Noćne more

poruka: 87
|
čitano: 19.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Noćne more
BannedOnThisForum kaže...
žeto kaže...

MOKRAĆA - Vidjeti mokraću - naći ćete neki novac

To je za govna, ako sanjaš govna, to znači novac.

Zato sam i rekao: AKO vjeruješ sanjaricama!. A pošto sam ja nekakav sitni poduzetnik, pa zaista, kad sanjam govna, evo ti love....

zalutao u svijet jedinica i nula
16 godina
neaktivan

Tebi Doctore i ostalim padalicama, letačima i levitantima , iz debelog iskustva odgovaram: neispoljene seksualne želje. Čak ne mora biti kao neizraženo, već višak hormona, maštarija, zdravlje i mladost, i sl. Ali, zaista vezano uz spolnost. (Ajme, mati moja, što sam se "napilotirao"gradovima...sjedio na krovovima....naravno u snu. A kad se probudio uz voljenu?...dalje se fučka...{#})

14 godina
protjeran
žeto kaže...
Maly Zeleny kaže...

Jednom sam sanjao ovako:

Ja sam sad u gostima i mene ovi vode da mi pokažu di je wc,ja normalno vidim i vratim se za stol gdje su domaćini,i mene je{#}mu sve potjera pišat,i ja ko budala tražim taj wc i upišat se i ništ drugo a kad sam krenuo pišat odmah sam se od muke probudio,no hvala bogu bilo je jutro 9-10 sati i ja odem pišat i nastavim spavat......... {#}

Ako vjeruješ sanjaricama, pročitaj slijedeće:

MOKRAĆA - Vidjeti mokraću - naći ćete neki novac, ali i imati neke neugodnosti. Mutna mokraća - bit ćete bolesni. Mokriti - očekuju vas dobro zdravlje i dug život. Mokriti u krevet - bit ćete bolesni. Krvavo mokriti - pred vama je teška svađa. Mokraćom biti poliven - doživjet ćete veliku sramotu. Piti mokraću - predznak dobrog zdravlja.(izvor:Sanjarica Pavletić){#}

Eh a kakve sam sreće nisam uopće mokrio... {#}

Ekrem Jervić
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
lzgr kaže...

Opet si gledao SAW?

Šala mala,ja sam sanjao da su me neki likovi oteli ispred škole,tukli su me i tako te stvari,pa da me oslobodio neki uljar kojeg ja poznajem....

Uum.. Jesi siguran da te nisu silovali?

100000% siguran. {#}

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
16 godina
neaktivan
Noćne more

Dobro drugovi, zašto ste stali sa noćnim morama. Zar svi tako lijepo sanjate? Gdje je krv; bježanje slomljenih nogu;  kopanje po blatu; ukrali vam auto(kao meni u zadnje vrijeme u snovima,naravno){#},itd  ...   

16 godina
protjeran
žeto kaže...

Dobro drugovi, zašto ste stali sa noćnim morama. Zar svi tako lijepo sanjate? Gdje je krv; bježanje slomljenih nogu;  kopanje po blatu; ukrali vam auto(kao meni u zadnje vrijeme u snovima,naravno){#},itd  ...   

nista..stalo,otislo sad sanjam sam neke gluposti jucer su bili neki kablovi :S

Captain EO
16 godina
neaktivan
Noćne more

Evo,noćas sam surfao zajedno sa svojim sinom po potpuno mirnom jezeru, glatkom ko staklo, tirkizno zelene boje, ali ne i bistro, već ustajalo, ali na neki naćin lijepo, mirno...A mi klizili nošeni nekom čudnom snagom, i jedva se održali na dasci ???

15 godina
Noćne more

nije noćna mora,al je fora san,eto sanjao sam da jašem dinosaura i da lovim bivšu {#}

16 godina
protjeran
Noćne more

ja sam danas sanjao da sa frendom slazemo golove na nogometnom igralistu i vec bio mrak 

i odjednom netko sa ovim autom ide prema nama

a blato ogromno i kisa pada 

i taman zazvoni hebeni mobitel i vise nisam mogo zaspat :(

pirate king
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 13:24 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
Noćne more

Danas sam sanjal da deriviram neki rekurivni izraz i nikak ga nisam mogao izderivirati, jer sam stalno ulazio u rekurziju..., a jučer sam sanjal da mi frend (koji inače rastura matišu) objašnjava kaj je to normala na tangentu (WTF?!), jbt pa ja polako, ali sigurno gubim razum zbog te matiše. Jao, e.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
15 godina
1domagoj1 kaže...

Danas sam sanjal da deriviram neki rekurivni izraz i nikak ga nisam mogao izderivirati, jer sam stalno ulazio u rekurziju..., a jučer sam sanjal da mi frend (koji inače rastura matišu) objašnjava kaj je to normala na tangentu (WTF?!), jbt pa ja polako, ali sigurno gubim razum zbog te matiše. Jao, e.

mislim da bi mi matematika bila najgora noćna mora koju bih mogao sanjat,možda i malo fizike {#}

16 godina
neaktivan
Noćne more

ja sam prije imao san nešto idem ja kroz neki hodnik.taj hodnik ide ravno i odjednom naiđem na neku raskrsnicu.imam dva skretanja.krenem ja jednim pravcem kad tamo zombi mi izleti nekakav strašne face.ja se trčeći vratim na raskrsnicu i odem drugim pravcem.kad i tamo isto čudo neki strašni zombi.i ja šta ću vratim se na početak skroz tunela a tamo nemam kud više.i tamam se ja fino zatrčim i šakom da puknem onog zombija i odjednom se probudim.a tamam da ga šakom puknem.

15 godina
fareee kaže...

ja sam prije imao san nešto idem ja kroz neki hodnik.taj hodnik ide ravno i odjednom naiđem na neku raskrsnicu.imam dva skretanja.krenem ja jednim pravcem kad tamo zombi mi izleti nekakav strašne face.ja se trčeći vratim na raskrsnicu i odem drugim pravcem.kad i tamo isto čudo neki strašni zombi.i ja šta ću vratim se na početak skroz tunela a tamo nemam kud više.i tamam se ja fino zatrčim i šakom da puknem onog zombija i odjednom se probudim.a tamam da ga šakom puknem.

jel ti gledaš seriju "the walking dead"?

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...
fareee kaže...

ne ali bih volio :)

samo kažem kao i svi ostali šta sam sanjao

15 godina
fareee kaže...
john_ryder kaže...
fareee kaže...

ne ali bih volio :)

samo kažem kao i svi ostali šta sam sanjao

ma serija je o zombijima pa pitam :)

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

nije noćna mora,al je fora san,eto sanjao sam da jašem dinosaura i da lovim bivšu {#}

Hormoni "delaju"! Bivša ljubav...a ti prepun energije ko TRex.Suuuper sanak !{#}

16 godina
neaktivan
Nemoj sanjati blato, uvijek je nešto loše.Da malo više pripaziš u prometu?( Nisam gatara, ali iz iskustva...blato..loše)
14 godina
protjeran
žeto kaže...
Nemoj sanjati blato, uvijek je nešto loše.Da malo više pripaziš u prometu?( Nisam gatara, ali iz iskustva...blato..loše)

Ja ponekad znam sanjati vlakove,a kad to sanjam znam da to znači da će netko umrjeti od poznanika,prijatelja,rodbine...

Sanjam i od mrtvih,no nemogu baš komunicirati s njima,ako sanjate mrtve,to znači da se treba moliti za njih,ili ipak zapaliti svijeću na njihov grob...

Download Alan Ford:http://www.megaupload.com/?d=3ECM3DLX
16 godina
neaktivan

@Gnjavator komunikacije

Ne ljuti se, ovo moram pitati, da ne kažem neke stvari zbog kojih ću kasnije požaliti...

Dali ti nas konstantno zahebaješ svojim postovima ili stojiš iza nebuloza koje stalno pišeš.

NHF, ali meni se svaki tvoj post dobima kao kompletna zahebancija ili podhebavanje...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Noćne more

Ja sam sinoć baš sanjao mnoštvo ljudi. Nevjerojatno puno ljudi žuri na molitvu. I ja sam među njima, i kao nekud žurimo, na molitvu....

Da bih jutros saznao da mi je majka od majke (nana/baka/baba, kak god oš) umrla :(

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge
14 godina
neaktivan
Noćne more

Prošlu noć (to jest 11.) sam sanjao da se šetam s nekim po plaži, ono, laganica, kao da smo jučer umrli... I ja osjetim da imam nešto u džepu i vidim bombone od limuna (limun nacrtan, no name bomboni {#}). I ja ih pokušavam otvoriti ali ne ide i ne ide, kao da su skamenjeni. I taj netko počne trčati kao seljak, ja onako pogledam more i ono glavom napravim "baš me briga".

Sjednem ja i profuram bombon kroz more i mašem kroz vodu. Probam ga otvoriti i uspijem. I probam zagristi ali ne ide nikako, tvrdo je. Onako bombonom kroz more još jednom da ću proći i čujem neki strašan zvuk. Zvuk nekakvog auta, ono motor se čuje raspalio ga čovječe! I ja počnem bježati, trčim iz petnih žila, grizem bombon zubi mi otpadaju neće i neće! I ubacim ga ja u usta sa mislima "Cuclat ću ga...". I ja bježim i čujem da auto dolazi sve bliže i bliže.. Trčim trčim i padnem preko bankine od pijeska i zagrcnem se bombonom, počinjem kašljati i odmah primijetim da imam nekakvu krvgu na vratu. Ali auto se čuje sve bliže i bliže! Nastavljam kašljati i čujem auto iza sebe, stane, a ja i dalje trčim. I istrči neki lik od 2,20 i udari me po leđima da je ne samo bombon ispao nego i cijeli ručak koji nisam ni jeo. I htio sam mu pružiti ruku i da ću reći hvala ti zvoni alarm. Pih {#}...

15 godina
neaktivan
Noćne more

Ja sanjo da sam u auto i sad ja sjedim iza i ja se maknem sa sjedala i ostane moj obris kao u conviction (xD) i onda se ja odjednom premjestim napred i taj moj obris se pretvori u alien i ja se pocnem derat i niko nist! i tako on se pretvori u lutku?! xd i ja si mislim reko ubit cu tu lutku ode on i ja tu lutku od pod i otpadnu ruke i noge lutki i ona mi kaze (lutka) da mora kod mene bit jos 200 godina i ja ju pitam zkj neode kod drugog i pretvorim se kod nekog starackog doma i deda (ne moj) mi kaze "unisti tu lutku"!!! ja se probudio paranoican ko lud! xd 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Ja sanjo da sam u auto i sad ja sjedim iza i ja se maknem sa sjedala i ostane moj obris kao u conviction (xD) i onda se ja odjednom premjestim napred i taj moj obris se pretvori u alien i ja se pocnem derat i niko nist! i tako on se pretvori u lutku?! xd i ja si mislim reko ubit cu tu lutku ode on i ja tu lutku od pod i otpadnu ruke i noge lutki i ona mi kaze (lutka) da mora kod mene bit jos 200 godina i ja ju pitam zkj neode kod drugog i pretvorim se kod nekog starackog doma i deda (ne moj) mi kaze "unisti tu lutku"!!! ja se probudio paranoican ko lud! xd 

neophodan offtopic... savjetujem da ipak malo čitašovo =)

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
Noćne more

Ja sam sanjao da drajvam auto. I odjednom se stvorim na plaži. Vozim što brže mogu, a ispred mene neki debil pokušava pojest bombonu od limuna, i bježi od mene. A samo sam mu htio pomoći...

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 18:48 (Hambrle).
16 godina
protjeran
Noćne more

Sinoc sam sanjao da se mato vratio na forum {#}

17 godina
neaktivan
Noćne more
Ja sam sanjao da mi je neki debeli postavio skrivenu kameru u kuću. Nažalost snimio me kako fapam. Onda sam ganjao debelog i pokušao mu uzet memorijsku karticu.
Uzeo sam mu memorijsku (64 gb) i kameru.
ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD
15 godina

Ja sanjam da me bivša progoni hahah ,nešto grozno,luda je,no uvijek imam i djelomično lijepe snove. {#}

Piracy lives forever!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice