Dali se upoznati sa ovom vrstom igrački,meni se osobno sviđaju avioni i helikopteri.Šta mislite o ovim igračkama?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedi Ledo sladolede ( Aero ili tak nekak se zovu ) imaš tamo neku nagradnu igru ( mislim da je skupljanje sličica ) u kojoj možeš osvojiti neki RC model .
Dali se upoznati sa ovom vrstom igrački,meni se osobno sviđaju avioni i helikopteri.Šta mislite o ovim igračkama?
Ako imaš nekog tko često putuje u inozemstvo, najbolje je naručiti da donese. Ja planiram naručit autić, a tu situaciju olakšava to što je ispod 160 kn pa se ne carini. Ima tu i modele aviona, ali su malo skuplji, pa postoji mogučnost da ti obračunaju carinu (najbolje je pokušati slati kao gift).
1.) Ako se mislis baviti modelarstvom onda to nisu igracke.
2.) Aviomodelarstvo nije jeftin sport.
Ako ti se svida umjesto graficke kartice kupi neki model aviona ili helikoptera.
Za pocetak neke jeftinije,moze i slobodnoletece sa el. pogonom ili na CO2.
Neko sam se vrjeme bavio aviomodelarstvom,pa se zasitio i preso na raketno modelarstvo.
Gledao sam malo kako danas stoje stvari s uvozom. Kao fizička osoba koja uvozi za svoje potrebe možeš uvesti samo uređaj za koji je izdana sukladnost. Naravno, to se odnosi na uređaje koji emitiraju EM val u radiokomunikacijskom području, a tu spadaju svi R/C modeli, upravljački moduli za R/C modele i sl. (čak su išli toliko daleko da i pasivne RFID kartice trebaju imati izdanu sukladnost).
Na www.hakom.hr možeš pretraživati uređaje za koje je izdana sukladnost.