Sretan Uskrs!
Sretan Uskrs!
Sretan Uskrs svima koji vjeruju u Uskrsnulog, a i onima što ne vjeruju želim isto sve najbolje u životu. Također i pripadnicima drugih vjeroispovjesti želim mir, ljubav i sreću.
Sretan Uskrs svima!
Sretan Uskrs braćo 
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
Sretan uskrs svim forumašima kao i njihovim obiteljima!
P.S.
Pobrisat ću ove baljezgarije. Ajde jednom u miru čestitajte bez nepotrebnog pre......nja.
Sretan Uskrs! 
Sretan Uskrs svima, lijepo se provedite.. :D
Svim ljudima dobre volje u Hrvatskoj i van nje, a posebice forumašima BOL-a, čestit i blagoslovljen Uskrs koliko god vam mogu poželjeti, i još duplo više! Neka nam bude svaki puta makar još malo i bolje, ne prekinulo se nikada više, nego samo dobar tek, u slast i živjeli mi još barem 100 godina!!!!
ATJ Lučko
Hvala i takodje :)
Sretan Uskrs svima...
Vaistinu vaskrse, sa malim zakašnjenjem, da provedete u miru i blagostanju i ovaj Uskrs zajedno sa vašim porodicama 
Sretan uskrs svima !!!!!!!
"Neka te Gospodin licem svojim obasja,
milostiv ti bude!
Neka pogled svoj Gospodin svrati na te
i mir ti donese!"
Želim svima vama sretan i blagoslovljen Uskrs!!! 
Ove godine su zajedno slavili katolici i pravoslavni.
Sretan uskrs svim forumasima i njihovim obiteljima
SRETAN USKRS SVIM FORUMAŠIMA! DA MI DUGO ŽIVITE, I DA SE JOŠ 100 GODINA OVAKO ZEZAMO NA OVOME FORUMU, I JEDNO DRUGOM POMAŽEMO
AMIN!
I PRIPADNICIMA DRUGIH VJEROISPOVJESTI, ŽELIM DA UVIJEK BUDEMO SLOŽNI, DA RADIMO U MIRU I POŠTENJU!!! AMIN!!!
**!!!ALELUJA!!!**
Sretan Uskrs narode!
Sretan Uskrs! 
Znam da kasnim, ali eto...
Sretan Uskrs svim forumašima! 
sretan uskrs svima na forumu, sa zakašnjenjem