Problem s windows 7 prilikom uključivanja računala

poruka: 8
|
čitano: 3.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zašto mi se tokom paljenja računala već duže vrijeme pokazuje kao neka greška pa mi se preporučuje da vratim sustav,ili npr.tokom paljenja,neće da mi se normalno upali nego piše ili da mi vrati sustav ili ono start windows normaly.I onda moram stisnuti start windows normaly i kad mi dođe u pozadinu,piše da se sustav windows oporavio od zadnjeg neočekivanog isključivanja računala iako i nisam vratio sustav nego sam ga normalno pokrenuo(start windows normaly).I tako više puta mi se tako pali iako smatram da nema potrebe za tim.

U čemu je problem ?

15 godina
neaktivan

Jesi ga mozda prisilno iskljucio........

The quieter you become the more you are able to hear...
16 godina
neaktivan
RE: Problem s windows 7 prilikom uključivanja raču

Ne.Problem je taj što tokom normalnog rada,računalo jednostavno stane,ne radi miš,tipkovnica-kad stisnem na njoj tipku capslock,obično je da se upali malo zeleno svjetlo na tipkovnici,ali kada stane ne upali se.Slike na monitoru i dalje ima  ali sve je zamrznuto.To se već događa neko duže vrijeme da računalo u bilo kakvom radu se tako zamrzne.Ne znam što napraviti,da li sve izvaditi(grafičku,procesor) i očistiti prašinu iz utora,komponenata.Ne znam što bih napravio. 

17 godina
neaktivan
RE: Problem s windows 7 prilikom uključivanja raču

Pa nabrojao si sta trebas napraviti. Napravi to jer ionako ne moze biti gore.

16 godina
neaktivan

Još mi nitko nije odgovorio na prvu poruku u ovoj temi.Pomozite.

17 godina

Pa jesi li očistio PC kao si napisao da hoćeš?

Da li i dalje ima iste simptome?

Ovo mi sliči na neki problem sa driver/ima ili software-om.

Je si li u zadnje vrijeme što novog instalirao?

16 godina
neaktivan

Još da kažem da mi se tokom gotovo svakog paljenja računala,neće odmah upaliti nego dođe do neke točke paljenja i nanovo se resetira i tek onda se upali.U čemu je problem ?

17 godina

Možda sam malo offtopic, ali imam i ja jedan problem prilikom bootanja windwsa 7 nekad mu treba nekoliko sekundi, a nekad i nekoliko minuta. to se događa jako rjetko, ali mi jako smeta. Zna li netko što je tomu razlog?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice