- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zadnja je premocna 
Evo jedna home-made:
najs van
Hm.
Ova zadnja slika, kako si uspio pogeldati razlog crvenog kartona ako račun nije tvoj?

Logičkim razmišljanjem dođes do zaključka da mu je suspendirani poslao sliku. As easy as that.
Nadam se da je ovo što ti veliš.
Zasluzio si jedan Facepalm. Promotri malo teme i oblike ponasanja jednog i drugog forumasa i opet ces vidjet. Mentalist je tu kako bi sve ubija u pojam kao sto mu i samo ime govori.
BTW da je ista osoba ne bi bas slao poruke i istu minutu sa oba acc-a
Zasluzio si jedan Facepalm. Promotri malo teme i oblike ponasanja jednog i drugog forumasa i opet ces vidjet. Mentalist je tu kako bi sve ubija u pojam kao sto mu i samo ime govori.
i ide mu to
Mentalist mi je poslo sliku, mi nikako nismo ista osoba. Sretan mi rođendan.
jeli dao ikome zeca........
ali 2 su jako mala
OT:
Ova gornja slika di su dvije plavuše jedna pored druge je sigurno fotošop, sjena od ove ogromne je nekako premalena
No way
EPIC WIN :D
Malo optickih varki
Imaš pogrešnu uputu na 8 slici, upta glasni da samo prstima "razvučete oči" da izgledate kao kinez, i vidjet čete šta piše.
Malo optickih varki
Imaš pogrešnu uputu na 8 slici, upta glasni da samo prstima "razvučete oči" da izgledate kao kinez, i vidjet čete šta piše.
Djeluje, čim ti se zamuti vid, vidiš šta piše! 
Malo optickih varki
a ja ko budala otišo 3 metra od ekrana -.-