ljudi moji..ja lijepo zvao doma ekipicu, i idemo igrat stolni teniss!!
jbm ti FB..i sr**a po njemu...
Jbt čak su i oni gameri u Americi veći kraljevi od tebe, njih su likovi išli pokrat pa su ih ovi ubili xD
A tebe frajer tak prek fb-a j*be...
ako ti toliko smeta nazovi policiju reci im za prijetnje i nek ti frend koji te samo zaj*bava nastrada.
Policija će nastradat ak je to Chuck Norris. Bolje pazi.
šala mala
ljudi sredio..isao sam na profil i prčkao po starim objavama, tamo ga je neko navao po nadimku i skuzio sam ko je taj lik..ima oko 7, 8 profila i zajebb okolo!! sry na smetnji!
sad ti njemu prijeti nek ti donese 50kn inace cas ga prebiti, izbrisati facebook i tuziti ga doma, al ozbiljno, ja bi.
sad ti njemu prijeti nek ti donese 50kn inace cas ga prebiti, izbrisati facebook i tuziti ga doma, al ozbiljno, ja bi.
Pic*o barem 100kn :D
haha, neda mi se..i neam bas previse vremena za to..al dobra ideja!
ljudi,odo na plazu, pozdrav puno hvala!
Netko me s facebook profila maltretira već cca godinu dana, vidim samo naziv profila, datum kad je otvoren profil i grad iz kojeg je. Dobijem poruku i istog me trenutka blokira da ne mogu odgovoriti niti ja blokirati da mi se više ne javlja. Ne želim radi toga ugasiti profil, ali htjela bih nešto poduzeti jer mi je već dosta. Čitala sam o ID broju to sam pronašla, ali ne znam za kaj to služi, jel mogu kaj s tim?
Bila bi vam jako zahvalna na pomoći
ps ako sam u krivoj temi ispričavam se unaprijed
Netko me s facebook profila maltretira već cca godinu dana, vidim samo naziv profila, datum kad je otvoren profil i grad iz kojeg je. Dobijem poruku i istog me trenutka blokira da ne mogu odgovoriti niti ja blokirati da mi se više ne javlja. Ne želim radi toga ugasiti profil, ali htjela bih nešto poduzeti jer mi je već dosta. Čitala sam o ID broju to sam pronašla, ali ne znam za kaj to služi, jel mogu kaj s tim?
Bila bi vam jako zahvalna na pomoći
ps ako sam u krivoj temi ispričavam se unaprijed
Uključi opciju da ti poruke mogu slati samo prijatelji ;)
Hvala, našla sam, probat ću tak
link na PM,da mu se malo igram s paricom jel ti treba identitet?