Studentski račun - preporuka banke

poruka: 5
|
čitano: 8.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav ljudi. 

Zanima me u kojoj banci je najisplativije otvorit studentski račun?

Naime, trenutno imam račun u OTP banci, al su mi se iz više razloga zamjerili, pa me zanima kakva su vaša iskustva sa bankama, ponajprije što se tiče studentskih računa.

14 godina
protjeran
Re: Studentski račun - preporuka banke

Mislim da ti je dosta dobra PBZ banka,imaju dosta toga da privuku studente,neznam sad tocno cega ali mislim da mi je cimer otvarao u njihovoj banci studentski racun prosle godine pa je dobio omot za indeks,kemijsku neku,cak i neku casu ja mislim i neznam jel je nesto od tehnice robe,neki usb ili tako nesto i veoma je ok banka,u zgu gdje sam bio(kod tramvajske stanice jordanovac recimo) vrlo je ljubazno osoblje,vrlo dobro rade posao i znaju sto rade,isto tako kod cibonine zgrade je isto ok,cak mislim da tamo imas besplatan pristup i internetu i ostalome...Sto se tice samih racuna ja sam sebi kod njih racun otvorio taman kad sam napunio 18 godina dok jos nisam bio studnet tako da neznam kakve su sad pogodnosti za studente ali ja svoj(njjihov) racun koristim za sve i dosad nisam imao nikakvih problema a imam ga vec 2.5 godine...za mene su cisto pristojni i ok banka kao i racun koji otvoris kod njih...Mislim da mi se isto ok i dobra banka cini erste banka jer oni daju dosta kao nekih poklona i mislim da imaju neke pogodnosti za studente ali posto nisam kod njih neznam sto tocno i probaj se malo informirati o toj banci pa vidit kakvo je kod njih stanje sto se tice racuna i ostaloga pa odluci...Treca banka koju eventualno mozes malo proucit i vidit sta nude je splitska banka...Eto nadam se da sam bar malo pomogao...{#}

TL
15 godina

Ja imam račun u Splitskoj banci, i to ovaj osnovni jer nema nikakve naknade a dobiješ tekući, žiro, devizni i ritam račun uz kartice visa electron ili maestro. Dok za 5kn mjesečno možeš imat student plus paket koji sadrži internet bankarstvo i dr.

http://www.splitskabanka.hr/Gra%C4%91ani/Studenti-i-mladi/Studenti/Paketi/Paketi-Student

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 1:15 (5220).
15 godina
neaktivan
PBZ Index paket, sve sta ti moze trebat i ne trebat, nikad nikakvih problema.
17 godina
neaktivan

Ja sam otvorio u splitskoj , žiro, tekuci , štedni , devizni  + na štednji se kod uplate 150 kn odmah dobije dodatnih 50 kn   , sve bez naknade.

Uzeo sam  i dodatni paket s internet bankarstvom za 5kn mjesecno .

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:38 (Bubabug).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice