Paranormalno iskustvo zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 7.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Paranormalno iskustvo

Jeste li ikada doživjeli nešto neobično, ali neobjašnjivo.Vjeruje te li u duhove i sl. Osobno dogodilo mi se nešto neobično, ali sam sigurna da mi se pričinilo. Zanima mee...

Jednog dana ,oko podneva na moru, ležala sam i vidjela nešto kako je protrčalo. Nekakva crna masa na balkonu. Prepala sam se, ali moji psi nisu reagirali. Izasla sam da mozda nije nekakav covjek protrcao sto bi bilo full cudno jer imamo ogradu i dvoriste i cula bih da je neko usao. Nikoga nije bilo, a onda sam cula nekakav smijeh(onako zlokoban). Bilo je jezivo zato sto sam imala osjecaj kao da je nesto blizu.

Imala sam papigu koja je uginula. Par dana nakon toga sam mogla cuti mahanje krilima i kako se zabija u prozor. Znam da zvuci cudno i glupo al mozda mi se sam pricinilo posto je nedavno uginula.

Ajde da sad cujem vase scary price....

10 godina
Re: Paranormalno iskustvo
Nije ništa čudno, ja sam čitao u komentarima u 24 sata da je neka žena nakon smrti, prvo tete njezinog muža(od te žene, ne tete), nakon nekoliko dana vidjela kad je išla na posao s mužem da je neki crni lik, nekakva kreatura ljudskog lika odjednom protrčao ispred njihovog auta, njezin muž to nije uočio.
Nekoliko dana nakon toga umro je od njezinog muža tetak, muž od preminule tete, te su nakon nekoliko dana od dana smrti tetka doživjeli da im je crknula sijalica u kuhinji, stavili su novu, ona je odmah pregorjela(nova sijalica ?!?), stavili su još jednu i opet ista stvar, po treći put su novu stavili i ta je radila.
Istog tog dana, žena leži na krevetu pored muža dok on spava, ona ne može zaspat, čuje neko kucanje na ulaznim vratima, siđe dolje, otvori vrata, nema nikoga, odjednom osjeti neki čudan osjećaj kao da je netko iza nje, okrene se - iza nje nigdje nikoga.
Ja sam ovo sad prepričao, ne mogu opovrgnuti tu priču kao niti dokazati da je 100% autentična jer je moguće da je fejk profil to komentirao, ali iskreno čisto sumnjam da je fejk profil.
Možda nam se mrtvi javljaju. ?!
14 godina
Paranormalno iskustvo

Ja jos nisam imao paranormalnih iskustava.

Ali se nadam da cu ga imati tj upoznati zensku koja ima para i koja je normalna ...pa da bude paranormalno

Može
15 godina
neaktivan
ajeto123 kaže...

Imala sam papigu koja je uginula. Par dana nakon toga sam mogla cuti mahanje krilima i kako se zabija u prozor. Znam da zvuci cudno i glupo al mozda mi se sam pricinilo posto je nedavno uginula.

Ja sam mijenjao sponu stabilizatora jer je dobila lufta i lupala na rupama. Također sam neko kratko vrijeme to čuo nakon izmjene jer sam bio navikao na to i očekivao sam taj zvuk. A i trudio sam se da ga čujem, jer ako ga čujem, nova spona ima grešku.

playjob kaže...
Nije ništa čudno, ja sam čitao u komentarima u 24 sata da je neka žena nakon smrti, prvo tete njezinog muža(od te žene, ne tete), nakon nekoliko dana vidjela kad je išla na posao s mužem da je neki crni lik, nekakva kreatura ljudskog lika odjednom protrčao ispred njihovog auta, njezin muž to nije uočio.
Nekoliko dana nakon toga umro je od njezinog muža tetak, muž od preminule tete, te su nakon nekoliko dana od dana smrti tetka doživjeli da im je crknula sijalica u kuhinji, stavili su novu, ona je odmah pregorjela(nova sijalica ?!?), stavili su još jednu i opet ista stvar, po treći put su novu stavili i ta je radila.
Istog tog dana, žena leži na krevetu pored muža dok on spava, ona ne može zaspat, čuje neko kucanje na ulaznim vratima, siđe dolje, otvori vrata, nema nikoga, odjednom osjeti neki čudan osjećaj kao da je netko iza nje, okrene se - iza nje nigdje nikoga.
Ja sam ovo sad prepričao, ne mogu opovrgnuti tu priču kao niti dokazati da je 100% autentična jer je moguće da je fejk profil to komentirao, ali iskreno čisto sumnjam da je fejk profil.
Možda nam se mrtvi javljaju. ?!

Ajde da su im sve sijalice izgarale, treptale, ali ako su dvije crkle, ili su bile korištene ili loše skladištene 

Osobno smatram da ne postoji ništa "paranormalno", to uglavnom dolazi iz psihe. Ako ti je netko umro, a inače lagano vjeruješ u takve stvari; inače te takve stvari interesiraju pa ih pokušavaš pronaći u svemu; učini ti se, radi raznih elemenata dođe do distorzije slike/boja i učini ti se da vidiš nekoga tko je umro; ...

Ja sam bio na moru(baka i dida imali kuću, sad je naslijeđena) i putem do plaže sam vidio na cesti pokojnog didu(koji je tamo živio). Identična visina, frizura, brkovi, sve. Da bih ga vidio 10 minuta nakon parkiranja, samo lagano sličan. Nije bila "poruka od dide" nego kad uzmeš u obzir vrućinu, vožnju s otvorenim prozorima kroz Opatiju punu turista, puno različitih ljudi u masi, mozgu se učini nešto. Složi par informacija, nekih netočnih i eto ti nečega.

Naj-paranormalnije što mi se dogodilo je to da je 40 godina star auto upalio iz prve kad smo mu napravili generalku 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
ajeto123 kaže...

Jeste li ikada doživjeli nešto neobično....

Ajde da sad cujem vase scary price....

Pozdrav novoj članici. Za kreativniju i aktivniju raspravu o ovakvim temama postoji tema Paranormalno, nema potrebe otvarati više raznih tema dovoljno je upisati u tražilicu odabrani pojam.
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/paranormalno/5320.aspx?page=67&jumpto=5425334&sort=asc&view=flat

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
8 godina
neaktivan

Hvala.

17 godina
moderator
Paranormalno iskustvo

Kako već postoji odgovarajuća tema... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: