RoomEscape Zagreb - Live Game

poruka: 10
|
čitano: 8.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

RoomEscape Zagreb

Da li je itko čuo/vidio/isprobao ovo?

Nisam vidio još na forumu da itko spominje, a meni su neki dan usmjerili pozornost na to.

I ovako na prvu ruku mi se čini vrlo zanimljivo, svakako će se ić to posjetit.

Ali zanima me da li je itko bio već, da mi nabaci par dojmova? Da li je tako zanimljivo kao što zvuči?

15 godina

Nema nitko nikakvu dodatnu informaciju o tome?

15 godina
neaktivan

Sad si i mene zainteresirao, stvarno mi se cini zabavno :D
Molio bi ako netko ima vise informacija da podijeli s nama

Gamers Don't Die, They Respawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 13:04 (GimmieCorsair).
15 godina
Re: RoomEscape Zagreb - Live Game
GimmieCorsair kaže...

Sad si i mene zainteresirao, stvarno mi se cini zabavno :D
Molio bi ako netko ima vise informacija da podijeli s nama

Pa ovako izgleda skroz zanimljivo, točno.

Da sam u ZG već bi to bilo i isprobano, ali nisam, pa moram to negdje ubacit u raspored, i hoću, svakako, ali bi svejedno volio čut nekoga tko je već bio

15 godina

Ok, trebalo je proći par mjeseci da se organiziramo, ali konačno smo uspjeli i mogu samo reći da je to jednostavno fenomenalno i da svatko tko ima priliku mora ić probat.

Uzbudljivo je, napeto je, zabavno do bola, jedna od zanimljivijih stvari koje sam u životu isprobao.

Tko god se ikad premišljao, a i onaj tko nije, ima moju ogromnu preporuku da isproba RoomEscape.

Inače sada osim u Zagrebu imaju igru i u Splitu.

16 godina
neaktivan

Ja sam prije par dana bio u Engmariumu i ostao oduševljen pričom i napetošću :) U mojoj ekipi svi su prvi put bili na takvoj vrsti zabave i doslovno se svima svidjelo. Nismo se osvrtalni na vrijeme, ali na kraju ipak uspješno izašli unutar tih 60 minuta. :)

9 godina
neaktivan
Meni su te live escape room igre genijalne... Bio sam prvi puta prije cca 1.5mj i zakačio se... sad sam na misiji da ih odigram sve u Zg... 
Prva u kojoj sam bio je bila u Escape room Areni - soba Secret agent, bio sam i u Foxinabox iliti roomescape, u njihovoj banci, i to je bilo odlično... skoro sve se uklapalo u priču i bilo logično, igra se u mraku pa je fakat gušt... Vidio sam da se otvorio Exitgames i ClueGo, ali nisam bio.. za Teslu sam čuo generalno da je dobra soba ali mi nitko neće reći detalje, a na www.ClueGo.eu piše da uskoro otvaraju, a ziher sam da mi je već netko rekao da je bio, jesam zabrijao ili im stranica ne radi?? je li bio tko od vas?
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 23:57 (Clueless21138).
13 godina
neaktivan

Ja sam probao par njih. Oduševila me nasljeđe Tesle u Exita. Puno ih se otvorilo u zadnje vrijeme, ne samo u Zagrebu vec i Osijeku, Rijeci i Dubrovniku.

9 godina
neaktivan

Update...

I dalje radim na tome da odigram sve sobe u gradu.. :D Otvorilo ih se još punoooo novih... Zasad od odigranih - Mona Lisa Heist od ClueGo(a) (oni pored Sheratona) mi je definitivno među top 3 u Zg... Igra se u mraku, i dobiješ kompletnu lopovsku opremu prije igre, i to je fakat cool... Robin Hood u Draskovicevoj je odlična igra, super zabavna, nije jako teška, ali je baš baš zabavna, i uređenje je super, Grofica iz petrinjske, isto odlična igra, zadaci nisu jako teški, ali ih ima jaaakoo puno, tako da svi imaju što za raditi cijelo vrijeme... Arena je otvorila svoj Muzej, Exit if you Can ima sada 2 sobe - Čudesni stroj Alojza Purgera, i Zlato Medvedgrada, Enigmarium ima novu sobu-Femme Fatale, i prvu igru na otvorenom... U svakom slučaju, ljeto će mi biti ispunjeno... :D

9 godina
neaktivan

Da bude lakše - evo fb grupa sa popisom SVIH soba u cijeloj HR... u grupi su često i neke nagradne igre, promocije, popusti i slično pa se da uloviti "deal" https://www.facebook.com/groups/EscapeRoomCroatia/

NEVER STOP PLAYING!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice