UPS dostava

poruka: 4
|
čitano: 9.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
UPS dostava

Danas ujutro mi je u carinu u Hrvatskom Leskovcu došao novi Logitech G700 (reklamirao sam stari) UPS službom.

Dobivam poziv negdje oko pola 4 popodne na koji se nisam javio jer me nije bilo doma.

Oko pola 5 zovem ja njih i javi mi se neka djelatnica koja mi nije mogla reći ništa vezano za tu moju pošiljku osim da će me nazvati osoba (koja radi do pola 4) odgovorna za taj moj tracking number (ili šta već) sutra ili da ih opet ja nazovem.

Ok, sad moje pitanje: Zašto su mene oni uopće zvali, zar ću ja sad morati platiti na svoj zamjenski G700 porez i carinu? Imam osjećaj da je zaglavilo nešto jer bi mi valjda poštar to odmah donio, a i ne bi me ni zvali inače?

Ako ću morati platiti porez i carinu, šta mi je činiti jer ja to odbijam platiti?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 19:15 (AA-d00d).
12 godina
neaktivan
UPS dostava

Da ne otvaram novu temu.. poslan mi je zamjenski G700..

Uploadah sliku sa trackingom..
Sto znaci ovo "Additional customs clearance processing is required for formal entry submission. / UPS contacted the receiver". Pise da su me kontaktirali, a nisu i ne mogu jer sam slucajno zaboravio upisat zadnje 3 znamenke mobitela kad sam pisao poruku Logitechu.. Da ja njih nazovem ilii?

slikica slikica
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 1:07 (Athalansy).
17 godina
neaktivan
Re: UPS dostava
Athalansy kaže...

Da ne otvaram novu temu.. poslan mi je zamjenski G700..

Uploadah sliku sa trackingom..
Sto znaci ovo "Additional customs clearance processing is required for formal entry submission. / UPS contacted the receiver". Pise da su me kontaktirali, a nisu i ne mogu jer sam slucajno zaboravio upisat zadnje 3 znamenke mobitela kad sam pisao poruku Logitechu.. Da ja njih nazovem ilii?

Možda sam zakasnio ali u svakom slučaju:

Paket je došao na carinu i sad im je potrebna tvoja punomoć da mogu cariniti bez tvojeg prisustva (carinu ne plaćaš, ovo je samo da ne moraš osobno dolaziti tamo). U pošti bi trebao dobiti potrebne papire koje trebaš ispuniti i poslati (mailom ili faksom) i za svaki slučaj te zovu iz overseasa (UPSova podružnica za Hrvatsku), barem su mene zvali. Meni inače ti papiri nisu došli na vrijeme ali je djelatnica odgovorna za moju pošiljku bila susretljiva i poslala mi to mailom, nakon čega sam to ispunio i skenirao osobnu i sve zajedno joj poslao mailom natrag. 3 dana poslje sam dobio miš.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
11 godina
neaktivan
UPS dostava
Poz! Ja sam kupio muzički instrument, pa me zanima šta znači ova zadnja poruka, i gdje će dalje paket ići?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice