Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.320.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

Šta je sa THR-om ? Meni je down...{#}

13 godina
neaktivan

Vidim da je torrenthr, sinoc bio otvoren. Jutros trazi invite kod. Nije valjda bio otvoren samo 5 minuta. Ceo dan juce pokusavam da se ulogujem, plus cekam 5 dana od najave. Hoce li se ponovo otvarati.

Zamalo da zakasnim za registraciju i u drugom pokusaju, za 5 min. Zahvaljujem se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 18:58 (dekilio).
16 godina

Ima li još neko problem  sa logovanjem na yuwabits?

Kod mene piše

403 Forbidden

Unauthorized IP address.

15 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O
sejo23 kaže...

Kod mene piše

403 Forbidden

Unauthorized IP address.

meni radi normalno

14 godina
bradonja_85 kaže...
sejo23 kaže...

Kod mene piše

403 Forbidden

Unauthorized IP address.

meni radi normalno

..i meni sve 5

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
16 godina

Sada je sve OK. {#}

13 godina
neaktivan
Meni na komp. yuwabits radi normalno,
a na mobilnom ne, takodje pise ...403.
Znaci odredjeni provajderi imaju taj problem.
17 godina

Ima li gdje kakav dobar tracker za Android aplikacije?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan

Zna li tko šta je sa BCG?

16 godina

Otvorene registracije na iplayu.

Najgora sljepoća je kad se ne želi vidjeti i najgora gluhoća je kad se ne želi čuti.
16 godina
dealer92 kaže...

evo ko hoce da se registruje na ovu stranicu i dobije besplatan seedbox.......

PAZITE, neki trackeri banuju za koristenje "free" seedbox-a

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 22:09 (Haker_x).
17 godina
neaktivan

Zašto se u ovoj temi lupa ovoliko TD-ova?

Prof. dr. sc. torrentologije
16 godina
win32 kaže...
Dobijes bjednih 10 GB i ban na vecini trackera.

Zar ti nije jednostavnije dati cca 20 eura za neki prosjecan box i miran si?

Za nevedenih 20 eura mozes uzeti npr. Bytesized box s 600 GB HDD-om, 1 Gbit downloadom, 100 Mbit uploadom te ne ogranicenim prometom (upravo sada gledam malo njihove cijene i vidim da imaju boxeve od 110 Gb za vec od 13.50 eura, a to je stvarno mizerija od novaca).

Koristim Bytesized zadnjih cca godinu dana i nemam neke posebne prituzbe, ali dok sam ganjao neki upload i vece brzine, Xirvik mi je bio bolji no i dosta skuplji (sada mi recimo vise odgovara veci HDD, a nize brzine i glavno da je sve stabilno i da radi bez greske).

Cudi me da za ovo nisi dobio gomilu TD-ova, i ja sam ih upozorio ali sam samo dobio TD-ove

16 godina

Joj sad su uveli neku novost na BTN. tamo u tv favorites je prije pisalo kad ce neka epizoda izac npr. 3 weeks 4 days, sad su datumi, prelose. inace najaci tracker za serije. jel zna netko jos koji dobar

18 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Joj sad su uveli neku novost na BTN. tamo u tv favorites je prije pisalo kad ce neka epizoda izac npr. 3 weeks 4 days, sad su datumi, prelose. inace najaci tracker za serije. jel zna netko jos koji dobar

freshon.tv aka TVTorrents ro

Meni osobno bolji od btn-a

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
goodye kaže...
maxy0 kaže...

nebi se slozio. na btn ima vise torrenata i sve je ljepse poslozeno, mozes se i pretplatiti na neku seriju da dobivas obavijesti, staviti ih u favorite i tamo tocno u minutu vidjet kad ce izac... imam i freshon al on nema te funkcije. (?)

18 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
goodye kaže...
maxy0 kaže...

nebi se slozio. na btn ima vise torrenata i sve je ljepse poslozeno, mozes se i pretplatiti na neku seriju da dobivas obavijesti, staviti ih u favorite i tamo tocno u minutu vidjet kad ce izac... imam i freshon al on nema te funkcije. (?)

A, ti se slozio ne slozio za mene je Freshon bolji :D

10 puta je pregledniji od BTN-a, a sto se mene tice preglednost na prvom mjestu ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina

Je li iko ima ovakav problem na IPT-u?

pokazuje mi da ne seedam niti jedan torrent, dok kada kliknem na svoj profil uredno mi pokazuje da seedam torrente(bonus poene ne racuna, isto ovoliko sam imao i jutros)...

Bojim se da ne dobijem ban zbog ovog "34 torrents require seeding", ako se ovo pretvori u HNR ne gine mi ban sa trackera

14 godina

Imao sam ja prošli tjedan. Pisao staffu i odgovorili da imaju nekakve probleme. Očito se nastavilo i ovaj tjedan.

16 godina

a ja ih sve poZIPo i potrosio 1000 bonus points za 33 torrenta..

18 godina
neaktivan

Usrali su ovim hnr sistemom, volim taj tracker (bio mi je jedan od prvih) al' ovo je totalna glupost.

16 godina
mozart5 kaže...

Imao sam ja prošli tjedan. Pisao staffu i odgovorili da imaju nekakve probleme. Očito se nastavilo i ovaj tjedan.

Evo popravilo se samo, ne pise vise ono "34 torrents require seeding" i pokazuje Active Torrents: 37 0 , trebali bi i bodovi rasti, to ce se vidjeti za koji sat :)

maxy0 kaže...

a ja ih sve poZIPo i potrosio 1000 bonus points za 33 torrenta..

Ja cuvam poene za to, a imam i 3+ TB uploada, mogu i uploada dati da ih pozipam, to je bolje za torrente koji manje zauzimaju, za one vece, preko 10GB, poene cu davati :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 21:56 (Haker_x).
16 godina

pa nece te banat ako imas izlistane torrente koje nisi nastavio seedat

16 godina
marac84 kaže...

pa nece te banat ako imas izlistane torrente koje nisi nastavio seedat

Ali mi moze sve to pretvoriti u HNR-e i onda me moze banovati sa 30+ HNR-ova, srecom popravilo se samo :)

16 godina

Neznam,

ja sam dloadao starije torrente i trebalo bi ih seedati 2 godine da na odredenim dobijem 1:1 - sto je u vecini slucaja nemoguce i zbog prostora na hardu, da ne govorim seedboxu.... mislim da je ta HnR samo metoda zastrasivanja ;D

Doduse, skini 20 malih appova i seedaj koliko god mozes pa s bonus pointovima zapaj te koje je nemoguce seedati do 1:1

16 godina

Pa to sam i uradio, najveci torrent je 15MB, seedam za poene i da me ne izbrisu, a lakse mi je dati uploada da ih pozipam nego da trosim poene :)

16 godina

tako i ja, mislim da seedanje jednog daje 0,2 pointa po satu, znaci seedas 10 torrenta, uglavnom appova koji su manji od MB za max od 2 pointa po satu, 48 za 24h

makar ja i dalje mislim da nikada neces dobiti ban za HnR - ako ti je ratio po njihovim pravilima.... ono, ja imam dloada 10GB, a uploada preko 1TB, ma nema sanse da dobijem ban zbog nekih torrenata koje nisam seedao do 1:1

uglavnom, tesko da postoji bolji general tracker s toliko freefleech torrenta i tom brzinom, ne kuzim kako pored njega TL ima i jednog usera...

15 godina
neaktivan

kad su vec stavili tu h&r opciju mogli su staviti da se poeni mogu slat drugima. Imam 17k bonsusa i neznam kam cu s njima (imam box), dok bi mogao podjeliti nekome tko se muci sa socijalnom t-šrot brzinom.  Al eto od uvodenja tog h&r sustava nije mi IPT toliko mili kao prije...

euw: flekica
16 godina
marac84 kaže...

tako i ja, mislim da seedanje jednog daje 0,2 pointa po satu, znaci seedas 10 torrenta, uglavnom appova koji su manji od MB za max od 2 pointa po satu, 48 za 24h

0,1 je, pise u FAQ-u, prije je bilo 0,5 (mislim da je bilo i 1,0 prije 0,5) po satu ali su dosta smanjili...

Gam3r kaže...

kad su vec stavili tu h&r opciju mogli su staviti da se poeni mogu slat drugima. Imam 17k bonsusa i neznam kam cu s njima (imam box), dok bi mogao podjeliti nekome tko se muci sa socijalnom t-šrot brzinom.  Al eto od uvodenja tog h&r sustava nije mi IPT toliko mili kao prije...

Trebali su, 10k uploada da kupis za 1000 poena na TB skoro nista i ne znaci, ja sam nabio 3TB sa boxom i sada poene samo trosim na HNR...

16 godina

THR obavijest:

Poštovani članovi,

pravo na kupnju i korištenje pozivnica imaju svi korisnici viših klasa, počevši od l33t klase.

Još jednom vas upozoravamo da odgovarate za pozvane osobe.
Ukoliko pozvana osoba dobije ban iz nekog razloga, sa sobom povlači i vama upozorenje ili direktan ban.
Pozivnice nemojte davati nepoznatim osobama, već onima koje smatrate dovoljno odgovornim i sa osnovnim p2p znanjem.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice