Evo čisto me interesira što mislite o facebook-u..........
ima puno ovakvih tema no uglavnom i think facebook sux such as like twitter!!! real life rulz
Ja ništa...tko voli ne izvoli...
facebook-mjesto za kolektivno budalanje.
Definitivno loša stvar. Moji frendovi/godisnjaci svi imaju taj prokleti fejs, ja sam ga imao jedno vrlo kratko vrjeme i deaktivirao ga. Razlog? Jednostavno je glupost teska. Šta nekog boli briga kaj je meni na umu, sta me briga gdje je neki levat isao, po meni jedna teska glupost je taj fejs.
Nebi se slozio barem je moje takvo misljenje facebook nije losa stvar puno prijatelja sa kojima sam prije isao u skolu stupio sam tako u komunikaciju i prijateljima koji su vani u europi ili kolege sa posla tako se cujemo i smanjimo trosak mobitela .Sve u svemu odlicna stvar dok ne krene u vecu ovisnost .Preko facea sam saznao da su se neki ozenili i naposljetku neke ljude sam vidio nakon 5 i vise godina .
Nebi se slozio barem je moje takvo misljenje facebook nije losa stvar puno prijatelja sa kojima sam prije isao u skolu stupio sam tako u komunikaciju i prijateljima koji su vani u europi ili kolege sa posla tako se cujemo i smanjimo trosak mobitela .Sve u svemu odlicna stvar dok ne krene u vecu ovisnost .Preko facea sam saznao da su se neki ozenili i naposljetku neke ljude sam vidio nakon 5 i vise godina .
Nije loša ideja, al glupo mi je koncept tog fejsbuka. Glupi su mi ti statusi, glupi su mi ti komentari fotografija...
meni je face puno bolji od twittera premda imam oboje
Nije loša ideja, al glupo mi je koncept tog fejsbuka. Glupi su mi ti statusi, glupi su mi ti komentari fotografija...
Ma dobro ja se uopce sa time ne zamaram ,koristima ga samo da mogu stupiti u komunikaciju sa ljudima ,jer kad bi ja sa svim poznanicima iz europe npr.Slovacke cuo se preko mobitela ima bi lijepi racun svaki mjesec odnosno svakih tijedan dana bi kupovao novi bon ,a ovako smanjim trošak mobitela i kucnog telefona.
Ma dobro ja se uopce sa time ne zamaram ,koristima ga samo da mogu stupiti u komunikaciju sa ljudima ,jer kad bi ja sa svim poznanicima iz europe npr.Slovacke cuo se preko mobitela ima bi lijepi racun svaki mjesec odnosno svakih tijedan dana bi kupovao novi bon ,a ovako smanjim trošak mobitela i kucnog telefona.
Windows Messenger ili Skype meni Facebook zamjenjuje. Hoćeš se dopisivati - izvoli, hoćeš razgovarati - izvoli.
Definitivno loša stvar. Moji frendovi/godisnjaci svi imaju taj prokleti fejs, ja sam ga imao jedno vrlo kratko vrjeme i deaktivirao ga. Razlog? Jednostavno je glupost teska. Šta nekog boli briga kaj je meni na umu, sta me briga gdje je neki levat isao, po meni jedna teska glupost je taj fejs.
Jednako mišljenje kao i moje.
Ak hoću s nekim stupit u kontakt idem preko skypea, a budući da nemaju svi kameru i mikrofon(ili samo mikrofon) dopisujem se preko yahoo mesenagera ili msn-a.
Facebuk je No. 1 mjesto za trollove i one što ne znaju kud bi sa sobom čitav dan.
Meni je tak irelevantno... Još jedna iskrica.
Zlo i naopako. Niš drugo ne mislim. Još jedna ovisnost (koda mi još kaj treba pored CoDa, kompa općenito, cigara i kave..). Šta koga briga di sam ja, što mislim i što radim. Ionak sam stalno po birtijama (znam, subota je a ja sam doma, al nogu sam sredio, nemogu ni 2m prošetat a da se ne poželim ubit)...
Zlo i naopako. Niš drugo ne mislim. Još jedna ovisnost (koda mi još kaj treba pored CoDa, kompa općenito, cigara i kave..). Šta koga briga di sam ja, što mislim i što radim. Ionak sam stalno po birtijama (znam, subota je a ja sam doma, al nogu sam sredio, nemogu ni 2m prošetat a da se ne poželim ubit)...
666 & 999
Vicodin....
:D
facebook je dobar za gledanje slika i tako dijelenje ostalih stvari no postalo mi je dosadno na fecbooku oni silni quizovi pa i ona Pandora box koja mi ide na ....... no facebook nije losa stvar samo pomalo mi dosađuje
o face-u mislim sve najgore
nemam nista drugo da vam kazem
Vicodin....
:D
Pa da završim ko poštovani dr. House na Božić - viski, Vicodin i Cameronica zove da vidi jesam živ.. Može, al Cameronicu mijenjam za jednu drugu curu..
Kad me sestra zove da rješim inbox na Hotmailu od one hrpetine mailova sa facebooka, treba mi najmanje šaka Vicodina... 1500 mailova joj je rekord...
Facebook je dobra stvar za stupiti u kontakt sa ljudima koji su daleko od nas iako preferiram Msn ili Skype, na Facebooku je lakse pronaci neke ljude. Sada to sto moji vrsnjaci (17god) vise na fejsu po par sati komentiraju kako je bilo sinoc dobro vani ili komentiraju slike pa se dopisuju tako da svi mogu gledati i onda izadu vani i opet razgovaraju. Budalastina. Da ne spominjem sve one glupe ankete tipa dali sam ruzna ili ko je pametniji itd itd...
Ono sto zelim reci jest da Facebook kao ideja je dobar, ali kod mladih stvara jako veliku ovisnost, cim se docepaju neta odmah prva stvar im je uci na Facebook da vide ako imaju neki ''notifications'', i onda pisu statuse svakih 5min samo da bi netko to komentirao. Meni ne smeta, imam account na Facebooku, skoro pa nikad ne pisem ''sto mi je na umu'' eventualno koji put koju sliku komentiram, ali zato ukoliko me zanima odmah mogu saznati tko je gdje bio sinoc ili tko je s kim u vezi ili kada se netko dopisuje s nekim preko statusa prakticki cijeli njihov razgovor mozes pratiti...
Moje predvidanje jest da ce Facebook postati jos popularniji kako se sve vise razvija mobilni internet, i ljudi ce sve vise i vise dolaziti online jer jednostavno vecina ljudi se osjeca usamljeno i zele vidjeti da neko mari za njih a to vide u tome kada netko na Facebooku komentira ili ''lajka'' njihov status.
nisu glupi statusi nego bedasta dječica koje ga pišu bedastoće... Facebook je smišljen kako bi studenti Harvarda što lakše komunicirali, poslije se proširio na Stanford, sada je gdje je svaka budala ga ima pa i ja svakodnevno ga koristim ali ne da bi se slikao i lajkao statuse nego da komuniciram s rajom za badava... eto tako
Moje predvidanje jest da ce Facebook postati jos popularniji kako se sve vise razvija mobilni internet, i ljudi ce sve vise i vise dolaziti online jer jednostavno vecina ljudi se osjeca usamljeno i zele vidjeti da neko mari za njih a to vide u tome kada netko na Facebooku komentira ili ''lajka'' njihov status.
pogodio si "u sridu",kao što sam već rekao "ako nisi na fejsu/ne postojiš"..bilo je nekh mišljenja da će pasti njegova popularnost..
..sasvim suprotno..taština i dokolica rade svoje..+ navika..
ja sam sad baš izbriso facebook account
ja mrzim taj glupi facebook ide mi na zivce da ljudi stavljaju svoje slikice gore i cekaju ko ce im napisat jaj kak si slatki itakve gluposti !! to mi se gadi čisto prenemaganje !!!
a ako ko hoce razgovarat ili dopisivat kao sto je vec neko pametan prije mene napumenuo imas msn ili skype facebook = shit
ja mrzim taj glupi facebook ide mi na zivce da ljudi stavljaju svoje slikice gore i cekaju ko ce im napisat jaj kak si slatki itakve gluposti !! to mi se gadi čisto prenemaganje !!!
a ako ko hoce razgovarat ili dopisivat kao sto je vec neko pametan prije mene napumenuo imas msn ili skype facebook = shit
Mozda nisi znao,ali,Facebook ima opciju(!)pomocu koje mozes obrisat kontakt kojeg ne zelis vise imati ! Dakle,ako ti netko smeta,obrisi ga! Vrlo jednostavno,zar ne?
I ne znam kako sliku mogu ici na zivce covjeku.Nitko tebe ne tjera da ih gledas i da obracas pozornost na njih.
nejdu mi slike na zivce nego mi ide na zivce to kako se ljudi prenemazu da stavljaju slike sa nekakvim pozicama i nekakve natpise na slike i takve gluposti...
i da nemoram ih gledati i nisam ucljanjeni na facebook ime teme je što mislite o facebooku i ja sam to napisao
ja sam sad baš izbriso facebook account
i ja.....
Mislim da je Facebook dobra stvar, ali korisnici ga rade gorim. Imam Facebook već godinu dana ali nakon par mjeseci mi je postao jednostavno dosadan. Zato sam izbrisao sve aplikacije osim jedne, i svaki kviz i ostalo ignoriram, osim friend request-a (ako znam osobu). A što se tiče slika, znam malo ljudi koji čak (!) stavljaju normalne slike, a ne neke gluposti.
Evo vam jedan link na staru Bug Anketu, ljudi su se vec izjasnili kaj misle o Facebook-u... Ja sam jedan od onih koji su glasali za "glupost najveca". Naravno ovo je moje misljenje i vi koji koristite Facebook nemojte ovo shvatit ko uvredu... Meni se ne svidja i to je to
Ma nije lose na 5min pogledat sta ima jedino mi nisu jasni neki ljudi koji su po cijele dane na facebook-u.