Teorije zavjere

poruka: 1.884
|
čitano: 315.156
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Teorije zavjere

Samo mala korekcija.

Znanost nije najbolji već jedini način shvaćanja okoline.

Ne postoji kriva znanost. Ona je samo jedna i uvijek je točna. Sve ostalo su samo koraci do tog krajnjeg cilja.

Ove "tamo nešto" budale nemju pojma što je znanost uopće, već se gube u znanstvenom procesu kojem podčinjvaju znanost.

Takva budala ne shvaća da nešto što jest ima i objašnjenje već linijom manjeg, kretenskog, otpora pokušva apologirati svoj kretenluk raznim mistifikacijama jer je nestrpljivost i neznanje za njih znak nemoći. A kakav je to múž, a da je nemoćan.

Nadalje takva budala smatra da je znanstveni proces unificiran, jedan, nedjeljiv i zavisan, pa ako nutricionist/astrolog provali da je broskva brana u zenitu Saturna najzdravija, da to ima utjecaja i na razvijanje novih čipova, zbog čega je i "znanost čipova" zavisno kriva i netočna.

Takvim ljudima se divim jer pored svih životnih problema izmišljaju misterije u okolini koja je tako jednostavna da se može opisati kao binarna - ili JE ili NIJE.

To što neki znanstveni proces nije otkrio znanost iza nekog "možda" ne znači da ta znanost ne postoji ili da nema objašenjenja. Nema, ali nema JOŠ.

Nestrpljivost budala sve me manje nervira, postaje britki, neuglađeni humor.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Ajmo djeco dodite,stigao je Chippie vas novi prijatelj.Nemojte se bojati djeco to je za vase dobro,kad vam kaze ujak sam.

17 godina
eywa33 kaže...
rambox kaže...

Lako za predizborne kampanje to je luk i voda,Izlanuo se no kaj reč na ovu Američku podmuklu perverziju(oče i to hrvatska uvest jelSmijeh) s kojom več odavno maltretiraju svoje ljude.Dakle kod njih postoji jedan harač ili porez, ali ti bokca njega kongres večinski nikad nije niti izglasal. Čak je i FBI tražil podatke o tom zakonu, ali nisu ništa našli to nigdje nije upisao u zakonu. Ali opet boli njih đon jel, oni taj porez naplačuju a sve to izgleda ide na mlin samo velikim bankarskim krokodilima.To fakat stvarno izgleda ko neka epizoda Zone Sumraka...

http://www.imdb.com/title/tt0772153/

Ovo što navodiš je čisti primjer jedne pritajene zavjere - pljačke naroda od strane kako kažeš bankarskih krokodila. I to se primjerice još uvijek smatra "teorijom zavjere", dok je većini ljudi koji su pratili javnu raspravu oko IRS-a i FED reserva situacija - jasna. One world government je jasna stvar, ta inicijativa je ako ikada, onda baš danas - toliko vidljiva da je poricanje iste naprosto ignorantno. Svjetska kriza koja je orkestrirana, ili barem dopuštena, osiromašila je svjetsku ekonomsku stabilnost koju sada "popravljaju" upravo ti ljudi koji nameću nezakonske poreze po sad-u koristeći MMF i razne svjetskobankarske instituacije (čitaj omču oko vrata cijelim državama).

Da ali to sa tim nebuloznim porezom,Smijeh za kojeg nikakvi pisani zakoni ne postoje to zapravo nije nikakva teorija zavjere.To je perverzna realnost i takva situacija je ekstremno čudna, i to je vjerojatno jedan od razloga zakaj Amerikance zovu Ovcama prve klase to sigurno.Pa več godinama ljudi traže od američkih vlasti, da im crno na bijelo pokažu zakon po kojem se to mora plačat. Ali šta če američka vlast pokazat, apsolutno ništa dakle šute ko kurve i samo eskiviraju jer zapravo zakon o tom porezu ne postoji.

Jel bi ti plačal u Hrvatskoj porez na Septičku Jamu, normalno da ne moraš(nema te prisile) jer mi nemamo taj porez no ameri imaju pa moraju i to plačat.Po kojoj logici onda Ameri(ne baš svi) plačaju neki Federalni porez, kad njega niko do dan danas upisanog u zakonu ne može nač pa čak niti federalna murija ili FBI jel.Dakle još jednom FBI kao federalna murija jel, ne može nač jedan federalni zakon u pismenom obliku pa di je tu logika fučkaj ga?

Ako si pogledaj taj dokumentarac jel, valjda si primjetil onu izjavu Američkog predsjednika Woodrow Wilson-a 1919 godine kad je kasnije skužil kaj je zapravo potpisal.Fučkaj ga izgleda da su ga malo preveslali(lobisti) jel, ali kaj moš to se dogodi kad si okružen pohlepnim bankarskim krokodilima.Ova njegova izjava je autentična, to je on stvarno rekel nije to opalo s kruške kaj drugo.Cool

"I am a most unhappy man. I have unwittingly ruined my country.
A great industrial nation is controlled by its system of credit.
Our system of credit is concentrated. The growth of the nation,
therefore, and all our activities are in the hands of a few men.
We have come to be one of the worst ruled, one of the most completely
controlled and dominated governments in the civilized world.
No longer a government by free opinion, no longer a government by
conviction and the vote of the majority, but a government by
the opinion and duress of a small group of dominant men."

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
12 godina
odjavljen
wyks kaže...

Samo mala korekcija.

Znanost nije najbolji već jedini način shvaćanja okoline.

Ne postoji kriva znanost. Ona je samo jedna i uvijek je točna. Sve ostalo su samo koraci do tog krajnjeg cilja.

Ove "tamo nešto" budale nemju pojma što je znanost uopće, već se gube u znanstvenom procesu kojem podčinjvaju znanost.

Takva budala ne shvaća da nešto što jest ima i objašnjenje već linijom manjeg, kretenskog, otpora pokušva apologirati svoj kretenluk raznim mistifikacijama jer je nestrpljivost i neznanje za njih znak nemoći. A kakav je to múž, a da je nemoćan.

Nadalje takva budala smatra da je znanstveni proces unificiran, jedan, nedjeljiv i zavisan, pa ako nutricionist/astrolog provali da je broskva brana u zenitu Saturna najzdravija, da to ima utjecaja i na razvijanje novih čipova, zbog čega je i "znanost čipova" zavisno kriva i netočna.

Takvim ljudima se divim jer pored svih životnih problema izmišljaju misterije u okolini koja je tako jednostavna da se može opisati kao binarna - ili JE ili NIJE.

To što neki znanstveni proces nije otkrio znanost iza nekog "možda" ne znači da ta znanost ne postoji ili da nema objašenjenja. Nema, ali nema JOŠ.

Nestrpljivost budala sve me manje nervira, postaje britki, neuglađeni humor.

Jeftino populističko ad hominem pametovanje prepuno dezinformacija.

1. znanost nije uvijek točna, ona se bazira na ispravljanju/opovrgivanju zadane hipoteze. Zadani cilj neke hipoteze je konačna teorija, koja se gomilanjem drugačijih dokaza često promijeni u potpunosti. Vidiš, ključno je razlikovat pojmove hipoteza-teorija-dokaz. Hipoteza uvijek vodi zadanoj teoriji, dok dokazi mogu voditi u potpuno drugom smjeru.

2. "ove tamo nešto budale" - http://www.someecards.com/usercards/viewcard/MjAxMi1hYTQ1MzM1OWNiNzQ0MmRi

3. Ako je priroda jednostavna i binarna, onda si ti na pola puta do ultimativne istine?! ili jesi ili nisi{#}...komedija. Simplifikacijom prirode su se znanstvenici prestali bavit od Newtona. Samo oni koji su imali thaumazein prema prirodi, bili su u stanju i otkrivati je. Oni pak, poput tebe, koji smatraju da je priroda binarna i jednostavna uspjeli su barem jednom natjerati forumaša na jedan iskreni /facepalm.

Ovo žuto - jedino s čim se mogu složiti, samo što je mene mater učila da se prema ljudima ne obraćam sa "budalo", čak ni prema budalama.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
17 godina
neaktivan

Previše mistificiraš nešto što je u 99% slučajeva preponavanje uzoraka.

To što ljudi vole sve klasificirati u tančine je samo zabava dok se postepeno ne pojmi i zadnji "fenomen".

Kako napredujemo nećemo čekati eone za to...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
odjavljen
wyks kaže...

Previše mistificiraš nešto što je u 99% slučajeva preponavanje uzoraka.

To što ljudi vole sve klasificirati u tančine je samo zabava dok se postepeno ne pojmi i zadnji "fenomen".

Kako napredujemo nećemo čekati eone za to...

Nema nikakve mistifikacije. Nemoj pogrešno čitat ono što pišem. Ako kažem da pred prirodom imam thaumazein (hrvatski prijevod je filološki siromašan = čuđenje, engleski je kudikamo bolji = awe, wonder, respect), to ne znači da pravim misterij od nje, već da imam (straho)poštovanje prema njoj. To je obični osjećaj za kojeg bi čovjek trebao biti sposoban, a ako nije, takve ljude redovito zovu hladnima, bezosjećajnima jelte?

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
17 godina
neaktivan

Ovo što ti činiš je neprihvatljiv egoizam u znanosti koji tamo ne može imati mjesta.

Jer na globalnoj skali, nebitan je i Newton i Tesla i tvoje divljenje, jer se prirodne pojave moraju utvrditi, dapače nemoguće ih je neutvrditi.

Zašto je sad tebi bitna utančana klasifikacija, leksikografija i škatulizacija znanosti nije bitno.

A raspravljamo o znanosti? Ili o mojim osjećajima?

12 godina
odjavljen
wyks kaže...

Ovo što ti činiš je neprihvatljiv egoizam u znanosti koji tamo ne može imati mjesta.

Jer na globalnoj skali, nebitan je i Newton i Tesla i tvoje divljenje, jer se prirodne pojave moraju utvrditi, dapače nemoguće ih je neutvrditi.

Zašto je sad tebi bitna utančana klasifikacija, leksikografija i škatulizacija znanosti nije bitno.

A raspravljamo o znanosti? Ili o mojim osjećajima?

Gdje si iščitavaš egoizam kojeg ja navodno činim? Ne smatram da su znanstvenici dronovi u globalnom kolektivu, već da je osobni stav i želja ono ključno što tjera one genijalce da istražuju nešto što još nije znanstveno objašnjeno i da daju svoj doprinos. Ljubav, zapravo. Moraš volit što radiš. 

Tesla i Newton su nebitni, njihova otkrića nisu, dapače svakominutno se služimo istima. Moje divljenje nema veze sa tobom, to je isključivo moja stvar koju ti možeš i ne moraš poštovat. A prirodne pojave...ništa se ne mora. 

Zašto je meni bitna klasifikacija i filologija? Zato što mogu, čovjek sam sa analitičko-sintetičkim sposobnostima, imamo ih svi i tu su da nam pomognu uredit zbrku koju nam stvara svakodevno bombardiranje informacija i zapravo...život sam po sebi. 

Gle, ne moramo se složit oko nekih stvari. Mislim da bi to trebao shvatit. Ljudi jednostavno ne moraju, a zapravo niti mogu imat unificirane stavove. To treba čovjek prihvatit. Tako i sama znanost funkcionira. 

I ne pričamo isključivo o znanosti, ako se dobro sjećam tema je o teorijama zavjere :)

sad idem gledat ovu komediju na hrt2, 5:0 u po ure. {#}

17 godina
neaktivan

Opet stavljaš znanost u kontekst vremena kojeg poimaš, umjesto da ju gledaš u svevremenskom kontekstu, toliko da u jednom trenutku znanost niti neće imati posebnu riječ, kategorije i jezikoslovne odrednice.

Spominješ ljubav, volju, ideale, stavove, što je upravo ono što je krajnje, smiješno nepotrebno u raspravi o tome što znanost uistinu jest.

Stav, metodologija i volja sudionika u općenitom znanstvenom procesu ne mogu utjecati na dokučivost znanstvenih zakona, već jedino mogu usporiti uspješnost tih sudionika.

Univerzalnost znanosti je ono što je bitno, a to joj daje svevremenost, čime se automatski iz rasprave izbacuje kontekst period i stadij razvijenosti onoga tko znanost promatra.

Filologija, klasifikacija, analitika te imenovanje "genijalaca" je tek obilježje našeg vremena, nebitno u cijeloj priči.

Dodavanje egoističnih i strasvenih opaski dovodi do neshvaćanja pojma znanost, do poglupljavanja opće dokućivosti, do mistifikacije, a na kraju i do iznišljavanja, ideoloških iskrivljavanja i drugih zloupotreba.

Racionalnoj osobi sama činjenica da je znanost neiskrivljiva, tj. da nije znanost netočna već je netočna interpretacija pojedinaca treba biti jedino obilježje koju ljudi smiju dati znanosti.

S ovime ne mogu biti u krivu, jer ovo nije stav ni mišljenje, a najmanje strast već fakt. Fakt u kojem vrijeme nije uopće čimbenik, sto pokazuje napredak od pećinske vatre do one na motoru Saturn rakete.

Samo arogantan čovjek može pomisliti da je bitan u otkrivnju onoga sto ne može biti drugčije nego jest.

12 godina
odjavljen
wyks kaže...

Opet stavljaš znanost u kontekst vremena kojeg poimaš, umjesto da ju gledaš u svevremenskom kontekstu, toliko da u jednom trenutku znanost niti neće imati posebnu riječ, kategorije i jezikoslovne odrednice.

Spominješ ljubav, volju, ideale, stavove, što je upravo ono što je krajnje, smiješno nepotrebno u raspravi o tome što znanost uistinu jest.

Stav, metodologija i volja sudionika u općenitom znanstvenom procesu ne mogu utjecati na dokučivost znanstvenih zakona, već jedino mogu usporiti uspješnost tih sudionika.

Univerzalnost znanosti je ono što je bitno, a to joj daje svevremenost, čime se automatski iz rasprave izbacuje kontekst period i stadij razvijenosti onoga tko znanost promatra.

Filologija, klasifikacija, analitika te imenovanje "genijalaca" je tek obilježje našeg vremena, nebitno u cijeloj priči.

Dodavanje egoističnih i strasvenih opaski dovodi do neshvaćanja pojma znanost, do poglupljavanja opće dokućivosti, do mistifikacije, a na kraju i do iznišljavanja, ideoloških iskrivljavanja i drugih zloupotreba.

Racionalnoj osobi sama činjenica da je znanost neiskrivljiva, tj. da nije znanost netočna već je netočna interpretacija pojedinaca treba biti jedino obilježje koju ljudi smiju dati znanosti.

S ovime ne mogu biti u krivu, jer ovo nije stav ni mišljenje, a najmanje strast već fakt. Fakt u kojem vrijeme nije uopće čimbenik, sto pokazuje napredak od pećinske vatre do one na motoru Saturn rakete.

Samo arogantan čovjek može pomisliti da je bitan u otkrivnju onoga sto ne može biti drugčije nego jest.

Čovjek koji je u stanju pomiješat objektivnu stvarnost sa znanošću i tvrditi da je znanost neiskrivljiva te da je to fakt...taj ne razumije osnovnu razliku između znanosti i noumenona (guglaj ako nisi upoznat). Tvrdiš da mistificiram znanost, a ti si je upravo deificirao i pomiješao znanost kao čovjekov proizvod sa prirodom koju čovjek znanstvenom metodom pokušava dokučit. Možda misliš da s***m kvake sa filozofijom, al prijo vjeruj da je jako puno ljudi jako sustavno i jako davno razmišljalo o ovim stvarima čiji opus ne bi smio biti izostavljen ako se želi raspravljat o filozofiji znanosti jer ovo što sad meljemo je ništa drugo nego filozofija znanosti, a mislim da na temelju ovog žuto podcrtanog mogu sa sigurnošću ustvrdit da ti nisi upoznat s tim. Ovo je čista filozofija što sad radimo. Znanost se radi na terenu, ne po forumu, a jedna zlouporeba znanosti što spominješ je upravo ovo žuto podcrtano. Jednostavno loša filozofija brate. Zato je bitno jezikoslovlje, da se zna dat opseg pojmu, odrediti metodu, škatulizirat...definirati. To je filozofija iz srednje škole. Ako čovjek oće pročat o nečemu, prvo treba znat o čemu priča. 

NHF, al mislim da jednostavno moraš odradit domaći. Miješaš neke sustavne pojmove koje nemam namjeru re-definirat. 

17 godina
neaktivan

Opet poistovjećuješ proces poimanja i otkrivanja znanstvenih zakonitosti sa samom znanošću.

Ukoliko se naše apsolutno postojanje temelji isključivo na zakonitostima znanosti, ne shvaćam fascinaciju otkrivanjem još tih zakonitosti, koje da bi bilo još jednostavnije naprosto moraju nadopuniti i biti u skladu sa već poznatim zakonitostima.

Stoga je nepotrebno isticati varijable iza procesa otkrivanja zakonitosti kad je ne samo zakonitost konačna, već su i metode otkrivanja konačne i ne mogu biti drugačije nego što jesu.

Ako se nešto ne može pronaći osim na egzaktno jedan način, a nemoguće je da se ne otkrije, to ne zaslužuje divljenje već strpljenje, kao što ni ne zaslužuje epitete genijalnosti jer se ne radi o kreaciji već poimanju.

Tu je naš razilazak jer brkaš poimanje sa primjenom, što još više kompliciraš s kontekstom vremena u kojem živiš.

Znanje je eksponencijalno, tako da se svaka karakterizacija trenutnog znanja ne smije dovoditi u zavisnu vezu sa znanošću jer je znanost fiksna - zakoni - dok se današnja "genijalnost" ne može usporediti sa budućom, još manje sa prošlom.

Ti me sada gnjaviš sa pojmovima koji su dostupni svakom pismenom pojedincu već desetljećima, i još nastupaš tako kao da si ti ili netko poimenice zaslužan za njhovu kreaciju, dok se radi isključivo o poimanju nečega što je bilo nemoguće da se ne pojmi. Da nje pojmio Miro, pojmio bi Ivo.

Mi smo kao civilizacija odavno prešli iz isključivo znanstvenog procesa poimanja i otkrivanja u znanstveni proces primjene tih otkrića i nadopunjavanja postojećih.

Shodno tome bi i rasprava morala izaći iz konteksta pojedinaca i vremena u jednu univerzalnu raspravu sa uračunatim eksponencijalnim rastom znanja.

Ti si zapeo u raspravi sa ovim negatorima znanosti kojima još nešto ti pojmovi znače i u nekom trenutku i budu awe inspiring, većina je to već apsolvirala jer drugačije nije moglo ni biti.

Ja se sa stvarima koje moraju biti ne opterećujem, jer shvaćam kontekst vremena (koji je u 90 god. promjenio gledišta tisućljetne civilizacije), više se opterećujem sa varijablama koje mi nameće ljudsko ponašanje.

Ti nisi stvorio fiziku, koristiš njene zakonitosti kao i 7 milijardi živih i svi mrtvi i budući ljudi, pa zašto nastupaš kao da si bog, patronizirajući drugima da se educiraju, kao da se radi o nečem nadljudskom ili nedostišnom.

Univerzano točni i egzaktni pojmovi su upravo najdosadniji dio civilizacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 13:50 (wyks).
13 godina
neaktivan
cowboy kaže...

Danas sam kupio agrokoka jaja, 2 paketa pod 10 komada

Toliko su velika da bi rekao prije da su od guske nego kokosi pa me se ogadila na sam prvi pogled. Mislio sam cime cijepe to toliko te kokosi da tako bijesna jaja imaju

Da bi na kraju svako jaje imalo po dva zutanjka u sebi {#} 

Pa sam razmisljao:

Ne modificiraju li oni genetsko te kokosi u svrhu manjeg troska i vece zarade, pa kokosi iznesu po dva pilica u jajetu po uzgajivacnicama ? Mozda mi je zato piletina zadnjih godina losa. Nekad sam je volio, sad mi ima cudan miris i bljutav okus

pogledaj film Food Inc, dokumentarac u kojem jako dobro opisuju kakvo je pravo stanje s hranom, potogotov u Americi.

http://www.imdb.com/title/tt1286537/

16 godina
Teorije zavjere

Nije teorija zavjere ali uvijek me fascinira koliko filmova je imalo onako crno na bijelo prikazanu dotičnu simboliku.

Evo slikica iz novog filma sa Guvernatorom :)

Glumi nekog DEA special forces tipa, upadaju u neku sirotinjsku četvrt, u sobi neka debela crnkinja, tipični predstavnik Oprah show konzumenta, on ju nešto ispituje sa shotgunom u ruci, a na zidu lijepa slikica, režiser se baš potrudio da se vidi na 10 sekundi slika, i da arnold ne upada na shot.

S obzirom da se zna da u svakom high budget filmu kada se snima u zatvorenom prostoru, zna se svaki detalj seta, odabir postera ili grafita po N-ti put u holivudskom uradtku je u najmanju ruku vrlo zanimljiv.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
17 godina
skyline91 kaže...
cowboy kaže...

Danas sam kupio agrokoka jaja, 2 paketa pod 10 komada

Toliko su velika da bi rekao prije da su od guske nego kokosi pa me se ogadila na sam prvi pogled. Mislio sam cime cijepe to toliko te kokosi da tako bijesna jaja imaju

Da bi na kraju svako jaje imalo po dva zutanjka u sebi {#} 

Pa sam razmisljao:

Ne modificiraju li oni genetsko te kokosi u svrhu manjeg troska i vece zarade, pa kokosi iznesu po dva pilica u jajetu po uzgajivacnicama ? Mozda mi je zato piletina zadnjih godina losa. Nekad sam je volio, sad mi ima cudan miris i bljutav okus

pogledaj film Food Inc, dokumentarac u kojem jako dobro opisuju kakvo je pravo stanje s hranom, potogotov u Americi.

http://www.imdb.com/title/tt1286537/

Da to već nije za zafrkanciju. Možda nije sve toliko toksično i kancerogeno i nehranjivo kako se predstavlja u dok., ali kad se zagrebe ispod površine stvarno izgleda zavjera na nivou Matrixa.
Evo ukratno sadržaj dokumentarca,(ako niste gledali kad je bio na HTV) http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=105152916
 Preostaje samo da netko iz neke televizije provjeri (samo ne "provjereno" od noveTV, jer to je "provjereno" kao da je t-55 provjeravao) 
kakvo je stanje u našim krajevima, naravno poglavito u hrvatskoj i susjedstvu gdje međusobno razmjenjujemo većinu hrane koju konzumiramo.

Colossus7 kaže...

Nije teorija zavjere ali uvijek me fascinira koliko filmova je imalo onako crno na bijelo prikazanu dotičnu simboliku.

Glumi nekog DEA special forces tipa, upadaju u neku sirotinjsku četvrt, u sobi neka debela crnkinja, tipični predstavnik Oprah show konzumenta, on ju nešto ispituje sa shotgunom u ruci, a na zidu lijepa slikica, režiser se baš potrudio da se vidi na 10 sekundi slika, i da arnold ne upada na shot.

S obzirom da se zna da u svakom high budget filmu kada se snima u zatvorenom prostoru, zna se svaki detalj seta, odabir postera ili grafita po N-ti put u holivudskom uradtku je u najmanju ruku vrlo zanimljiv.

Ma figu se zna, trpaju propse koji tamo stoje godinama, samo da napune prostor.
Po njima (znam neke bačve i uredske namještaje) neki znaju odmah reći u kojem studiju je scena snimana.
Kakva je onda zavjera ovo?
http://www.slashfilm.com/lol-the-reoccurring-prop-newspaper/
illuminati tisak!!!

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 17:08 (overhaul).
11 godina
protjeran
Colossus7 kaže...

Možda je dotična gnostik? Malo sam se informirao o gnosticizmu, dosta zanimljivi koncepti koji se tamo iznose, a i sam sam imao neka iskustva sa psihodelicima koji se poduraju, a i Evanđelje je puno zanimjivije nakon tog iskustva.

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
17 godina
Teorije zavjere

Evo jedne zavjere koja dotiče ljude koji bi rado povoljnije kupili auto:)
http://www.autorepublika.rs/znate-li-gde-zavrsavaju-novi-automobili-koji-se-ne-prodaju/ 
https://www.youtube.com/watch?v=qYpLk65rbps

I na kraju, jedna demanti tvrdnja:
http://jalopnik.com/that-zero-hedge-article-on-unsold-cars-is-bullshit-1578124255 

za ravnotežu i promišljanje:) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 21:59 (overhaul).
14 godina
protjeran
Teorije zavjere

Evo, na Discoveryu upravo počela emisija o Bermuskom trokutu. Znam da zadnje vrijeme Discovery nije vjerodostojan, ali ovo je baš dokumentarac.

Crkva je zlo 21. stoljeća
12 godina
protjeran
Teorije zavjere

Dosli malo posjetiti neandertalce da vide jesu li se makli od spilje.Malo slane vode i plina bez prisustva kiska=bum.Cudna ta neka teorija.

You will live to see man-made horrors beyond your comprehension - Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 18:56 (T-55).
15 godina
neaktivan
T-55 kaže...

Dosli malo posjetiti neandertalce da vide jesu li se makli od spilje.Malo slane vode i plina bez prisustva kiska=bum.Cudna ta neka teorija.

Ja apsolutno vjerujem u izvanezmaljski zivot, jer sanse da on ne postoji su mizerne. Ali ne vjerujem da nas posjecivaju, mozda promatraju jer ne vjerujem da oni ako su toliko napredni da uopce dosegnu do nas, imaju vremena ili zanimanja za nas jer ionako ako idemo po ovoj logici postoji jos tisuce i tisuce drugih svjetova koji su jednako zanimljivi kao i mi. A to da vanzemaljci upravljaju zemljom je cisti apsurd, dajem vecu sansu iulaminatima i monsumima.

LoL acc THCJoshi
17 godina
T-55 kaže...

Ma ta je rupa ništa. evo lokva običnaa:
http://siberiantimes.com/science/casestudy/news/first-pictures-from-inside-the-crater-at-the-end-of-the-world/
Ali vidi ovo!
http://weeklyworldnews.com/headlines/3060/oil-drill-opens-hole-into-hell/
To su stručne novine inače, i
nisu usamljeni, evo isto su doživjeli rusi!
http://englishrussia.com/2009/07/22/the-kola-superdeep-borehole/
Evo citat za tebe:)
The Kola Superdeep Borehole was frozen in 1994. In 1983 it was already 12 km deep when they decided to stop the digging, and after another 262 meters were dug (it took a decade to “cover” this distance), the project was totally nixed. The official reason for it was a lack of financing, but insiders say that it was because of supernatural things going on inside the hole. The drilling technician assure journalists, that the project was fell-financed by the scientific foundations, and they actually stopped working because “demons started to get from under the ground”. 
{#} 

14 godina
protjeran

Demoni izašli van taman kad su izraelci počeli tuči po Gazi, a sad je srušen i malezijski avion, logično.

A navodno je i Maja Šuput slomila potpeticu kad je silazila sa stola na svadbi u Međeđm Brdu, znači sve se podudara.

14 godina
protjeran
Teorije zavjere

Evo malo, ukrajinci vs separatisti. Ukrajinci navodno plasirali lažne vijesti da okrive separatiste za rušenje aviona.

13 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...

Evo malo, ukrajinci vs separatisti. Ukrajinci navodno plasirali lažne vijesti da okrive separatiste za rušenje aviona.

Ma, to je uhodana šema još iz Domovinskog rata koju je plasirala JNA.

"Ustaše sami bombardišu svoje gradove da bi izazvali sažaljenje ostatka sveta i da bi se otcepili od Jugoslavije"

Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
12 godina
protjeran
Jonja kaže...

Ja apsolutno vjerujem u izvanezmaljski zivot, jer sanse da on ne postoji su mizerne. Ali ne vjerujem da nas posjecivaju, mozda promatraju jer ne vjerujem da oni ako su toliko napredni da uopce dosegnu do nas, imaju vremena ili zanimanja za nas jer ionako ako idemo po ovoj logici postoji jos tisuce i tisuce drugih svjetova koji su jednako zanimljivi kao i mi. A to da vanzemaljci upravljaju zemljom je cisti apsurd, dajem vecu sansu iulaminatima i monsumima.

Zamisli da ti sleti vanzemaljac pred kucu i kaze ti haj i ode.Kada bi to nekome isprico rekli bi da si lud i nitko ti nebi vjerovao.A to je zato jer se namjerno propagira njihovo nepostojanje tako da u slucaju netko ko nebi trebao dode u kontakt bude proglasen ludim.Prije bi rekao da smo mi ljudi vanzemaljci.Jer su druge civilizacije(pravi domorodci) mnogo godina prije nas zivjele na zemlji ili pod zemljom i morem.A onda je nas neko dopelo na zemlju i od tad mislimo da smo mi jedini najpametniji stvorovi u citavom svemiru.A ovo boldano,pa zar dosad nisi naucio da jaci tlaci,ako imaju tehnologiju da idu iz dimenzije u dimenziju onda imaju i oruzije od kojeg se drzavicama gace tresu.Vec i ptice na grani znaju da ljudi nisu napraivli piramide,cak su nasli u egiptu kraj faraona i "vanzemljca" pokopanog.Iluminati nisu daba preuzeli piramidu i sebe nazivaju prosvjetljenima.Tj. "neko" im je dao znanje(prosvijetlio ih) koje ostali nemaju.A taj "netko" sigurno nije klasicni zatucani bugosapines.Ukratko pohlepni ljudi zeljni moci su se skompali sa naprednom vrstom da porobe shepple.A taj im se plan ostvaruje.Kako na zemlji imaju tri rase ljudi tako i kod domorodaca ima 9 rasa.Neke su divlje,a neke su pitome.Neke konzumiraju ljude(kao sto ljudi konzumiraju zivotinje koje su isto "vaznemaljici" ali nizih inteligencijskih sposobnosti pa zato ne gajimo neka osjecanja prema njima.Tako i domorodci ne gaje nikakva osjecanja prema nama.Znaci nista strasno i neprirodno,samo u americi godisnje okrenu na razanj milion ljudi.Pa je to  jedan od razloga zasto ne  zele potvrditi postojanje domorodaca.Jer kako ces shepplu objasniti da se i on nalazi u hranidbenom lancu,a drzava ga(koju masno placa)od toga ne moze zastiti).

Scenariji slican 9/11.Zar ne mogu promjenuti vise taktiku postala je izlizana.

17 godina
neaktivan
T-55 kaže...
...Prije bi rekao da smo mi ljudi vanzemaljci.Jer su druge civilizacije(pravi domorodci) mnogo godina prije nas zivjele na zemlji ili pod zemljom i morem.A onda je nas neko dopelo na zemlju ...Ukratko pohlepni ljudi zeljni moci su se skompali sa naprednom vrstom da porobe shepple....

Prvi vanzemaljci doveli druge vanzemaljce (nas) da živimo sa zemaljcima. Onda treći (ili oni prvi?) vanzemaljci se udružili sa dijelom drugih vanzemaljaca (nas) da vladaju drugim dijelom drugih vanzemaljaca (nama). I da zemaljce drže u tajnosti od drugih vanzemaljaca (nas). Jer zemaljci jedu druge vanzemaljce.

Jel ti sebe čuješ????

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 17:44 (badmad).
13 godina
protjeran
Teorije zavjere

Vjerojatno si mislio na IZVANzemaljce a ne na VANzemaljce..  :P

Greška Poštovani, proizvod koji tražite trenutno nije dostupan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 9:08 (Budokai).
12 godina
protjeran
badmad kaže...

Prvi vanzemaljci...

Ukratko:neka od 9 vrsta naprednih civilzacija  je dovukla ljude na zemlju(sto je i logicno jer se vidi da zemlja i covjek nisu kompaktibilni).Ali ujedno te civilizacije zive na zemlji,tocnije ispod zemlje duze nego ljudi.Ne dozvoljavaju ljudima da se tehnoloski razviju nego sto oni misle da treba jer su svjesni da je ljudska narav losa i nepredvidiva.Pa zato kada ljudi dosegnu neki tehnoloski nivo jednostavno resetiraju covjecanstvo i ostave par zatucani cunga lunga da se rasa nastavi.Zato se ne mozemo razviti kao oni ali to je i u neku ruku dobro jer da je nekim slucajem tesla dao covjecanstu nacrt skalarnog topa yebala bi jeza u leda citava nam poznata galaksija skupa sa zemljom.

15 godina
neko je igra mass effect i previše se uživio^
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan
Teorije zavjere

Kako komentirate danasnje napise u tiskovinama gdje jedan znanstvenik tvrdi je lazirano slijetanje na Neptun?

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
VirtUoso kaže...

Kako komentirate danasnje napise u tiskovinama gdje jedan znanstvenik tvrdi je lazirano slijetanje na Neptun?

Ha! Znao sam da je to bio Uran a ne Neptun!{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice