Time Travelers ... please bust that myth!!!

poruka: 18
|
čitano: 4.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Evo baš gledam kak su uhvatili ženu koja priča na mobitel dok prolazi kroz set u filmu, riječ je o filmu Charlie Chaplina "Cirkus".

Naime, u priloženom videu čovjek koji je to prvi primijetio prvo priča 3 minute, kasnije pušta nekoliko puta tu scenu, zumira, i jasno se vidi da žena PRIČA. Film je snimljen 1928. Koji je to vrag, pojma nemam, koliko vidim po netu, nitko pojma nema.

Ovu "anomaliju" sam vidio da ljudi primijećuju, al ova mi je dosad najjača. Fakat bi htio da se napokon razvali i tajna tih gluparija.

Komentari, iskustva??

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
RE: Time Travelers ... please bust that myth!!!
doxy kaže...

Evo baš gledam kak su uhvatili ženu koja priča na mobitel dok prolazi kroz set u filmu, riječ je o filmu Charlie Chaplina "Cirkus".

Naime, u priloženom videu čovjek koji je to prvi primijetio prvo priča 3 minute, kasnije pušta nekoliko puta tu scenu, zumira, i jasno se vidi da žena PRIČA. Film je snimljen 1928. Koji je to vrag, pojma nemam, koliko vidim po netu, nitko pojma nema.

Ovu "anomaliju" sam vidio da ljudi primijećuju, al ova mi je dosad najjača. Fakat bi htio da se napokon razvali i tajna tih gluparija.

Komentari, iskustva??

Vidio sam par slika na netu koje su kao "putovanje kroz vrijeme" ali što se ove tiče nije baš toliko neobično... Moglo je biti bilo šta. Uvijek je bilo munjenih ljudi i možda je ta žena bila statist i uletila je u kadar kao da priča na mobitel... Ko zna možda je ona bila ideja za prvi telefon bez žice...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
17 godina
protjeran

Si baš cijeli pogledo?

I onaj dio di ide frame po frame s fokusom na babu/lika. I kad se okrene prema kameri, ili je totalni luđak pa priča sama s sobom dok drži ruku kod uha kao da drži mobitel, ili ima nekaj slično kaj bi opet bilo nemoguće.

I si vidio kolka stopala ima, broj 45 minimalno. Premuško mi izgleda za tak nisku bakicu.

15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Komentari, iskustva??

Ja osobno mislim da putovanje kroz vrijeme nije moguće.

Ali i da je, kada bude izumljeno, mobiteli će biti nepotrebni i zastarjeli. 

Ako izume vremenski stroj, izumiti će i uređaj nešto za suptilniju komunikaciju.

"The world is falling apart and so I want to know you are safe."
17 godina
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
protjeran

Ma sve je to ok...al nađi objašnjenje za ovu babu il lika, kaj već je. Jednostavno ak pogledaš cijeli video, pozorno gledaš, svako racionalno objašnjenje će past u vodu.

EDIT:

Elles, pričala na to sama s sobom? Si uopće pogledao video, i ako jesi jesi li cijeli, i jesi li uočio scenu kad se okrenula/o prema kameri?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 18:56 (doxy).
17 godina
doxy kaže...

Elles, pričala na to sama s sobom? Si uopće pogledao video, i ako jesi jesi li cijeli, i jesi li uočio scenu kad se okrenula/o prema kameri?

Ti znaš s kim je pričala?

Možda su joj dobacivali "Kako si ružna i još k tome gluha!" iza kamere, pa se okrenula prema njima u stala im psovati sve po spisku :0) Zato su i odrezali ostatak scene.

Pogledaj malo Fawlty Towers s gluhom ženom i vidi kako ona priča i gdje joj je ruka ;0)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
Na koju foru ona priča na taj "mobitel" i skim? Kada u to vrijeme nije bilo infrastrukture koja bi omogučavala razgovore.
16 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Na koju foru ona priča na taj "mobitel" i skim? Kada u to vrijeme nije bilo infrastrukture koja bi omogučavala razgovore.

možda nije jedina iz budućnosti, a i možda je iz neke daljnje budućnosti gdje se moglo razgovarati na načine na koje se ne može danas, tj. nije potrebna današnja infrastruktura

Atomska bubamara
16 godina
odjavljen

Imaš ispod komentar koji daje sasvim logično i vjerojatno objašnjenje: "music box just bought in circus,woman is listening and singing, maybe singing every few words so it looks like conversation...when she stops to listen,she listens to her favourite part and stops with all other activities,like waking"

Ili je jednostavno preloša stažistica koja je mislila da će tako dati uvjerljiviji prikaz slučajnog prolaznika.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
protjeran

Tema obuhvaća i druge slučajeve. Ima ig pregršt, stare slike s ljudima koji su ispred vremena, negdje sam vidio sliku (mislim da je vrijeme 50-tih ili slično), tip u rulji slika s novim digitalcem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.10.2010 19:36 (doxy).
15 godina
neaktivan

kada je izumljen diktafon?

harry
16 godina

Zanimljiv video iako ne vidim ništa nalik mobitelu ili sl.

Ne želim uopće ulazit u to dal je moguće putovat kroz vrijeme ili ne samo želim reć da naše znanje nije konačno ili apsolutno, nešto što je prije par tisuća godina bilo nezamislivo sad je realnost.

Trenutno postoje razne teorije o parelenom svemiru, o savijanju prostora itd. samo što se to još ne može dokazat ili realizirat ali u dogledno vrijeme...sve je moguće.

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
16 godina
Champollion kaže...

Zanimljiv video iako ne vidim ništa nalik mobitelu ili sl.

Ne želim uopće ulazit u to dal je moguće putovat kroz vrijeme ili ne samo želim reć da naše znanje nije konačno ili apsolutno, nešto što je prije par tisuća godina bilo nezamislivo sad je realnost.

Trenutno postoje razne teorije o parelenom svemiru, o savijanju prostora itd. samo što se to još ne može dokazat ili realizirat ali u dogledno vrijeme...sve je moguće.

ja također ne vidim mobitel u ruci te žene

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 266, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,423
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Tema obuhvaća i druge slučajeve. Ima ig pregršt, stare slike s ljudima koji su ispred vremena, negdje sam vidio sliku (mislim da je vrijeme 50-tih ili slično), tip u rulji slika s novim digitalcem.

Da i ima čudnu odjeću Neodlučan

http://www.net.hr/planet-x/page/2010/04/20/0290006.html

foobar2k
17 godina
protjeran
zitzko kaže...
doxy kaže...

Da i ima čudnu odjeću Neodlučan

http://www.net.hr/planet-x/page/2010/04/20/0290006.html

ako nije Photoshop, tada je fakat zanimljiva situacija

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
protjeran
I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice