Popravak TV uređaja (munja story)

poruka: 4
|
čitano: 748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Ovak.. Dakle idemo baki danas odnest CRT TV na servis. Riknulo je neš prije tjedan dana, bio na servisu, i danas opet nešto riknulo...

U svakom slučaju, dođu moji tamo, kažu šta je. I sad slijedi najzanimljiviji dio... Ide on njima objašnjavat šta je možda otišlo jer su rekli da je baka isključila TV jedan dan kad je grmilo, i nakon toga više nije radio.

Veli i da kad grmi, da TV čak i ak je isključen i čak ako je u ormaru da može izgoriti, i jel ne znaju za ta elektromagnetska zračenja... 

Nisam bio tamo jer bi se počeo raspravljat s njim, moji su nosili TV, a i bolje da nisam bio...

Koliko sam ja upoznat, takav efekt može izazvati nuklearna bomba ili ogromna solarna baklja ako nisam u krivu, i EM oružje... Eventualno grom ako pukne u neposrednoj blizini TVa, što se defintivno nije deslo jer bi spržilo i babu 

Zanima me imao tko sličan slučaj i da se to desilo zbog grmljavine kako stručo tvrdi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 16:24 (lllnuclearlll).
16 godina
moderator
Re: Popravak TV uređaja (munja story)

Kenjaju...

Ako je bio ištekan iz utičnice i odspojena antena nikakav grom mu nemože ništa (osim naravno da ga direkt pogodi - u kući nemoguće).

Ako je bilo nešto uštekano - sve je moguće.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
18 godina

Ma iskopčano sve bilo... Ma stvar je u tome da je vjerojatno krepao dio koji je on zamijenio prije 2 tjedna (isti su simptomi), i sad se pokušava ograditi i naplatiti ponovno isti dio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 16:24 (lllnuclearlll).
16 godina
moderator
Re: Popravak TV uređaja (munja story)
lllnuclearlll kaže...

Ma iskopčano sve bilo... Ma stvar je u tome da je vjerojatno krepao dio koji je on zamijenio prije 2 tjedna (isti su simptomi), i sad se pokušava ograditi i naplatiti ponovno isti dio.

U tom slučaju - kreten vas pokušava oderat...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice