Pitanje zubar?

poruka: 20
|
čitano: 6.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje zubar?

Poz svima!

Zanima me da li moze maloletnik to jest ja sad ce mi u maju 17 godina da stavi mostic (tako se kaze) ono kad se zakaci nove zubi sa strane na zube posto imam problema , nervira me imam zube nego nemam prednja 2 a to me iritira nemogu cekati 18 godina :D Nekako sam u sebe nesiguran nekako ne bi mogao biti sa curom ni nista za sada mislim da se sad nesto cimam i to.Nisam ruzan :D zna me cijela skola srednja svi me gotive i to izlazim ali me to nervira ili neko drugo rjesenja hvala.

15 godina
neaktivan
Pitanje zubar?

Ne vidim razloga zasto nebi mogao?

btw: gdje su ti ta 2 prednja zuba?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 15:25 (mario1990).
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje zubar?
mario1990 kaže...

Ne vidim razloga zasto nebi mogao?

btw: gdje su ti ta 2 prednja zuba?

Jedan sam morao izvaditi bolio me nije bilo resenja a drugi sam izgubio kada sam se zakacio prosle godine sa nekim momkom. A ovaj prica se da se ne moze kao vilica jos razvija se.

17 godina
neaktivan
Pitanje zubar?

Pa najbolje da odeš pitat zubara :) Btw. ne znam, ali mislim da se razvija i kasnije, valjda do 23. godine...

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
14 godina
protjeran
Pitanje zubar?

najbolje rijesenje ces nac na bug forumu, mozda da skoknes u temu za overclock?

17 godina
neaktivan
Pitanje zubar?

Daj ScreenShot

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina
neaktivan
Pitanje zubar?

Nisam ružan  {#}

Dobro ti kolega kaže, odi pitaj zubara.

Mislim da možeš nešto izganjati i s onim vijkom što se uvije u desni pa se na to ugradi zub. Pitaj i za to.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
Verbatim kaže...

Daj ScreenShot

- objavljivanje slika maloljetnika, možda mora maskirati oči? .. just in case.

{#} - nešto ovako? Fučkaj ga... ako možeš. {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
moderator

fali nam na forumu onaj :mrgreen: smajlić {#}

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
Pitanje zubar?

SS or it didn't happen {#}

Curse you Perry the platypus!!!
11 godina
neaktivan
Pitanje zubar?

Neznam gdje da postavim pitanje, ali evo danas bio kod zubarke koja je inace zakon i sve pet, no pošto sam riješavao zadnji donji desni zub, bijela plomba se placa... i to dosta 220kn !?! I kaže mi hoces onu metalnu, ja reko nisam ekspert ali sam cuo da zbog žive nije baš zdravo imati to i znam da to ljudi masovno vade, kaže ona "pa ono... hah cuj.. i je.. al ove su ti jace..." reko ajde daj tu. I sad mi vrag neda mira pa sam naravno googlao i naravno kako to ide kad googlaš odma "umrt cu". Pa me zanima jel ima vas koji ste vadili te plombe i jeste li imali opcenito kakvih problema ? Znam da ima onih "ja ih imam 30 godina i nije mi nist", ali ja gledam na to da je opet bolje jedan nepotreban otrov manje u tijelu

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
Re: Pitanje zubar?
D3lBoy kaže...

Neznam gdje da postavim pitanje, ali evo danas bio kod zubarke koja je inace zakon i sve pet, no pošto sam riješavao zadnji donji desni zub, bijela plomba se placa... i to dosta 220kn !?! I kaže mi hoces onu metalnu, ja reko nisam ekspert ali sam cuo da zbog žive nije baš zdravo imati to i znam da to ljudi masovno vade, kaže ona "pa ono... hah cuj.. i je.. al ove su ti jace..." reko ajde daj tu. I sad mi vrag neda mira pa sam naravno googlao i naravno kako to ide kad googlaš odma "umrt cu". Pa me zanima jel ima vas koji ste vadili te plombe i jeste li imali opcenito kakvih problema ? Znam da ima onih "ja ih imam 30 godina i nije mi nist", ali ja gledam na to da je opet bolje jedan nepotreban otrov manje u tijelu

Ma uzimaj bijele plombe, jedino ak ti baš pare nisu toliki problem, ako jesu onda jbg...

Neće ti ništa biti, ali nije više praksa stavljati amalgamske (metalne). Nećeš se otrovati živom i sl. ali ružno izgledaju.

11 godina
neaktivan

Stavio bi i danas bijelu da sam znao da je tako, inace sam teški skeptik pa ono "više pojedeš žive u ribi nego sto ima u plombi" ali opet mi je sad žao . Iako ova ne izgleda ružno kao da je preko nje stavila neki bijeli sloj, nije onako cisti metal ko svima. Prije 2 god. sam na treci sa lijeva stavio bijelu za đabe i sve je ok samo mi je siv zub i kaže da je to normalno... tako da estetski 50-50

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
D3lBoy kaže...

Stavio bi i danas bijelu da sam znao da je tako, inace sam teški skeptik pa ono "više pojedeš žive u ribi nego sto ima u plombi" ali opet mi je sad žao . Iako ova ne izgleda ružno kao da je preko nje stavila neki bijeli sloj, nije onako cisti metal ko svima. Prije 2 god. sam na treci sa lijeva stavio bijelu za đabe i sve je ok samo mi je siv zub i kaže da je to normalno... tako da estetski 50-50

Zavisi o plombi. Ja imam bijele, i nije mi niti jedna promijenila nijansu. Ali ne pušim i ne pijem kavu. Ne znam o čem to ovisi...

15 godina
neaktivan
Rexon kaže...

Poz svima!

Zanima me da li moze maloletnik to jest ja sad ce mi u maju 17 godina da stavi mostic (tako se kaze) ono kad se zakaci nove zubi sa strane na zube posto imam problema , nervira me imam zube nego nemam prednja 2 a to me iritira nemogu cekati 18 godina :D Nekako sam u sebe nesiguran nekako ne bi mogao biti sa curom ni nista za sada mislim da se sad nesto cimam i to.Nisam ruzan :D zna me cijela skola srednja svi me gotive i to izlazim ali me to nervira ili neko drugo rjesenja hvala.

Ne može, prijatelju nije ti završen rast čeljusti tako da se strpiš još 2-3 god. Sa mostom se blokira rast čeljusti ,tako da moraš napraviti mobilno rješenje tj.protezu.

lp.Dr.x

17 godina
druzeta kaže...
Rexon kaže...

Poz svima!

Ne može, prijatelju nije ti završen rast čeljusti tako da se strpiš još 2-3 god. Sa mostom se blokira rast čeljusti ,tako da moraš napraviti mobilno rješenje tj.protezu.

lp.Dr.x

S obzirom da je post iz 2011 vjerojatno mu se celjust vec razvila. :)

17 godina
SinCr0 kaže...

S obzirom da je post iz 2011 vjerojatno mu se celjust vec razvila. :)

10 godina
odjavljen
druzeta kaže...

lp.Dr.x

Kaj, ovo je onaj doktorski potpis u digitalnom obliku? :)

http://informanka.blogspot.hr/ (Ili jednostavno pretražite Google s ključnom riječju ‘informanka’.)
17 godina
Pitanje zubar?

Zalijepi one dvije orbit zvake umjesto zubi.

Em ce ti popunit rupe, em ce ti mirisati iz usta.

There, problem solved.

Rvat katolik!
17 godina
tnakir kaže...

Zalijepi one dvije orbit zvake umjesto zubi.

Em ce ti popunit rupe, em ce ti mirisati iz usta.

There, problem solved.

I jos kad se ljubis ribom ima zvakacu ako joj zatreba, samo jezikom pokupi. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice