Molim vas ako netko zna ima li gdje neka poljoprivredna apoteka u okolici Rijeke htio bih kupiti kalijev nitrat ako je moguće

...Hvala
Molim vas ako netko zna ima li gdje neka poljoprivredna apoteka u okolici Rijeke htio bih kupiti kalijev nitrat ako je moguće

...Hvala
A i ti bi malo dimio jel.
ma nee samo oču jedan vatromet da napravim imam sumpor dekstrin samo mi treba kalijev nitrat i to je sve ali nemogu ga nigdje nač 
šta radiš, raketu? Ima jedna (bar je bila) na Vežici, mislim da je Drage Gervaisa. Provjeri i na Viškovu u sjemenarni.
ok vidjet ću hvala
-neznam šta je bolje da napravim raketu ili shell?
nadam se da znate šta je shell ako neznate potražite na youtube-u
Kalijev nitrat je banovan u zemljama eu 2008.A kako HR ulazi u eu mora i ona banovati.Ako imas nekoga u bih vidi da ti donese jer se ovdje moze kupiti AK ovaj kalijev nitrat na svakom kutu.
ma još nisu ušli u EU dao bog da nikada neuđemo uzet će nam sve što imamo
Tako je, na donjoj vežici (krimeji) pogledaj, odmah nakon doma zdravlja s desne strane ceste, kad se ide od grada.
ma još nisu ušli u EU dao bog da nikada neuđemo uzet će nam sve što imamo
A puno toga ima za uzeti, stvarno šteta bi bila 
Teško ćeš tako nać. Potraži malo po oglasnicima ili raznim forumima. Ja sam prije par puta naručivao po 50kn kg.
Teško ćeš tako nać. Potraži malo po oglasnicima ili raznim forumima. Ja sam prije par puta naručivao po 50kn kg.
ali pitanje je gdje si naručio