački stavili su ga cijenu ko da ides za pilota zrakoplova polagat, sto me podsijeca na jos jednu humoresku prije tri godine kad sam isao na tecaj njemackog polagat dosao me je oko 7600 kuna,krenuo sam i poslusao nekih 15 sati platio 3000 i odusta kad sam vidio da uci na njemu kako se kaze kufer a kako motika,a od gramatike ni ajnc...
I crashed into Velebit 
Time to get another 737 
(letim iz Splita u London)
Ma,opet je tu u igri nekakva knjiga koja obečava brda i doline a na kraju te samo glava zaboli od tih piz?darija....
LOCK!
Amo u Nespavalice :)
Dobro jutro, evo da i ja jednom otvorin novi birc.
Jutro :)
Danas je veliki dan!
Dobar jutar :)
Danas je veliki dan!
Why?
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Dobro jutro!
Pošalješ Volvoxu poruku,i vrati ti se žuti karton :DD
Dobar jutar dobri ljudi.