Do you dare? :D
Za to se treba nakupovat dosta pića :D
Do you dare? :D
Za to se treba nakupovat dosta pića :D
može link na veču? (za printanje)
Evo, uploadah bas.
EDIT: @rocker55555, a cuj, veceras je samo jedna takva vecer u cijeloj godini :D, a i mi koji imamo klijeti, bas i ne trebamo previse kupovati ;)
Svijet je u zadnje vrijeme postao sranje.
Po fejsbuku ,na forumima, svuda su 9gag slike, koje su već viđene, jel' može malo neviđenih stvari molim vas? Kao recimo neke slike stare Bog te sacuvaj na vote stranici?
Svijet je u zadnje vrijeme postao sranje.
Po fejsbuku ,na forumima, svuda su 9gag slike, koje su već viđene, jel' može malo neviđenih stvari molim vas? Kao recimo neke slike stare Bog te sacuvaj na vote stranici?
Evo, ova arhiva iz koje izvlačim je starija, vjerojatno ih neznaš.
when u see it...
lijevo.
pogledaj sjenu
GaGina faca lijevo...ništa više, ništa manje od toga.
sretna nova 
Jel mi moze netko desifrirati kod ove prezadnje slike, sto pise tocno: "it's alright, i just wanna show you how annoying you are with *sto tocno?* "
In return:
Pms ja mislim...
Jel mi moze netko desifrirati kod ove prezadnje slike, sto pise tocno: "it's alright, i just wanna show you how annoying you are with *sto tocno?* "
...PMS. :)
Hehe, samo 3 thumba za sada... valjda te nisu skužili. Kad sam vidio tekst odmah sam znao.. Skyrim FTW!
Shroud Hearh Barrow... Evo i videa te lokacije iz teksta 
Lokacija počinje od 1:24:00
Evo još jedne s 9GAGa: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/1366958_700b.jpg
Malo da i ja...
Gdje je logika stavljati slike koje je 99% nas već vidjelo na hot page-u...
Malo da i ja...
Gdje je logika stavljati slike koje je 99% nas već vidjelo na hot page-u...
Ja recimo ne posjecujem te stranice tipa 9gag jer osobno nemam vremena za sve to ulovit , stoga mi ova tema i ove slike koje se stave u nju ( bez obzira dali su sa hotpage il sta vec ) je odlicna i smijesna 
Wtf?
(mislim da je bila al nisam siguran. Recite pa brišem)
Bilo, ali ne znam točno gdje. Humor, tu ili neka treća tema.