Ma sve je to ok.
Ali recimu u Lidlu se takvo što nemože desit.
Vidio sam njihov laboratorij u njemackoj i znam kak posluju.
Takvo što nema šanse da se tamo desi.
KTC je ok ali po meni prenatrpan.
Meni su najbliži merkator i plodine i zato tam kupujem.
Ali ubuduce cu morat više kod slovenaca kupovat.
Plodine su mi prisjele na neko vrijeme
Luxx aj da ti posaljen 1 kg friskih kozica! Ma stvar je u tome ako hoces pravu i frisku ribu jest kupuj na ribarnici a ne po centrima tipa plodine,konzum itd!
Znam što su škampi i da škampi znaju biti veliki, al to nema veze s ovim tu. Jeo sam škampe na vrlo ekskluzivnim mjestima i jednostavno nisu tako veliki. A da se prodaju ovako smrznuti i pakirani za 26 kuna? Nema teorije.

Kao što ti ljudi kažu, kupi svježe...
Ako ne kupuješ svježe, bar kupi od Leda ili nekog poznatijeg proizvođača, a ne od crnog Kogo-a. Što si mogao očekivati od njih?
Kao sto ljudi kazu kupuj svjeze odi na dolac uzmi ili kilu liganja ili lignjuna to je za tebe i zenu dosta prijatelju moj najedi se preko glave i biti ces miran ,danas je ruba sve skuplja kad se sijetim 90 -etih godina kupovalo se i botnice i liganja i šaruna itd i pekli ispod peke ili na gradiljama i jos kruh ispod peke sline mi pocele curiti i brstilo se brke a sad je siromastvo i stedi se na hrani (nazalost).Uglavnom mjesecno si barem mozes prijustiti zvijeze ribe neznam kakav posao imas ali ribarnica je tvoje mjesto a ne trgovacki centar ili nesto deseto !
Ma sve je to ok.
Ali recimu u Lidlu se takvo što nemože desit.
Vidio sam njihov laboratorij u njemackoj i znam kak posluju.
Takvo što nema šanse da se tamo desi.
KTC je ok ali po meni prenatrpan.
Meni su najbliži merkator i plodine i zato tam kupujem.
Ali ubuduce cu morat više kod slovenaca kupovat.
Plodine su mi prisjele na neko vrijeme
Koliko love toliko okusa
Općenito kod nas nemožeš naletiti na povoljnu kupnju hrane a da valja..
Ne znam o kojem vi lidlu pričate, ali ja sam bi jednom i nikad više.. kupio neki konzervirani losos, katastrofa. Uglavnom, sve što je dobro, košta koliko i u drugim dućanima, ostalo je škart. Mogu preporučiti dimljeni losos kojeg ima u Plodinama (KŽ, bijelo pakiranje iz škrinje) ili u Mercatoru (plavo pakiranje). Skupo, ali vrhunski..
Što se škampa tiče, oni se kupuju dok su još živi ili poluživi, ali takvi ne prijeđu Velebit. Ti si najvjerojatnije kupio samljeveni i isprešani mix u kalupu od škampa.. :)
Navodno je sva svježa riba koja je u prodaji u ZG i okolici iz uvoza, naša se proda u restorane, hotele i sl. , nešto sitno ostane za ribarnice na moru.
Baš sam danas jeo odličnu domaću potočnu pastrvu, kupljenu kod našeg uzgajivača u nekom selu od Delnica prema Sloveniji. Lijepo ju ulovi pred tvojim očima i nemaš brige, a uzgaja ju u prirodnoj riječici..
Nisu plodine krive toliko, koliko proizvodac..
LUXX, nažalost ja ne vidim po čemu su Plodine krive. To što nije otisnut sastav i kvaliteta nje problem trgovine, već proizvođača. Znam da Plodine ima i svoje marke, ali ova očito nije jedna od njih. A što se tiče kvalitete - a šta i očekivao za 20-tak kn? Škampe sigurno nećeš dobit.
meni su podvalili cokoladu a kad otvorim sve puno crva!
idem se zalit i oni mi daju drugu ja kazem da cu im progledat kroz prste dodem kuci a ono opet crvi!
od onda vise tamo ne kupujem
idem se zalit i oni mi daju drugu ja kazem da cu im progledat kroz prste dodem kuci a ono opet crvi!
bila je puna crva dobro ne bas puna ali imala je tri cetiri komada
a i to je dosta da mi se zgadi
dobro, jeste vi tu svi ludi???
Ne štitim nikoga, ali tu serete po kozicama a nitko od vas, pa ni ti koji si ih kupio ne vidiš da na deklaraciji piše SURIMI REPOVI KOZICA, a zna se dobro što su surimi...
Hrpa ribljeg otpada, koja je u tvojem slučaju formirana u oblik repova, i naravno da ne valja kad to nsu kozice...
A nemaš pravo pljuvati po toj robi kad si ustvari dobio robu koja piše na deklaraciji, druga stvar je da piše repovi kozica onda bi to bilo s razlogom.
Pozdrav
Žao mi je samo što ti se žena morala izmučiti da napravi šrot
Jadna, stvarno se namučila...pa šta je kupio šrot, šta nije kupio kvalitetu a ne imitaciju...
ak ikada budete u prilici da se nađete kraj Krašića iza Karlovca po staroj cesti svakako svratite
tam ima vise restorana , tj. nisu restorani nek su tam jezera koja se opskrbljuju iz potoka
imaju fenomenalnu pastrvu
a u prirodi je
svjez zrak
milina
mozes bit tam cijeli dan
ima oko 1,5 sati od zagreba
ja inace ne volim bas ribu jer imam traume od nje, al je ta riba fenomenalna
a uopce te ne kradu
mi smo narucili pomfri za 4 osobe i gledamo nije puno toga doslo i mislili smo da su stavili velike porcije pa ce nas zahebat
za količinu(razlika u porcijama je 15 kn) al nisu
bile su male porcije
sve super
ima vise restorana al kad se prođe kroz Krašić prvi takav restoran
sve su table za putokaz
savrseno
preporuka
Ljudi moji da li je vama jasno ako je rok na tom proizvodu ispravan da nisu ljudi koji rade u tom centru krivi već dobavljač koji je taj proizvod stavio u prodaju.
Evo ja san danas poija friške škampe sa peškarije (druga riječ za ribarnicu) ulovljene 20 minuti prije,hodali su kad mi ih je mater donila iz grada,mmmmmmmm,moga bi ih pojist 5 kila. I jea san te smrznute nekidan i stvarno nemaju veze nikakve sa pravon ribon (znan da škampi nisu riba) ,ja bi to zabranija prodavat kako je gadno!
Znam što su škampi i da škampi znaju biti veliki, al to nema veze s ovim tu. Jeo sam škampe na vrlo ekskluzivnim mjestima i jednostavno nisu tako veliki. A da se prodaju ovako smrznuti i pakirani za 26 kuna? Nema teorije.
Kod nas u Bosni kazu:
Yebes hranu koju ne mozes zavezati za drvo. :)
Zbog toga se ja drzim rijecne ribe, jos ako sam je ja ulovio...(smrc, naviru mi sjecanja iz djetinjstva :)))
Smrznute morske plodove sam jeo, to je guma, a ne meso.
Naxeem, možeš biti ironičan koliko hoćeš,
ali stvari tako stoje.
Btw. postoji razlika između kozica, škampe i škampe jedinice.
Mnogi koji love škampe jedinice, jastoge rijetko ih sebi priušte,
odmah idu u prodaju.
Kad sam napisao da se takva roba na moru prekrca u talijanske koćarice,
tada nisam lupao bedastoće i izmišljotine.
Ljudi moji da li je vama jasno ako je rok na tom proizvodu ispravan da nisu ljudi koji rade u tom centru krivi već dobavljač koji je taj proizvod stavio u prodaju.
http://en.wikipedia.org/wiki/Surimi
Jbg, drugi put pažljivo čitaj ;)
Naravno da ti se ne sviđa kad nisi kosooki...
kakav si ti idiot ti češ šefu našopat usta ?
Nije covjek kriv sto se to prodaje to narucuju oni iz rijeke
Radio sam u plodinama i sef nam j bio stvarno dobar da bi rjec reko i da mu dode konj koji nema pojma o cemu se tu radi i njemu srat nije problam u tim ljudima sto rade tamo problem je u takvim kupcima kao sto i ti zbog takog sam ja i dao otkaz al sam mu prije razbio nos i natuko ga nasred skladišta kad mi se vec nakupilo puna kapa
Sad kad ga vidim u Billi ili negdje drugdje okrene glavu
Nisi u pravu radio sam u plodinama kao skladistar na prijemu i kad dode nama tri-cetri kamiona ti nemas vremena gledat sve rokove pregledas mlijecno-smrznuto i to je to.
a to sto se ne ""brinu"" niko ne pita jel stignu naravno da je tebi kao trgovackom putniku najvaznije da tvoji proizvodi budu sto manje na otpisu i sto vise u prodaji al to nije mopguce fali ljudstva