Samsung Galaxy Note 4 preko Njuškala

poruka: 9
|
čitano: 2.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dali vam ovo izgleda vjerodostojno?

Bok
  Hvala na mail.
Samsung Galaxy Note 4 N910U 4G telefon je potpuno novi i otključana može raditi s bilo kojim SIM kartice i u bilo kojoj zemlji.
Samsung Galaxy Note 4 N910U 4G telefon dolazi s 1 godina međunarodna jamstvo i povratak politike od 30 dana
Samsung Galaxy Note 4 N910U 4G Telefon je izrađen i proizveden u SAD-u Kaliforniji, a dolazi s izbornikom automatskim jezika
Samsung Galaxy Note 4 N910U 4G telefona koštati 300 dolara dolara
Naknada dostava koštati $ 50 USD
Ukupni trošak $ 350 USD
kupiti 2 dobiti 1 slobodan
Svi predmeti dostavljaju putem FedEx, broj za praćenje pruža jednom je roba isporučena. Možete očekivati da će primiti paket, obično u roku od 72 sata nakon izvršene uplate.
Mi brod preko FedEx i dobit ćete svoje robe u 72 sati vremena,
Onda nakon što smo potvrdili uplatu ćete dobiti svoj kod za praćenje u 5 sati vremena.
Napomena: Možete imati svoj kôd za praćenje danas, tako da možete pratiti i vidjeti Uvjet svoju robu na internetu
Nastojimo da dobar i dugoročni poslovni odnos s vama u buduću sljedeći put. ,
Čeka se odgovor sada ..
Kakvu ja garanciju imam kada uplatim novac da ćete vi uređaj isporučiti? Ako poznajete koga u Hrvatskoj pošaljite prvo njemu uređaj pa ću sa tom osobom izvršiti primopredaju uživo na licu mjesta.
Ne vidim više vaš oglas na Njuškalu? Na koji račun se uplaćuje novac?
Pozdrav Dragi Cijenjena kupaca,
Prije svega ja bih da znaju da smo registrirani i legitimne tvrtke u Velikoj Britaniji, a naš cilj je pružiti maksimalno zadovoljstvo naših kupaca, tako da oni mogu kupiti od nas sljedeći put.
U nastavku je pun informacija našeg Društva ..
Broj zaposlenih (ukupno u tvrtki): Od 1 do 10
Ostalo promet: 20 000 i 500 000 GBP
Ime tvrtke: MOBITELI IZRAVNI (ONLINE) Limited
Dvorište POSLOVNI CENTAR, seoska kuća Mews, regulirani, Berkshire, RG18 4NW, Velika Britanija
Kategorija 5248 | Ostala trgovina SPECIJALIZIRANE TRGOVINA
Vrlo velika tvrtka
Status Aktivan
(Nije upisano 07.570.386)
U prilogu je naša tvrtka potvrda o sigurnom dostavu u vaš dom koji je u suradnji s Metro policije Ujedinjenog Kraljevstva i koji možete koristiti za traženje naše tvrtke, ako dođe do problema ..
Napomena: Možete kupiti iz druge online trgovine ili tvrtke, ako niste odijela s našim Uvjetima
Zato ljubazno vratite se u nas, ako ste i dalje zainteresirani za kupnju od nas
Da, undrstand sam da njuskalo.hr izbrisani moj oglas, sada je roba je spremna da se dostavljaju na Vašu adresu, oglas je izbrisan zbog činjenice da smo upravo započeo trgovanje u ovim mjestima, ne znamo više o pravilima i regulacija prilikom stavljanja oglas ..
No, ja sam razgovarao s voditeljem, a on mi je rekao da je u nekoj nekoliko minuta vremena moj oglas će se vratiti na mjestu.
Nastojimo da dobar i dugoročni poslovni odnos s vama u buduću sljedeći put. ,
Čeka se odgovor sada ..
0 Vjerodostojno
0 Nevjerodostojno
3 Probaj pa saznaj
18 Odi doktoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 20:13 (Tehnix).
17 godina
neaktivan

Rađe meni uplati novce.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
14 godina
neaktivan

Kad vratite oglas pošaljite mi link i broj računa na koji se uplačuje novac. Zašto brišete oglas ako imate više uređaja u ponudi?

Prije nego što Vam našu tvrtku zapadni podatke sindikata o plaćanju ćete morati ispuniti naše tvrtke kupaca čine sada,
koje će biti potrebno za pravilnu registraciju.
Jeste li spremni da ispunite obrazac sada?
Ovdje je naša kupci tvrtke formiraju molimo ispuniti.
Puno ime:
Adresa:
Državni:
Grad:
Poštanski broj:
Zemlja:
Kontakt telefon:
Narudžbe:
Starost:
Boja je potrebno:
Ova informacija će biti potrebna za pravilan rad s dokumentacijom
Nicholas Caldecott
16 godina

Imaš ti nešto u glavu?

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 4 preko Njuškala

Imam gnijezdo sove ušare {#}

16 godina
Ne bi se reklo.
Daj, 2 godine si na forumu, i sad želiš trolat ljude?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Pa hoću galaxy note 4 za 350$, neznam jel ga ovaj lik ima ili nema a mislim da čak niti on nije siguran više {#}

13 godina

Pa mani se toga covjece... sta se dopisujes sa ocitim prevarantima, najbolje da je britanska firma dosla prodavati na njuskalo i to za 350$. Ja neznam jel se zahebavas ili ne... ali redovito kad stavis nesto bolje na njuskalo se javljaju takve spodobe sa google translateom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Tehnix kaže...

Pa hoću galaxy note 4 za 350$, neznam jel ga ovaj lik ima ili nema a mislim da čak niti on nije siguran više {#}

Za tebe nije ni Nokia 3310.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice