Možete li mi preporučiti knjigu koja govori mrrežama računala općenito! Objašnjava mrežne protokole sa tehničke strane! Nilo što da govori spajanju računala, a da se to gleda sa mrežne strane!
Unaprijed hvala na preporukama!
Možete li mi preporučiti knjigu koja govori mrrežama računala općenito! Objašnjava mrežne protokole sa tehničke strane! Nilo što da govori spajanju računala, a da se to gleda sa mrežne strane!
Unaprijed hvala na preporukama!
---BUMP---
bump
Da! Točno tako nešto za početnike!
Da! Točno tako nešto za početnike!
ja ti posaljem knjigu "kucne mreze" autora Saše Iliševića.
Ima ti 150 str i nutra ima sto su mreze, mogucnosti umrezavanja, bezicne mreze, ethernet, postavke, kako to spojiti, dijeljenje podataka, fierwall, mrezna zabava, koristi savjeti.
ugl knjiga za pocetnike super i sve ce objasniti.
Ako si zainteresiran javi na PP
Ima ti 150 str i nutra ima sto su mreze, mogucnosti umrezavanja, bezicne mreze, ethernet, postavke, kako to spojiti, dijeljenje podataka, fierwall, mrezna zabava, koristi savjeti.
Hvala na preporuci! Svakako ću nabaviti tu knjigu!
Hvala na preporuci! Svakako ću nabaviti tu knjigu!
Ja ti svoju posaljem, knjiga ti je u super stanju. Meni netreba vise jer sam prucio par puta i naucio
.................
Hvala to je isto dobra knjiga. Baš onakva kakvu sam tražio. Uz ove dvije knjige( Račnualne mreže Saše Iličevića prema preporuci luca_cro, i ova) mogu naučiti ono što sam želio!