Onaj osjećaj kad se navučeš ponovo na paljbu 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ko droga, posebno kad imam veći buđet nego prije... možda to i nije tako dobra stvar 
Ove godine veliki beng stvarno opasno roka.Usporedio sam ju sa zengom i iste su jačine ne osjeti se nikakva razlika tako da rađe uzmite beng jer je isplatljivije!
Pozdrav kolege piromani 
Kupio sam topovski udar da vidim da li je stvarno tako loš, i sve što je napisano vrijedi. Neusporedivo slab u odnosu na ono kakav je bilo prije.
U mirnovcu sam kupio metal ship.. i nije loše :).
Koju bi još preporučili III. razreda?
Te koja je najjača ove godine?
Vrazja definitivno najbolja i od trecih razreda
Uzeo sam u mirnovcu onaj box vatromet "debela berta" jel treba oguliti gornji papir ili ce to "kugle" probiti, nista ne pise u vezi toga
! nisam nikad to palio!?
Pozdrav kolege piromani 
Kupio sam topovski udar da vidim da li je stvarno tako loš, i sve što je napisano vrijedi. Neusporedivo slab u odnosu na ono kakav je bilo prije.
Po meni daleko najbolja, čak i najjača, ne računam megatron, FP3 Original iz Jorgea.
Megatron je skupa, i nisam siguran da li se isplati, no puca primjetno jače od shipa.
Sretna nova svima.
I kakva je sad situacija na kraju hoće zabranit III. razred petarde i rakete sljedeće godine?
Megatron je skupa, i nisam siguran da li se isplati, no puca primjetno jače od shipa.
Sretna nova svima.
Ja maloprije bacia Megatron, ship, nato, svašta iz kolekcije.
Blizu kuće, nato je grunia i rezonira da je doslovno zatresa nosivi zid trokatnice, još mi zuji u uhu od njega, megatron san spustia na otvoreno, ko bomba puca, diga je dim na vrh četverokatnice. Vražja je po meni malo jača od FP3, al za nijansu, mirnovec shock je uz FP3, možda mrvu slabiji, Orion Shock Pirat i Orion Silver pucaju OK, al dosta slabije od FP3 i ostalih prije navedenih. Brutalno puca Extra Big Bang iz Oriona (2012. godina). Mega onako, moga bi je u ruci držat. Metal ship isto jak, ko NATO, tu negdje.
Citiram sebe i ispravljam sljedeći navod: "Po meni daleko najbolja, čak i najjača, ne računam megatron, FP3 Original iz Jorgea."
Vražja od Mirnoveca je jača od FP3, proba san jednu za drugom par komada. Brutalno gruva.
Čuo sam da NATO ima probleme sa fitiljem, barem neke pošiljke.
Kaj nije ta Vražja drugi razred? Jer baš grune ono duboko da te zatrese ili ima eksploziju višeg tona.
Stjepanj,
Nije potrebno. Postavi na tlo da taj gornji dio gleda gore, zapali fitilj i to je to.
I kakva je sad situacija na kraju hoće zabranit III. razred petarde i rakete sljedeće godine?
Samo petarde. Nema više III Razreda od 02.01.2017.
Pozdrav kolege piromani 
Po meni daleko najbolja, čak i najjača, ne računam megatron, FP3 Original iz Jorgea.
Ma nije točno. FP3 je slabiji od: Metal Shipa, koji je najjači, NATO-a, Vražje, i M80. Ista kao i Shock.
Čuo sam da NATO ima probleme sa fitiljem, barem neke pošiljke.
Kaj nije ta Vražja drugi razred? Jer baš grune ono duboko da te zatrese ili ima eksploziju višeg tona.
Meni su sve pukle. NATO otprilike isti kao i Metal Ship. Vražja malo slabija. NATO i MS imaju najdublji ton, no i Važja je blizu.
Pozdrav kolege piromani 
Ma nije točno. FP3 je slabiji od: Metal Shipa, koji je najjači, NATO-a, Vražje, i M80. Ista kao i Shock.
Nije točno, baca ih nema uru vrimena :) Ispravia sam navod u sljedećem postu. Istina je da je FP3 slabiji od Metal shipa, al za malo. M80 nisam proba. NATO jedan nije puka od pet, ko ni 2 Metal shipa od 6... Megatron mi je daleko najjače i najbolje puka, 6 ih bacia.
Pozdrav kolege piromani 
Nije točno, baca ih nema uru vrimena :) Ispravia sam navod u sljedećem postu. Istina je da je FP3 slabiji od Metal shipa, al za malo. M80 nisam proba. NATO jedan nije puka od pet, ko ni 2 Metal shipa od 6... Megatron mi je daleko najjače i najbolje puka, 6 ih bacia.
Svi oni koji su imali i bacali Megatron, Metal Ship, Nato, Vražju, M80, Shock (Mirnovec), FP3, Fiestu i JC05 znaju tko je u pravu. Vidiš meni su sve pukle a potrošili sve kutije ili pakiranja. Redosljed: MS, Nato, Megatron, Vražja, M80, FP3, Veliki Beng, Shock, Fiesta, JC05.
Pozdrav kolege piromani 
Svi oni koji su imali i bacali Megatron, Metal Ship, Nato, Vražju, M80, Shock (Mirnovec), FP3, Fiestu i JC05 znaju tko je u pravu. Vidiš meni su sve pukle a potrošili sve kutije ili pakiranja. Redosljed: MS, Nato, Megatron, Vražja, M80, FP3, Veliki Beng, Shock, Fiesta, JC05.
Nebitno je ko je u pravu. Ja ti kažem svoje iskustvo. Ne pucaju sve isto niti su sve iz iste godine, nit je isti svaki Megatron itd. Ja kažem ono šta sam ja baca sinoć/večeras, a to je Megatron, NATO, Metal Ship, Vražja, FP3, Extra Big Bang od Oriona, Shock od Mirnoveca, Shock Pirat od Oriona, ostale neću navodit, tipa Velika Mega, Commandos i te prdekalice.
Megatroni su rokali ko bombe doslovno, znači prilično jače od NATO-a, Vražje i FP3. Vražje su po meni pucale jače od FP3, i to nisan moga virovat pa san baca jednu po jednu baš da vidim, jedno 3 paka san ispalia FP3 i Vražje. Vražja je redovno jače pucala, zašto, neznam. Možda su me dopale iz takve serije, nisam gleda. Shock od Mirnoveca je blizu FP3, slabiji mrvu, dok je Shock Pirat od Oriona bia dosta ispod svih navedenih. Metal Shipa 2 prdnila, jedan ili dva NATA nisu pukla isto. Vjerojatno zato jer su teške, pa bi ih bacia s 5 metara visine u dvor. Neznam ni to.
Hvala bogu napokon je nastupilo primirje
neda mi se
bome mi smo isto sinoć spizdili svega i svačega... al dobro, nije to bio neki extra jaki arsenal, max 3. razred, ali zato je bilo kvantitete
1. megatron - omanja bomba, ove godine meni najbolja.
2. metal ship - malo sam više očekivao, ali svejedno dobro udari
3. vražja - iako je 2. raz, imam dojam da bolje lomi od nekih iz 3. raz. i po meni najisplativija ove godine
4. nato - fino udari, samo mi je od 25 komada 5 zatajilo, fitilj je izgorio do kraja ali nisu pukle..
5. fp3 - mrvicu slabija od vražje, ali ipak lijepo rokne.
bilo je tu još shock od mirnoveca, 2 pakiranja fieste, mege, par zengi, veliki pirat...
ali najviše me razočarao extra big band od oriona (2016. proizvodnja). veliki pirat jače pukne a 3x jeftiniji.
sve u svemu, lijepo smo jeli, pili, pucali i najbitnije nitko nije nastradao.
btw, svima želim sve najbolje u novoj godini 
Za taj Jorge sam čuo sam pohvale. Prošle godine i ja sam ga rokao.
Iako, nije više sezona "rokanja", ne znači da ne možemo ponekad roknuti koju petardu, ne bu valjda susedima, smetalo?

Ne slavi Dinamo velike pobjede tako često...

Idem skočiti do Mirnovca, može preporuka BestBuy petardi II i III razreda?
Ne radi hvala bogu (barem ovaj blizu mene)
Baš sam bio otvorio jedan zatajeni NATO i ima 5 g punjenja i to dobrog. Sad u vezi megatrona, ima verzija sa 4 g i 5 g punjenja, pa su neki od vas možda imali ovaj s 5 g punjenja i taj je najjači.
Ti bas imas nesto protiv pirotehnike?Covjek pita bestbuy petarde a ti upadnes sa totalno nebitnim komentarom,ako ti smeta pirotehnika ne trebas komentirati
Ti bas imas nesto protiv pirotehnike?Covjek pita bestbuy petarde a ti upadnes sa totalno nebitnim komentarom,ako ti smeta pirotehnika ne trebas komentirati
Ne nemam ništa protiv pirotehnike barem nemam ništa efikasno
Pozdrav kolege piromani 
Može li mi neko reći koje godište je taj Veliki Beng, i ako nije iz 2015-te (prošlogodišnji), kakav vam se čini u odnosu na taj prošlogodišnji? Prošle godine je doša kod nas taj iz 2015-te, lijepo drekne, mada ništa impresivno, klasična magnumka, pa me baš interesuje, da ga uzmem koji paket. Kod nas se prodaje pirotehnika i dalje, da ne mislite da sam šen'o
Prije svega, sretna svima Nova godina, pretpostavljam da se niko nije povrijedio, ni prste, ni sluh, vid 
E sad da opišem ukratko arsenal... Istina da se kod mene ne prodaju iste petarde kao u Hrvatskoj, ali nema veze, taman podijelim iskustva iz susjednih država
. Bila je tu nezaobilazna Mamba, definitivno najjača od svega što sam imao, napravi krater u zemlji (iskopa korjenje) u prečniku jedno pola m, malo slabiji od nje Big Thunder iz Dio Commerca (ako je neko imao posla s njom, zna šta je zvijer), takođe slične jačine Topovski iz 2011-te i Dinamitka, crna, posljednja, iz 2014. Od trećeg razreda tu je bila i Granata iz Oriona (2012.), slabija od ovoga svega, ali finu, duboku eksploziju napravi. Od Mirnovca, Shock sam jedino imao iz drugog razreda, prošlogodišnji, oslabljeni, nije nešto posebno, jači je po meni čak i Big bang (2015) i Magnum (2012) iz Oriona. U suštini, redosljed nekih od petardi, što sam probavao: Mamba, Big thunder, Dinamitka, Topovski, Thunder, Granata, Super top (2012), Zolja (2012), Dinamit 4, Big bang, Magnum xxl, Crna udovica Orion (2012), Shock, Dinamit 2, Cobra - Pyro Boss Mirnovec.
Žutim su markirane pucaljke iz Dio Commerca