Selit iz Bosne u Hrvatsku, par pitanja :)

poruka: 2
|
čitano: 752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Selit iz Bosne u Hrvatsku, par pitanja :)

Postovanje :)

Imam babu koja zivi u Bosni u Sarajevu, sa mamine strane. E sad, stara se pocela raspitivat kako bi ona mogla doci zivjeti kod nas jer vec stvarno dolazi u neke godine. Stvar je u tome da baba ima Hrvatsko drzavljanstvo vec i hrvatsku putovnicu.

Znaci nije problem nikakav, ali nas zanima par stvari, jedna je kako bi islo sa njezinom mirovinom? Koliko traje postupak i dali je kompliciran? Gledali smo nesto na netu da ima Unicredit banka u suradnji sa Zagrebackom, dali mozda moze samo prebacit racun tako i dizat normalno mirovinu u Hrvatskoj?

I jos jedno za sad samo, kako bi islo sa zdravstvenim? Jer je prijavljena sad u Sarajevu naravno. dali je isto moguce i koliko dug je postupak?

Hvala vam svima unaprijed! Bilo kakva pomoc hvala

Proud to be adicted to WoW
15 godina
neaktivan
Re: Selit iz Bosne u Hrvatsku, par pitanja :)
vidikovac kaže...

Postovanje :)

Imam babu koja zivi u Bosni u Sarajevu, sa mamine strane. E sad, stara se pocela raspitivat kako bi ona mogla doci zivjeti kod nas jer vec stvarno dolazi u neke godine. Stvar je u tome da baba ima Hrvatsko drzavljanstvo vec i hrvatsku putovnicu.

Znaci nije problem nikakav, ali nas zanima par stvari, jedna je kako bi islo sa njezinom mirovinom? Koliko traje postupak i dali je kompliciran? Gledali smo nesto na netu da ima Unicredit banka u suradnji sa Zagrebackom, dali mozda moze samo prebacit racun tako i dizat normalno mirovinu u Hrvatskoj?

I jos jedno za sad samo, kako bi islo sa zdravstvenim? Jer je prijavljena sad u Sarajevu naravno. dali je isto moguce i koliko dug je postupak?

Hvala vam svima unaprijed! Bilo kakva pomoc hvala

Mislim da ti je ovo definitivno krivi forum. Nazovi resorna državna ministarstva, raspitaj se malo. Moj savjet ti je da pitaš Vladu RH preko Twittera/Facebooka, pa će ti oni reći što dalje.

Sretno!

Memento mori.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice