Evo čisto me zanima što će te si vi kupiti za vrijeme blagdana a da je vezano uz komp. Znači može i mobiteli,TV-i itd...
Evo čisto me zanima što će te si vi kupiti za vrijeme blagdana a da je vezano uz komp. Znači može i mobiteli,TV-i itd...
Zašto bi išta kupio?
Zašto se na blagdan kupuje?
Nabijem ti takve blagdane na kojima ja moram (oke nemoram, ali me sile) istrošit 500kn....
Mrzim božić!
Kompjutoru ću za blagdane pokloniti odmor..
Možda si kupim nešto od stipendije, sve zavisi od toga oce me stara polomit kad vidi.
Zašto bi išta kupio?
Nabijem ti takve blagdane na kojima ja moram (oke nemoram, ali me sile) istrošit 500kn....
Mrzim božić!
Pa hebiga onda ne kupuj briga me, piši ovdje šta ćeš kupiti, ne oćeš li kupiti ili ne!
Ili piši što ćeš kupiti ili
Zašto bi išta kupio?
Mrzim božić!
OMG tko te tjera da išta kupuješ?
Da odmah kažem autoru teme, zamijeni tog corsaira CX-a sa seasonicom, LCPowerom, Silverpowerom ili Silverstone itd. jer nevalja.
Što se mene tiče upgrade codename "GENERALKA":
- Phenom II x6 1075T
- 2x Gigabyte HD6850
- Gigabyte 790FX-DS5 (polovna)
Novu stolicu jer praktički sjedim na stolici bez pol kotača xD, i vjerojatno novi full hd monitor od 22-23', al' još nisam siguran za ovo drugo...
Novu stolicu jer praktički sjedim na stolici bez pol kotača xD, i vjerojatno novi monitor od 22-23', al' još nisam siguran za ovo drugo...
E care bravo sad si me podsjetio da mi stolica treba 
Ne zvući glupo?
I onda još one božićne reklame sa debilnim ispadicama kupovanja za blagdane...
Trebam novi head set. Valjda ću si to uzet, a i nova stolica bi mi dobro došla.
The best way to be boring is to leave nothing out.
Wifi Keyboard -> nisam odlučio još koju
PC daljinac koji radi i na media centru, i u drugim programima tipa PowerDVD.
Ako bude para mozda gtx460 ako ne onda se nadam black ops a ako bude nesto stvarno sitno para onda neke traperice
nedavno nabavio novu stolicu
jucer stavio novu d-linkovu mreznu od gigabita, posto je moja integrirana polako na izdisaju
i usput sam ga ocistio iznutra i zaglancao lopatice ventilatora
rado bi si sredio tri ledice na kucistu koje mi ne rade, ali nisam vjest sa time i neda mi se raskopat kuciste...
valjda bude kompu dosta kao "poklon" :)
Ja bih morao mnogo toga kupiti, ali treba prvo uštedjeti.
Prvo ću uzeti 2 Thrustmaster T-wireless 3in1 - Rumble Force gamepad-a za PS2 (za klince pod bor) ,
pa printer Canon MG5250 (samo čekam kad će se moći nabaviti zamjenske tinte za njega),
pa onda kad se bude moglo:
WiFi router (jedan od ovih D-Link DIR-655, Linksys WRT160N ili WRT320N - ima tko preporuku?),
pa onda neki vanjski HDD (najvjerojatnije 2,5" sa nekih 500GB - bestbuy),
a i trebati će mi dodatni 24" monitor (da se maknem iz dječje sobe - opet po mogućnosti bestbuy, sad da li 16:10 ili 16:9 pitanje je).
Da li da uzmem 24" monitor ili neki jeftini FullHD TV 32" (26" ako takav uopće postoji) - da li je to biti preveliko da ga se koristi kao monitor?
Ja bih morao mnogo toga kupiti, ali treba prvo uštedjeti.
Prvo ću uzeti 2 Thrustmaster T-wireless 3in1 - Rumble Force gamepad-a za PS2 (za klince pod bor) ,
pa printer Canon MG5250 (samo čekam kad će se moći nabaviti zamjenske tinte za njega),
pa onda kad se bude moglo:
WiFi router (jedan od ovih D-Link DIR-655, Linksys WRT160N ili WRT320N - ima tko preporuku?),
pa onda neki vanjski HDD (najvjerojatnije 2,5" sa nekih 500GB - bestbuy),
a i trebati će mi dodatni 24" monitor (da se maknem iz dječje sobe - opet po mogućnosti bestbuy, sad da li 16:10 ili 16:9 pitanje je).
Da li da uzmem 24" monitor ili neki jeftini FullHD TV 32" (26" ako takav uopće postoji) - da li je to biti preveliko da ga se koristi kao monitor?
Razlika telke 26" i 32" full HD 1080 p je mozda do 400-500 kn. Znam to jer jašem po dučanima već tjedan dana i internetu, jer sam maloj kupio 32" ali niasm nikako drugaćije mogao postaviti nego tako reci pod noge , pa primjetim da joj je slika kak ti kockasta sa te daljine u nekim dovx ima , ne govorim o 720p ili 1080 p kaj streama sa kompa.
24" imas onio fakat u bescjenje, pogledaj malo ako si u nekoj zgradi na ulazu ti non stop ostavljaju od raznoraznih šopova flayere vidim da je monitor koji sam ja kupio prije 30 tak dana pojeftinio skoro 400 kn.
E sada kaj ču ja sebi za PC priustiti. SSD i dodatni Caviar Black 1tb je dobio prije 3-4 tjedna, a stolicu zaboravljam već jedno preko 6 mjeseci da kupim novu (sjedim na dječjoj uredskoj ....) i odoj si kupiti jednu kaj izdržava do 140 kg i još u sredini je onaj rupičasti porozni materijal da nema znojenja. Vidio sam je dok sam starome kupovao madrac protiv dekubitisa i lik veli da je to hrvatski patent daje garanciju na nju i veli nemre naslagati kolko odlaze kaj sam se i uvjerio. Samo cijena je za cash bila ako se dobro sjecam oko 900 kn a na kartice dodaj 200-300 kn gore zavisi dali je jedan obrok ili rate ...
Zašto bi išta kupio?
Mrzim božić!
Bok, Grinč kaj ima?
OT: Diskete.
Zašto bi išta kupio?
Mrzim božić!
OMG tko te tjera da išta kupuješ?
Da odmah kažem autoru teme, zamijeni tog corsaira CX-a sa seasonicom, LCPowerom, Silverpowerom ili Silverstone itd. jer nevalja.
Što se mene tiče upgrade codename "GENERALKA":
- Phenom II x6 1075T
- 2x Gigabyte HD6850
- Gigabyte 790FX-DS5 (polovna)
Zašto jednosatvno ne pređeš na ddr3,otkad te znam vozaš se na ddr2
870 Extreme3
Phenom II X4 955
4GB DDR3 Corsair 1333MHz
F3 1TB
Zašt ti meni nedaš 1000kn za novu matičnu pa ću onda preći na DDR3
870 Extreme3
Phenom II X4 955
4GB DDR3 Corsair 1333MHz
F3 1TB
Zanimljivo moj ddr2 setup jači od tvog ddr3...
Zašt ti meni nedaš 1000kn za novu matičnu pa ću onda preći na DDR3
870 Extreme3
Phenom II X4 955
4GB DDR3 Corsair 1333MHz
F3 1TB
Zanimljivo moj ddr2 setup jači od tvog ddr3...
Kad uzmem HD 6970 to će se promjeniti 
USB memoriju od 8 GB i vanjski HDD Imation Apollo G2 500GB 

)