Ako preselimo na Mars onda nema opasnosti od WW3, nibirua i takvih stvari
Nema kraja svijeta nikad ga nece biti, premda bi ja volio da sutra u utorak bude (sutra je f1, ponedljeljak imam obaveza, tako najbolje utorak). Kakav kraj svjeta, dok je boga (a to je vječno) nema kraja svijeta. To je bacanje patke.
Bit će kraj svijeta, ali ne dok smo mi živi tek tamo za 1 milijardu godina kada se Sunce bude toliko proširilo da na Zemlji neće biti moguće živiti,ali to će širenje dovesti do toga da Mars bude mogao podržavat život,ali nekih stotina milijuna godina. Onda će se Sunce još proširiti i progutat će Zemlju, Mars itd. dok nedosegne kritičnu masu i neeksplodira i uništi cijeli sistem (supernova) i od njega će ostat samo mala bijela kugla.
Dotle se svašta može dogoditi što nas može uništiti od kometa, sunčevih izboja, mijenjanja magnetskih polova(ledeno doba), globalno zatopljenje i Bog zna što, no ja mislim da smo si mi sami najveća prijetnja, kada nekoj od zemalja koja posjeduje nuklearne bombe ili hidrogenske bombe dopi*di i krene bacat na kog stigne neće nam biti lako.
Hmmm, i to nebi bilo loše. Svi na mars, i tamo Doom-a 3 igrat, al u novom grafičkom pogonu :D
Nema kraja svijeta nikad ga nece biti, premda bi ja volio da sutra u utorak bude (sutra je f1, ponedljeljak imam obaveza, tako najbolje utorak). Kakav kraj svjeta, dok je boga (a to je vječno) nema kraja svijeta. To je bacanje patke.
Bit će kraj svijeta, ali ne dok smo mi živi tek tamo za 1 milijardu godina kada se Sunce bude toliko proširilo da na Zemlji neće biti moguće živiti,ali to će širenje dovesti do toga da Mars bude mogao podržavat život,ali nekih stotina milijuna godina. Onda će se Sunce još proširiti i progutat će Zemlju, Mars itd. dok nedosegne kritičnu masu i neeksplodira i uništi cijeli sistem (supernova) i od njega će ostat samo mala bijela kugla.
Dotle se svašta može dogoditi što nas može uništiti od kometa, sunčevih izboja, mijenjanja magnetskih polova(ledeno doba), globalno zatopljenje i Bog zna što, no ja mislim da smo si mi sami najveća prijetnja, kada nekoj od zemalja koja posjeduje nuklearne bombe ili hidrogenske bombe dopi*di i krene bacat na kog stigne neće nam biti lako.
To bi se trebalo dogoditi za puno više vremena (oko 4 i po milijarde godina), neće progutat zemlju nego će joj rastopiti površinu, neće se dogodit supernova jer je sunce pre malene mase i veličine za takav razvoj događaja, od njega će ostat bijeli patuljak, inaće tim glupostima o kraju svijeta ne vjerujem uopće a vjerojatno ni ti, to se trebalo po izjavama jako stručnih ljudi iz različitih sekti i noobova (koji vjeruju da je čitav svijet pun urota i zavjera) dogodit već mali milion puta. Što se tiče globalnog zatopljenja, ljudi su samo ubrzali ionako priodan proces izmjenjivanja ledenog doba i globalnog zatopljenja koja su se mijenjala mnogo prije nego su se ljudi pojavili na majčici zemlji (izuzet oštečenjima ozona), a što se tiće nuklearki nadam se da niti jednoj zemlji koja posjeduje bombe neće dop*dit
Ma dajte molim vas smak svijeta je svake godine zast nebi bilo i 2012
To bi se trebalo dogoditi za puno više vremena (oko 4 i po milijarde godina), neće progutat zemlju nego će joj rastopiti površinu, neće se dogodit supernova jer je sunce pre malene mase i veličine za takav razvoj događaja, od njega će ostat bijeli patuljak, inaće tim glupostima o kraju svijeta ne vjerujem uopće a vjerojatno ni ti, to se trebalo po izjavama jako stručnih ljudi iz različitih sekti i noobova (koji vjeruju da je čitav svijet pun urota i zavjera) dogodit već mali milion puta. Što se tiče globalnog zatopljenja, ljudi su samo ubrzali ionako priodan proces izmjenjivanja ledenog doba i globalnog zatopljenja koja su se mijenjala mnogo prije nego su se ljudi pojavili na majčici zemlji (izuzet oštečenjima ozona), a što se tiće nuklearki nadam se da niti jednoj zemlji koja posjeduje bombe neće dop*dit
Tko zna šta će biti između amerikanaca i rusa još, a može se i kina uključit.
http://curious.astro.cornell.edu/question.php?number=48 , da ipak tek za nekih 4,5 milijardi godina... A gledao sam dokumentarac davno pa...
Evo jednog političara koji govori o smak sveta:
Ja sam političar iz Norveške. Želim reći da će se teške stvari desiti između 2008. i 2012. godine.
Norveška vlada pravi sve više podzemnih baza i bunkera. Na to pitanje su jednostavno odgovorili da je to radi zaštite ljudi u Norveškoj. Tražio sam informaciju kada će to biti završeno, a odovorili su: "Prije 2011. godine".
Izrael čini istu stvar, kao i mnoge druge države.
Dokaz, da je ono što govorim istina, su fotografije sa ministrima koje sam upoznao. Oni sve ovo znaju, ali ne žele stvarati uzbunu i masovnu paniku.
Planet X dolazi i Norveška je počela skladištiti hranu i sjemena u području Svalbard i sjevernom polu uz pomoć SAD-a i EU. Oni će spasiti samo one koji pripadaju eliti i imaju moć, kao i ljekare, naučnike i sl. koji su potrebni za novi početak.
Ja već znam da ću prije 2012. godine otiči u područje Mosjoen, gdje se nalazi duboka podzemna vojna baza. Tamo smo podijeljeni u sektore: crveni, plavi i zeleni. Njima je ovo već naznačeno, a kampovi su već odavno napravljeni.
Ljudi koji će ostati na površini i umrijeti zajedno sa drugima neće dobiti pomoć. Plan je da 2 miliona Norvežana bude osigurano, a ostalih 2,6 miliona će umrijeti.
Svi sektori i arke su povezani tunelima i imaju vozila kojima se može preći sa jedne arke na drugu. To je iz razloga da mogu biti u kontaktu jedni sa drugima.
Veoma sam tužan. Često plačem sa drugima znajući da će toliko mnogo ljudi saznati istinu prekasno. Vlada laže ljude od 1983. godine do sada. Svi važniji političari Norveške znaju za ovo, ali samo mali broj njih će to reći drugima zbog straha da bi mogli propustiti NOAH 12 vozila koja bi ih odvezla na sigurno mjesto.
Ako kažu ikome, zasigurno su mrtvi. Ali, ja više ne brinem za sebe. Čovječanstvo i druge vrste moraju preživjeti. Ljudi to moraju znati.
Sve vlade svijeta su zabrinute zbog ovoga. Za ljude koji se žele sami spasiti mogusamo reći da potraže pećine na visokim mjestima gdje mogu napraviti zalihe hrane za najmanje 5 godina, uključujući konzerviranu hranu i vodu.
Posljednji put govorim: "Bože, pomozi nam svima...", ali znam da nam Bog neće pomoći. Samo svaka osoba pojedinačno može nešto učiniti. Probudite se, molim vas...!
Mogao sam vam pisati koristeći drugo ime, ali više se ne bojim ničega. Kada znate ovo pouzdano, postajete nesavladivi i nikakvo zlo vam se neće dogoditi kada znate da je blizu kraj.
Uvjeravam vas 100% da će se ovo desiti. Četiri godine su preostale do kraja. Nabavite oružje, napravite grupe za preživljavanje i pronađite mjesto gdje možete biti sigurni sa hranom.
Pitajte me bilo šta - ja ću vam odgovoriti koliko god znam o povezanosti Norveške sa ovim slučajem. Samo pogledajte okolo, svugdje se prave podzemne baze i bunkeri. Ljudi, otvorite oči. Pitate li vlade šta to prave, samo će odgovoriti: "To je samo skladište za hranu". Zasljepljuju vas lažima.
Zapamtite da oni koji će biti u gradu i okolini su oni koji će biti prvi umrijeti. Kasnije će vojska počistiti ostatke preživjelih i imat će naređenje da ubiju bilo koga ko se usprotivi odvođenju u kampove gdje će svi biti označeni brojem.
Vidim da je na vašoj stranici spomenuta Benazir Bhutto. Njena smrt je tragična. Kao što vidite, sastao sam se s njom. Takođe sa fotografija ćete vidjeti da sam upoznao brojne političare i svjetske vođe.
Javnost neće znati šta se događa do pred sami kraj, jer vlada ne želi stvarati masovnu paniku. Sve će se desiti mirno, a vlada će samo nestati.
Ali ja kažem: "Ne idite mirno u noć. Preduzmite mjere da budete sigurno sa vašom porodicom. Dođite zajedno sa ostalima. Radite zajedno da nađete način rješavanja problema sa kojima ćete se suočiti.
S poštovanjem,
To uopce nije bezazlena stvar taj Planet X Niburu kak ga vec zovu, jer se nezna uopce kaj zapravo je komet ili asteorid ili nekaj drugo ali da ce proc blizu nas oce da. To je normalno relativan pojam "Blizu" kad se misli na ovo jer se radi o velikom daljinama zapravo no uglavnom sve ovisi u kojoj ce putanji proci i gdje taj objekt je stvaran i on postoji to nije izmisljeno i krece se a kak bude to cemo jos vidit. Tu dole na ovom videu je fino objasnjeno ko na skolskom satu polagano i razumljivo za one koji razumiju engleski malo vise i to je to!
O ne! Svi cemo umrijeti -.-'
Sad vec pretvaras ovo u urotu... Jesi sigran da to nije neki scenarij za dramu ?
Nije scenarij za dramu. Ma najbolje sačekati 2012. i vidjeti jel smo živi.
E kod mene tu ispred zgrade juce sagradili podzemne baze i bunker. SVUDA SE GRADE!! Do faxa namanje ima pet komada. Koja hrpa gluposti hahahahahaah ovo je scenarij za komediju...
Dokumentarac
It’s a year that many have prophesied will bring a catastrophic end to life as we know it. Whatever is in store - a massive cosmic collision, a global environmental disaster, an Armageddon-like religious showdown, or a more subtle transformation - many believe that 2012 will mark a major shift in the history of our planet. But what is there to substantiate such fears?
A detailed, historical investigation of this chilling prophecy is the mission of Nostradamus 2012, an exciting history special that casts the doomsday warning in a frighteningly modern context. December 21, 2012 is bearing down on us with alarming speed. Whether or not we are able to collectively heed the warnings and affect a course to avert disaster may be the defining moment of the modern age.
Evo jednog političara koji govori o smak sveta:
Ja sam političar iz Norveške.
A onaj tko vjeruje u ovo je idiot iz Hrvatske!
@Moby, odakle ti to?
Zašto nisu ubili tog političara?
Da li vjerujete da će 2012. biti smak svijeta ili što su već rekli. Čuo sam za tri stvari koje će se desiti 2012.
1. Da će neki planet uništiti Zemlju.
2. Da će nas Sunčeva oluja pogoditi i da će nestati struje na Zemlji, što će dovesti do gladi...
3. Da ćemo se do 2012. trebati duhovno pročistiti i da ćemo onda normalno živjet, a tko se neće pročistiti on će umrijeti.
O smak svijeta pričaju već godinama i na kraju ispadne da taj kraj svake godine bježe naprijed. Što nisu rekli da će o 9.9.2009 isto bit neki smak, pa ništa, danas je već 12.9.
1.Uvijek postoji mogućnost da neki planet uništi zemlju, ali prije bi na TV-u najavili da nam dolazi kraj???
2.Ako nas oluja i pogodi, čovjek bez struje može ali to neće dovest narod do gladi, kako su ljudi prije preživjeli dok još struja nije postojala. Dobro možda će se neki ubiti jer neće bit PC-a, konzola, TV-a, Torrenta ..... ali preživjet će se.
3.Ovo je velika glupost.
Ja mislim da se o smak svijeta piše kako bi se povećale posjete na stranicama, blogovima.... Dok to ne objave u vijestima ja ne vjerujem. Internetom upravlja svatko i svašta se piše.
Radije ajmo predlagat kako ce izgledati smak svijeta....
Ja bi volio strogg dode na zemlju... I sve nas poubija...