T-Com Club (bodovi za nagrade)

poruka: 8
|
čitano: 5.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav svima,imam jedno pitanje...Naime željeo bih naručiti majicu za moju staru da je iznenadim za rođendan,ali na T-Clubu nema određene veličine za nju....Jel zna netko jel se može odabarat druga veličina...Hvala

16 godina
odjavljen

A da nazoveš službu za korisnike?

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
17 godina
RE: T-Com Club (bodovi za nagrade)

A neznam probat ću sutra...Neda mi se sad zvat mislio sam da netko ima efikasno i brzo rjesenje...Hvala BTW...

15 godina
neaktivan

Imam 4,000 bodova na t-com racunu i zelim ih zamijeniti da imam besplatno nrp interent 1 mj jel moguce?

18 godina

Sve je moguće sinko. Najbže i najtočnije ćeš to saznati/napraviti ako nazoveš tetu iz službe za korisnike i sve ju pitaš.

Volim seks i rado ga se sjećam...
18 godina

Bodovi se ne skupljaju od kolovoza i za nagrade ih je moguće zamijeniti do 31.10.2011.

Nakon tog datuma brišu se svi bodovi i nema više sakupljanja istih.

http://www.t.ht.hr/t%2Dclub/

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
15 godina

mene zanima dali ti bodovi jos uvijek vrijedi, tj. koliko bi mogao dobiti popusta za uzimanje uređaja za 14300 bodova? jel jos uvijek 12k bodova = 800 kn?

Respect the Raise...!
14 godina

Oko cc 12-14 god sam sa T-comom i skupljam +club bodove.Prosjecno svake 2 godine promjenim bodove za neki jeftiniji mobitel,kojega mi supruga koristi(na bonove).

Jos 2 mjeseca i istice mi ugovor,koji ne namjeravam produziti,jer me je  T-com razocarao u dosta situacija i jednostavno ima puuuuno jeftinijih operatera!

Nakupilo se  13 000 bodova koje opet zelim zamjeniti za bodove,no problemi!

U T-com centru Sl.Brod,prvo sto se tesko parkirati,pa onda UVJEK bude guzva i cekas 1-2 sata,sluzbenice budu redovno nadrkhane,ma ono....nasekriraš se!

Ja jednu pitam da zamjenim bodove za mobitel,ona mi veli da je moguce SAMO UZ PRODULJENJE UGOVORA!?

Druga veli opet,da je moguce,kao sto sam uvjek radio,ali nemaju na lageru nikakvu ponudu!

Nazovem sluzbu za korisnike,jedan veli da moze,drugi da ne!

Chatam sa T-com sluzbom za korisnike,jedan veli samo uz produljenje ugovora,drugi da moze,ali se preko neta ne moze naruciti mob,treci veli da mogu dobiti samo nadoplatu za simpu!

PA DOBRO KO TU KOGA.....?

Zna li itko kakvo je ZAISTA PRAVILO vezano za zamjenu bodova za mob?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice