Neznam dali je već bilo, ali ću postati:
Vrač iz plemena Maja kleše proročanstva na kamene ploče. U jednom momentu ostane bez ploča, pa ode kod poglavice i kaže mu:
• Poglavice, nestalo nam kamenih ploča!
• Pa dokle si stigao? - upita poglavica.
Vrač odgovori:
• Do decembra 2012 godine!
Poglavica će:
• Uuuu, al' će da se istripuju...
Čak i nebi bilo loše da se desi. Svijet polako ide u tamu i mi tu ništa nemožemo napraviti.
Ako bude smak svijeta lijepo cure razvaliti pa neka onda bude šta bude
ev gledam po stranici od nase i nema nikakvog nibira/planeta x na vidiku :D i kazu ak ga ima da bi ga vec vidli golim okom
ev gledam po stranici od nase i nema nikakvog nibira/planeta x na vidiku :D i kazu ak ga ima da bi ga vec vidli golim okom
zna se za jedan asteroid koji bi mogao proci blizu zemlje.. samo kaj ce prolazit tek za 700-800g ...
kakvi planeti omg...odigraj assassins creed 3 pa ces vidjet sta ce se dogodit :PP
kakvi planeti omg...odigraj assassins creed 3 pa ces vidjet sta ce se dogodit :PP
ma bum ga pojeo a ne odigro
ma bum ga pojeo a ne odigro
i dont get it, pojeo...samo ti fino odigraj igru pa ces fino vidjet sta ce bit :)
da faq?
da faq?
Bilo juce cudno nekako s brojevima :D
nekontam kaj ti je cudno al ajde...btw... NASA potvrdila: Neće biti smaka svijeta!
btw..ja nisam ni vjerovo u to..a ove budale na National Gegrapich Channelu poceli odbrojavat
Skoro smo mi nayebali, pa se vi šalite.
http://www.vidi.hr/Sci-Tech/Svemir/Asteroid-sirok-5-km-prohujao-kraj-Zemlje
Skoro smo mi nayebali, pa se vi šalite.
http://www.vidi.hr/Sci-Tech/Svemir/Asteroid-sirok-5-km-prohujao-kraj-Zemlje
pazi.. skoro
ali ja nevjerujem kako ludih roditelja ima kad uce djecu pucat zbog "smaka svijeta" -_- sve luđi je ovaj svijet.
Baš je o tome govorio na Hrvatskom Radiju Korado Korlević, ugledni hrvatski Astronom.
Ipak je rekao da postoje nebeska tijela kojima se ne zna putanja, koji nas teoretski mogu zgromiti baš 21.12.2012, može taj dan izbiti nuklearni rat, može se aktivirati neki nepoznati vulkan i razbucati cijelu zemlju itd.itd.
No, vjerojatnost toga svega je kao da dobiješ 40 miliona kuna na LOTU, a uplatiš 10 kuna. Dakle, mogućnost postoji ali je malo vjerojatna.
Morati cu naci negdje snimljeni taj razgovor i njegovo pojasnjenje.
Govoris o vjerojatnostima i ( ne ) mogucim ishodima,ali sto ovaj ugledni znanstvenik hoce reci jest da bi postojale neke indikacije da ce se nesto katastrofalno dogoditi.
Ili barem koliko nasa tehnologija moze vidjeti
opet me hvata jeza oko toga -.-" neam pojma kak da si pomognem.. nejedem po cijele dane
pa koliko tupog naroda,kakav smak svijeta..gluposti!najvljeno je bilo za 12,12,2012 pa 21-og! sam narod ce napraviti smak!
opet me hvata jeza oko toga -.-" neam pojma kak da si pomognem.. nejedem po cijele dane
ma sta se brines opusteno :D to je samo ljudska glupost koju ljudi zele unovciti :/
ma sta se brines opusteno :D to je samo ljudska glupost koju ljudi zele unovciti :/
ma znam...gledo sam po netu o majanskom kalendaru..i kazu da to nie nikakva apokalipsa..nego da samo pocinju brojat iznova....a opet brine me nostardamusovo: "U zemlji jutarnjeg mira kraj će doći, kad na rasplesanom konju broj krugova bude 9." neki su to protumacili sa pjesmom gangnam style..kao kad pjesma bude imala 1 000 000 000 pregleda bit ce nest... a navodi se da ce to bit 21. prosinca... a dosad su se par proročanstva njegova ostvarila...
ma znam...gledo sam po netu o majanskom kalendaru..i kazu da to nie nikakva apokalipsa..nego da samo pocinju brojat iznova....a opet brine me nostardamusovo: "U zemlji jutarnjeg mira kraj će doći, kad na rasplesanom konju broj krugova bude 9." neki su to protumacili sa pjesmom gangnam style..kao kad pjesma bude imala 1 000 000 000 pregleda bit ce nest... a navodi se da ce to bit 21. prosinca... a dosad su se par proročanstva njegova ostvarila...
Pa čemu vi vjerujete, ovo nije normalno.
To je bila zaje*ancija na 9gagu -.-
to sam cuo..i lik je reko da se salio..al kak je to gromoglasno projurilo internetom? o.O