Srednja škola pitanja? (rijeka)

poruka: 9
|
čitano: 2.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

htio bi ići u elektotehničku školu u rijeci pa me zanima za koji bi smjer mogo upast s 36bodova i u koliko se smjerova mogu kandidirat

Kupujem igračkice iz kinder jajeta!!!
16 godina
neaktivan

Pa pogledaj po stranicama skola koliki je bodovni prag, (ne vjerujem da ih ima toliko u tom smijeru da ne bi mogao za svaku provijeriti)

««««☻
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 18:20 (MaxyBoy).
17 godina
neaktivan
RE: Srednja škola pitanja? (rijeka)
MaxyBoy kaže...

Pa pogledaj po stranicama skola, koliki je bodovni prag

36 ali di se može upast s toliko
16 godina
neaktivan
c0x0x kaže...
 36 ali di se može upast s toliko
 Nije ti sve u bodovima, nesto ti je i u reputaciji skole... 
Bodovni pragovi se mogu micati dolje, a mogu se i povisiti-ovisi o broju odlicnih ucenika koji su se odlucili upisati u tu skolu.

maybe: http://www.sser.hr/index.php?page=upisi
««««☻
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 18:33 (MaxyBoy).
17 godina

Koliko sam vidio s toliko se bodova možeš samo prijaviti, ali jako teško češ upasti, barem za smijer Tehničar za računalstvo tip je upo, imo je 49 bodova i bio je 30 na listi

programcici.bloger.hr
16 godina

Ja sam u elektortehnickoj 3 razred na upisu sam imao 39 bodova i upao sam u "najgori smjer" tehnicar za energetiku al nakon tjedan dana sam se prebacio u smjer tehnicar za telekomunikacije i tamo ostao do sadSmijehSa 36 bodova bis mogao uc osim ak se ne prijavi previse ljudi sa vise bodova al bi trebao.Poslije se tako mozes prebacit u neki drugi smjer(moj frend se sad u 3. razredu u 1.polugodistu prebacio iz radio u telekomunikacije,sam treba pitat ravnateljaNamigiva

17 godina
neaktivan

Nije da te vrijeđam, al 36 bodova? Pa ima jos mjesec dana do kraja, probaj nekako skupit bar 40 bodova....

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja sam u elektortehnickoj 3 razred na upisu sam imao 39 bodova i upao sam u "najgori smjer" tehnicar za energetiku al nakon tjedan dana sam se prebacio u smjer tehnicar za telekomunikacije i tamo ostao do sadSmijehSa 36 bodova bis mogao uc osim ak se ne prijavi previse ljudi sa vise bodova al bi trebao.Poslije se tako mozes prebacit u neki drugi smjer(moj frend se sad u 3. razredu u 1.polugodistu prebacio iz radio u telekomunikacije,sam treba pitat ravnateljaNamigiva

ko zna dali ču ove uspijet upast s 36
16 godina

Probaj navuc jos koji bod i uz malo srece upast ces

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice