Pozdrav,imam jedno pitanje kada treba motati volan kada se parkira desno unaprijed?ja sam danas tek to 1 put napravio na 33satu i bilo mi je dobro ispalo,ali neznam tu forumulu kada trebam motat,ja u petak imam polaganje vožnje držite mi fige :D i može naravno koji savijet.
Tko to moze znat osim tebe ? Moras imat osjecaj za duzinu auta, luk skretanja i samo mjesto gdje parkiras... hebiga.

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)

. Izlazim za tjedan dana opet uz dodatna 3 sata uzeo sam jos 2 sata, nisam vozio mjesec ipo jer sam imao nekih problema sa zdravljem. Jučer sam ok odvozio, danas skroz loše jer smo išli kroz gradske uličice gdje ima dosta raskrizlja i bio mi je problem prepoznati kada prebaciti iz 2 u 1 i obrnuto. Prije mi nije to bio problem, valjda kako nisam duze vozio pa sam izgubio taj osjecaj. Je li mi dobro uvijek kada sam u dvojsmjernoj ulici, uvijek kod skretanja prebaciti iz 2 u 1, nego ostajati u 2 iako nekad mogu ući u toj brzini. Pošto imam još odvoziti 3 sata, na polaganju dali mi je greška ako vozim sporije, mislim ako je ograničenje 40 jel problem ako vozim 30, 35 ili to ovisi od ispitivača kako on to sve tolerira?