Ja sam mislio da sam ja lud i onda vidim da je tip potrosio 9 mjeseci na nista. Nhf buraz al da mi se to desi pojeo bi se. Ja prekinuo s curom prosli tjedan, bili 3 i pol mjeseca skupa. Jebiga debil sam, cura uopce nije moj tip po ponasanju i jos ima 18 godina al reko idem probat, na pocetku bio dosta hladan i onda zadnjih mjesec dana uhvatili me bas osjecaji neki, mozda cak vise i navika tog druzenja s njom, pomislio sam ako nemamo zajednicke interese bar si pasemo ovako(u krevetu smo si npr pasali 100%, jedna od najboljih cura s kojima sam bio). I onda prekinemo iznenada jer ona nemoze, nemoze bit u vezi, nezna razlog itd itd.
Jbg idemo dalje, malo pametnije... a mozda i ne, imam 22 tako da racunam si da imam vremena za ovakve pizdarije jos.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
) i nema potrebe da prikazuješ sebi nekoga ili nešto kao "idealno". Naravno, nesavršenstvo ne znači loše, nego samo da svi imamo neke male ili velike stvari koje nas čine nesavršenima. Zato nemoj previše investirati u emocionalni dio. Naravno, mora postojati to šta ljudi zovu kemija, al niti to nije uvjet da će nešto od toga biti.
.