htio bi ići u elektotehničku školu u rijeci pa me zanima za koji bi smjer mogo upast s 36bodova i u koliko se smjerova mogu kandidirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa pogledaj po stranicama skola koliki je bodovni prag, (ne vjerujem da ih ima toliko u tom smijeru da ne bi mogao za svaku provijeriti)
Pa pogledaj po stranicama skola, koliki je bodovni prag
Koliko sam vidio s toliko se bodova možeš samo prijaviti, ali jako teško češ upasti, barem za smijer Tehničar za računalstvo tip je upo, imo je 49 bodova i bio je 30 na listi
Ja sam u elektortehnickoj 3 razred na upisu sam imao 39 bodova i upao sam u "najgori smjer" tehnicar za energetiku al nakon tjedan dana sam se prebacio u smjer tehnicar za telekomunikacije i tamo ostao do sad
Sa 36 bodova bis mogao uc osim ak se ne prijavi previse ljudi sa vise bodova al bi trebao.Poslije se tako mozes prebacit u neki drugi smjer(moj frend se sad u 3. razredu u 1.polugodistu prebacio iz radio u telekomunikacije,sam treba pitat ravnatelja
Nije da te vrijeđam, al 36 bodova? Pa ima jos mjesec dana do kraja, probaj nekako skupit bar 40 bodova....
Ja sam u elektortehnickoj 3 razred na upisu sam imao 39 bodova i upao sam u "najgori smjer" tehnicar za energetiku al nakon tjedan dana sam se prebacio u smjer tehnicar za telekomunikacije i tamo ostao do sad
Sa 36 bodova bis mogao uc osim ak se ne prijavi previse ljudi sa vise bodova al bi trebao.Poslije se tako mozes prebacit u neki drugi smjer(moj frend se sad u 3. razredu u 1.polugodistu prebacio iz radio u telekomunikacije,sam treba pitat ravnatelja
Probaj navuc jos koji bod i uz malo srece upast ces