Plodine i prevara kupaca

poruka: 69
|
čitano: 67.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Plodine i prevara kupaca
ma LIDL je zakon " kod nas je kvaliteta najpovoljnija!" :)
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Ma sve je to ok.

Ali recimu u Lidlu se takvo što nemože desit.

Vidio sam njihov laboratorij u njemackoj i znam kak posluju.

Takvo što nema šanse da se tamo desi.

KTC je ok ali po meni prenatrpan.

Meni su najbliži merkator i plodine i zato tam kupujem.

Ali ubuduce cu morat više kod slovenaca kupovat.

Plodine su mi prisjele na neko vrijeme

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
neaktivan

Luxx aj da ti posaljen 1 kg friskih kozica! Ma stvar je u tome ako hoces pravu i frisku ribu jest kupuj na ribarnici a ne po centrima tipa plodine,konzum itd!

17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
naxeem kaže...

Znam što su škampi i da škampi znaju biti veliki, al to nema veze s ovim tu. Jeo sam škampe na vrlo ekskluzivnim mjestima i jednostavno nisu tako veliki. A da se prodaju ovako smrznuti i pakirani za 26 kuna? Nema teorije.

Nisi imao prilike vidjeti ili jesti škampe jedinice.
Postoje škampe ovo veličine.
Ovi repovi sa slika nisu prevara u smislu veličine,
već u kvaliteti.
Cijena škampe jedinice friške je 200 kn (1kg), prosječnom
smrtniku su nedostupne upravo zbog kvalitete,
mogu se jesti sirovi repovi s limunom.
 Kao prvo škamp je jedna stvar a kozica druga stvar kozica zivi na grebenastom podrucju a skamp zivi u mekanom terenu tj Fangu ili mulju tj skamp je zakopan u mulj i i za lov skampa ima posebna metoda na koji se mriža vuce a to je sta sporije tako da mriža ore,kopa ili kako vec! A tvoje za talijane zasto bi mi prodavali talijanima ribu kad oni ulaze u nase vode i po deset nautičkih  milja,tj kao da ja dodem kod tebe doma i udem u frižider!SmijehCool
17 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Kao što ti ljudi kažu, kupi svježe...

Ako ne kupuješ svježe, bar kupi od Leda ili nekog poznatijeg proizvođača, a ne od crnog Kogo-a. Što si mogao očekivati od njih?

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan

Kao sto ljudi kazu kupuj svjeze odi na dolac  uzmi ili kilu  liganja  ili  lignjuna  to je za tebe  i zenu  dosta  prijatelju  moj najedi se preko glave i biti ces miran  ,danas je ruba sve skuplja kad se sijetim 90 -etih godina kupovalo se i botnice i liganja  i šaruna itd  i pekli ispod peke  ili na gradiljama i jos kruh ispod peke sline mi pocele curiti Osmijeh i brstilo se brke a sad je siromastvo i stedi se na hrani (nazalost).Uglavnom mjesecno si barem mozes prijustiti  zvijeze ribe neznam kakav posao imas  ali ribarnica je tvoje mjesto a ne trgovacki centar ili nesto deseto !

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Ma sve je to ok.

Ali recimu u Lidlu se takvo što nemože desit.

Vidio sam njihov laboratorij u njemackoj i znam kak posluju.

Takvo što nema šanse da se tamo desi.

KTC je ok ali po meni prenatrpan.

Meni su najbliži merkator i plodine i zato tam kupujem.

Ali ubuduce cu morat više kod slovenaca kupovat.

Plodine su mi prisjele na neko vrijeme

Takvo što nema šanse da se tamo desi. - tu si u pravu..
Ali se zato (u pravilu) događa kod nas.
Moj šogor živi u Karlsruhe i opskrbljuje se u Lidlu..
Kad je ušao u ove naše Lidl-e malne nije pao u nesvijest.
To je razlika nebo i zemlja. I još malo više.
Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
17 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Koliko love toliko okusa Namigiva

Općenito kod nas nemožeš naletiti na povoljnu kupnju hrane a da valja..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Ne znam o kojem vi lidlu pričate, ali ja sam bi jednom i nikad više.. kupio neki konzervirani losos, katastrofa. Uglavnom, sve što je dobro, košta koliko i u drugim dućanima, ostalo je škart. Mogu preporučiti dimljeni losos kojeg ima u Plodinama (KŽ, bijelo pakiranje iz škrinje) ili u Mercatoru (plavo pakiranje). Skupo, ali vrhunski..

Što se škampa tiče, oni se kupuju dok su još živi ili poluživi, ali takvi ne prijeđu Velebit. Ti si najvjerojatnije kupio samljeveni i isprešani mix u kalupu od škampa.. :)

Navodno je sva svježa riba koja je u prodaji u ZG i okolici iz uvoza, naša se proda u restorane, hotele i sl. , nešto sitno ostane za ribarnice na moru.

Baš sam danas jeo odličnu domaću potočnu pastrvu, kupljenu kod našeg uzgajivača u nekom selu od Delnica prema Sloveniji. Lijepo ju ulovi pred tvojim očima i nemaš brige, a uzgaja ju u prirodnoj riječici..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Nisu plodine krive toliko, koliko proizvodac..Neodlučan

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
reservoir dog kaže...
Paolo2612 kaže...

LUXX, nažalost ja ne vidim po čemu su Plodine krive. To što nije otisnut sastav i kvaliteta nje problem trgovine, već proizvođača. Znam da Plodine ima i svoje marke, ali ova očito nije jedna od njih. A što se tiče kvalitete - a šta i očekivao za 20-tak kn? Škampe sigurno nećeš dobit.

Tko zna da li su Plodine krive. U svakom slučaju LUXX odi tamo i napravi scenu nakon koje će (nadam se) maknuti to sranje iz hladnjaka. Tako ćeš barem buduće kupce poštedjeti muka :)
 Ma nisu tu plodine krive, kriv je dobavljac. Ovaj sta narucuje robu iz plodina sigurno nije dobio na pladnju te kozice da ih proba prije ulaska u asortiman. Plodine mozda i moraju uzet tu robu. Radim kao trgovacki putnik pa znam. A ovo sa scenom bi upalilo samo u Sf filmovima. Ti mislis da ce se to povuci iz prodaje zbog prigovora 1 (mozda vise ) kup(a)ca. Ako on proda 3 ta pakovanja i jedan se zali to ostaje u asortimanu. (usporedbe radi)
Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
16 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

meni su podvalili cokoladu a kad otvorim sve puno crva!

idem se zalit i oni mi daju drugu ja kazem da cu im progledat kroz prste dodem kuci a ono opet crvi!

od onda vise tamo ne kupujem

Viva la Linkuto
17 godina
protjeran
linkuto kaže...

idem se zalit i oni mi daju drugu ja kazem da cu im progledat kroz prste dodem kuci a ono opet crvi!

To znači da je čokolada zdrava. Nema kemikalija u sebi. A crve iskoristi za ribičiju ili tekilu.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
linkuto kaže...

Aha, ko bi vjerovao tvojoj anegdoti?

Crvi uopće ne mogu doći u tvornicu čokolade... Ajde da se jedan zavukao (iako bi i to bilo čudno), ali je tvoja čokolada bila puna crviju i to ne jedna nego dvje. Veća je šansa da ti beskućnik da milijardu dolara nego da kupiš 2 čokolade pune crva...

BTW, koja je to čokolada bila?
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
16 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

bila je puna crva dobro ne bas puna ali imala je tri cetiri komada

a i to je dosta da mi se zgadi

Viva la Linkuto
16 godina
neaktivan

dobro, jeste vi tu svi ludi???

16 godina
neaktivan

Ne štitim nikoga, ali tu serete po kozicama a nitko od vas, pa ni ti koji si ih kupio ne vidiš da na deklaraciji piše SURIMI REPOVI KOZICA, a zna se dobro što su surimi...

Hrpa ribljeg otpada, koja je u tvojem slučaju formirana u oblik repova, i naravno da ne valja kad to nsu kozice...

A nemaš pravo pljuvati po toj robi kad si ustvari dobio robu koja piše na deklaraciji, druga stvar je da piše repovi kozica onda bi to bilo s razlogom.

Pozdrav

17 godina
protjeran
Plodine i prevara kupaca

Žao mi je samo što ti se žena morala izmučiti da napravi šrot

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
16 godina
neaktivan

Jadna, stvarno se namučila...pa šta je kupio šrot, šta nije kupio kvalitetu a ne imitaciju...

17 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

ak ikada budete u prilici da se nađete kraj Krašića iza Karlovca po staroj cesti svakako svratite

tam ima vise restorana , tj. nisu restorani nek su tam jezera koja se opskrbljuju iz potoka

imaju fenomenalnu pastrvu

a u prirodi je

svjez zrak

milina

mozes bit tam cijeli dan

ima oko 1,5 sati od zagreba

ja inace ne volim bas ribu jer imam traume od nje, al je ta riba fenomenalna

a uopce te ne kradu

mi smo narucili pomfri za 4 osobe i gledamo nije puno toga doslo i mislili smo da su stavili velike porcije pa ce nas zahebat

za količinu(razlika u porcijama je 15 kn) al nisu

bile su male porcije

sve super

ima vise restorana al kad se prođe kroz Krašić prvi takav restoran

sve su table za putokaz

savrseno

preporukaNamigiva

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 21:34 (angel of fire).
16 godina
neaktivan

Ljudi moji da li je vama jasno ako je rok na tom proizvodu ispravan da nisu ljudi koji rade u tom centru krivi već dobavljač koji je taj proizvod stavio u prodaju.

16 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

Evo ja san danas poija friške škampe sa peškarije (druga riječ za ribarnicu) ulovljene 20 minuti prije,hodali su kad mi ih je mater donila iz grada,mmmmmmmm,moga bi ih pojist 5 kila. I jea san te smrznute nekidan i stvarno nemaju veze nikakve sa pravon ribon (znan da škampi nisu riba) ,ja bi to zabranija prodavat kako je gadno!

Je, je, aha!
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 20:00 (Fowix).
17 godina
protjeran
Verbatim kaže...
naxeem kaže...

Znam što su škampi i da škampi znaju biti veliki, al to nema veze s ovim tu. Jeo sam škampe na vrlo ekskluzivnim mjestima i jednostavno nisu tako veliki. A da se prodaju ovako smrznuti i pakirani za 26 kuna? Nema teorije.

Nisi imao prilike vidjeti ili jesti škampe jedinice.
Postoje škampe ovo veličine.
Ovi repovi sa slika nisu prevara u smislu veličine,
već u kvaliteti.
Cijena škampe jedinice friške je 200 kn (1kg), prosječnom
smrtniku su nedostupne upravo zbog kvalitete,
mogu se jesti sirovi repovi s limunom.
 Da jedu se sirove na salatu, razlika u ukusu je razlika gdje su lovljene, ili tovljene. Tovljene Azijske su velicine ovih LUXX-ovih, tako da je vjerovatno netko odvorijo gojiliste i kod nas, te su obicno tovljenke shit. Kraljevska klasa je najbolja al i najskuplja, te se tesko i nalazi u europi. 
DrNasty kaže...

Kod nas u Bosni kazu:

Yebes hranu koju ne mozes zavezati za drvo. :)

Zbog toga se ja drzim rijecne ribe, jos ako sam je ja ulovio...(smrc, naviru mi sjecanja iz djetinjstva :)))

Smrznute morske plodove sam jeo, to je guma, a ne meso.

Legende,  Nasmija me, ja bi davno crko od gladi po ovom tvom, a kako ti vezes cevap za drvo?
Verbatim kaže...

Naxeem, možeš biti ironičan koliko hoćeš,

ali stvari tako stoje.

Btw. postoji razlika između kozica, škampe i škampe jedinice.

Mnogi koji love škampe jedinice, jastoge rijetko ih sebi priušte,

odmah idu u prodaju.

Kad sam napisao da se takva roba na moru prekrca u talijanske koćarice,

tada nisam lupao bedastoće i izmišljotine.

Ovi ulovljeni su stvarno poslastica, ali opet zavisi odakle dolaze, koja vrsta, koja je velicina, i kako se sprema. Vrhunska Riba nebi trebala bit starija od 6 sati na soli i ledu, a u tanku ne duze od 3 dana, jer posmrdi. U vecini gradova imas riblju trznicu gdje se cesto zna pronaci dobra riba tek iz mora, a mozes prepoznat (kao sto je vec verbarim rekao) ako joj je mutan pogled bjezi od toga.
Najbolja je dakako iz mora pa na vatru, malo persina i limuna, masnlinova ulja i bog ti pomogo.
Zlo i Naopako
17 godina
realna kaže...

Ljudi moji da li je vama jasno ako je rok na tom proizvodu ispravan da nisu ljudi koji rade u tom centru krivi već dobavljač koji je taj proizvod stavio u prodaju.

Predpostavljam da se odnosi na neispravan rok uporabe!! Radim kao trgovački putnik i znam. Kako nisu krivi ljudi u tom centru? Pa zato i postoji prijem robe, gdje se kontrolira količina i rok uporabe prilikom zaprimnja određenog proizvoda. Po kojoj logici je dobavljač kriv, ako on napravi narudžbu, isporuči robu, neki skladištar zametne tu robu tko zna gdje i nakon nekog vremena je izbaci van kada je istek roka pred kraj ili je istekao ili ako roba stoji u pozadini stelaže jer se o njoj djelatnici UOPĆE ne brinu (znam iz iskustva). I po kojoj logici je dobavljač robe krivac za nemarnost određenih ljudi u određenim trgovačkim objektima. Zato i postoje unaprijeđivači prodaje koji se brinu o tome da roba ugleda svjetlo dana, a ne da trune u skladištu jer je nemarnost određenog osoblja prestrašna (PLODINE POGOTOVO)!
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 17:30 (doktor1).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
realna kaže...

Predpostavljam da se odnosi na neispravan rok uporabe!! Radim kao trgovački putnik i znam. Kako nisu krivi ljudi u tom centru? Pa zato i postoji prijem robe, gdje se kontrolira količina i rok uporabe prilikom zaprimnja određenog proizvoda. Po kojoj logici je dobavljač kriv, ako on napravi narudžbu, isporuči robu, neki skladištar zametne tu robu tko zna gdje i nakon nekog vremena je izbaci van kada je istek roka pred kraj ili je istekao ili ako roba stoji u pozadini stelaže jer se o njoj djelatnici UOPĆE ne brinu (znam iz iskustva). I po kojoj logici je dobavljač robe krivac za nemarnost određenih ljudi u određenim trgovačkim objektima. Zato i postoje unaprijeđivači prodaje koji se brinu o tome da roba ugleda svjetlo dana, a ne da trune u skladištu jer je nemarnost određenog osoblja prestrašna (PLODINE POGOTOVO)!
Na omotu koji je LUXX slikao piše "upotrijebiti do nekog mjeseca (ne vidim što piše) 2009." Tema je otvorena 7. 11. 2008. što znači da su tada kozice još valjale.

A realna je dobro rekla. Ako je rok uporabe ispravan, centar nije kriv za nekvalitetu, već dobavljač. Centar kupi te kozice od dobavljača koji jamči njihovu 'kvalitetu'. Tu nije pogreška Plodina, već je samo riječ o shitty proizvodu. Možda je LUXX naletio na neko sranje, a možda su svi proizvodi usrani (kolko znam, surimi baš i nije za pohvalu).
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

http://en.wikipedia.org/wiki/Surimi

Jbg, drugi put pažljivo čitaj ;)

Naravno da ti se ne sviđa kad nisi kosooki...

Nothing else matters.
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
doktor1 kaže...
realna kaže...

Na omotu koji je LUXX slikao piše "upotrijebiti do nekog mjeseca (ne vidim što piše) 2009." Tema je otvorena 7. 11. 2008. što znači da su tada kozice još valjale.

A realna je dobro rekla. Ako je rok uporabe ispravan, centar nije kriv za nekvalitetu, već dobavljač. Centar kupi te kozice od dobavljača koji jamči njihovu 'kvalitetu'. Tu nije pogreška Plodina, već je samo riječ o shitty proizvodu. Možda je LUXX naletio na neko sranje, a možda su svi proizvodi usrani (kolko znam, surimi baš i nije za pohvalu).
 Što se tice plodina ,tamo je sve sumljive kvalitete i pretezito je sva roba pred istek roka. Tako kada kupujete malo bolje pogledajte rokove i proizvođače jel sva roba što ima oznaku plodine prozvedena je u nama susjednim drzavama i sumljiva je kvalite.
15 godina
neaktivan

kakav si ti idiot ti češ šefu   našopat usta ?

Nije covjek kriv sto se to prodaje to narucuju oni iz rijeke

Radio sam u plodinama i sef nam j bio stvarno dobar da bi rjec reko i da mu dode konj koji nema pojma o cemu se tu radi i njemu srat  nije problam u tim ljudima sto rade tamo problem je u takvim kupcima kao sto i ti zbog takog sam ja i dao otkaz al sam mu prije razbio nos i natuko ga nasred skladišta kad mi se vec nakupilo puna kapa

Sad kad ga vidim u Billi ili negdje drugdje okrene glavu

15 godina
neaktivan

Nisi u pravu radio sam u plodinama kao skladistar na prijemu i kad dode nama tri-cetri kamiona ti nemas vremena gledat sve rokove pregledas mlijecno-smrznuto i to je to.

a to sto se ne ""brinu""   niko ne pita jel stignu naravno da je tebi kao trgovackom putniku najvaznije da tvoji proizvodi budu sto manje na otpisu i sto vise u prodaji al to nije mopguce fali ljudstva

14 godina
neaktivan
Plodine i prevara kupaca

I kako da djelatnice održavaju odjel u urednom stanju kada se kupci ovako ponašaju.Pitam se samo gdje su uvaženi direktori da ovo vide pa bi valjda imali više razumjevanja za svoje djelatnike a ne bi samo bez veze doslovce urlikali i galamili na njih.

kultura kupaca u trgovačkom centru plodine kultura kupaca u trgovačkom centru plodine
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice