mislim neznam sta sam ja to krivo reko kad se vecina slaze samnom, a imam 3 "DOWN-a"
lol,
uglavnom ovo za religiju vidim da se bunite sto sam to spomenio...
ali eto zamislite vi koji toliko vjerujete u religiju, boga, itd..
zamislite se upravo SAD kad citate ovo, kako bi bilo da nema religija, religija drzi ljude pod kontrolom, za dobrobit ove planete, kao sto su indijance drzali totemi i neki drugi rituali, klanjali se nekom kipu i zivotinji, tako nas drzi sada jedan "Bog" jer smo mi ipak napredniji danas i vise razmisljamo, nemozemo se klanjat danas nekom kipu zabe, zato sto smo usavrsili okolino i to bi bilo jednostavno besmisleno..
ja eto kazem neznam u sta vjerujem, krizman sam, krsten itd.
ali jednostavno kada cujem ovo sve i kada znam neke stvari, neznam sta da kazem i sta da mislim..
jednostavno POSTOJI neki Bog, neko bice, neki stroj, nesta postoji sto je ovo pokrenilo, a da se prizna jednog dana da izvanzemaljci postoje, iako to vecina zna, zna i USA koja je "ekipa" njihova,
uglavnom onda bi vjera bila besmislena, niko nebi vjerovao u vjeru jer bi ocito bilo da nije Bog stvarao svijet nego da smo nastali od njih itd..
nasa planeta je kao galaksija u nasim ocima, to je jedna velika kugla oko koje se sve vrti, ljudi su sami, u centru je pozornosti, netko je sve stvorio na njoj ... netko je nas stvorio na njoj..
medjutim ako postoji izvanzemaljski zivot, sto se se dokazat jednog dana, vidit cete da sigurno oni nevjeruju u Boga ili u nesto slicno, i ako vjeruju u nesto sigurno nemisle da ih je "to" stvorilo, jer ocito znaju da ima zivota na drugim zemljama, zato sto nas stalno posjecuju :)
ili su oni samo kao NASA, kao nasi astronauti da taje svoja otrkica, zbog drugih Aliena na svojim planetima, ali ovi su punopuno napredniji pa se vozaju okolo :)
imaju i oni svog "Obamu" :)

)