Upišite na youtube nešt UFO IN CHINA tam i sama budala vidi da je to montaža
NLO otmice - Myth Busted
di si to molimte procitao, link molim...
37°11'54.99"S
116° 3'19.94"Z
to si kopirajte u google earth i vidjet cete NLO pored area 51 koje ce vam biti na istoku, a na jugu ce vam biti polje nuklearki koje su aktivirane pod zemljom pa su nastali ogromni kreateru, uz fotke area 51 koje ce biti uklonjene za par dana, pozurite!!!
Nijw to taj video,video koji sam ja htjeo objaviti nije taj,na onom se videu vidi kak se pokraj neke zgrade vrti NLO
Da jesam, i kaj bi tu trebalo biti UFO. Ono liči na brdo šljunka meni.
Meni su zanimljiva Hawkingova razmišljanja o vanzemaljcima KLIK Ne moraju oni bit neka super bića sa super tehnologijom... Možda su to nešto slično kao životinje, možda još primitivniji oblik života kao bakterije. Ne moraju izgledati čovjekoliko da bi bili vanzemaljci.
Idemo prvo vidjeti koje su mogučnosti da se vide NLO-i. Da bi došli do nas, trebalo bi ima jako dugo, a kako su crvotočine samo pretpostavka, bez ikakvih spoznaja o potojanju, ali i s puno problema vezanih uz njih čak i kada bi postojale. Onda bi tu teoriju ipak trebalo odbaciti, pa se orijentirati na ono znano. Pa bi se moglo reći, da ako su došli, to je onda jednosmjeran put, jer udaljenost im ne omogučuje let tamo-vamo, a ako bi išli nekim ekstremnim brzinama, onda bi to mogao samo biti put u budućnost, pa bi njihov home planet,
bio sasvim drugačiji od onoga koji su ostavili za sobom.
Takav scenarij, da su tu bez mogučnosti povratka, je zapravo naj logičniji i prakički jedini moguć. Ali onda trebamo razmišljati o lokaciji matičnog broda, da li je na zemlji, ili je s tamne strane mjeseca možda. Naravno ako uopće sve to i jest tako.
ste vidli koliko je tamo nuklearki, pa to je podrucje potpuno kontamirano, a ljudi tamo odlaze na posao pogledajte aute pored baze...
dođes na manje od 2 km od baze ustrijele te snajperi, strojnice,...
gore od fort knoxa...
Meni su zanimljiva Hawkingova razmišljanja o vanzemaljcima KLIK Ne moraju oni bit neka super bića sa super tehnologijom... Možda su to nešto slično kao životinje, možda još primitivniji oblik života kao bakterije. Ne moraju izgledati čovjekoliko da bi bili vanzemaljci.
Ali bakterije ne mogu upravljati, a kamoli izgraditi NLO, pa je zapravo logično, da bi morali imati neke naše karakteristike, poput funkcionalnih ruku s palčevima. Bez toga nema gradnje, a niti materijala za gradnju.
Iako, postoji jedna malo moguča teorija, koja bi omogučila da se i bez takvih ruku to može. Recimo da neki gušteroliki likovi, porobe drugu rasu koja ima fizičke mogučnosti poput nas za takve radnje i koja bi za njih gradila. Samo nekako je logično, da bi oni koji imaju sposobnost rađenja oružja i oruđa, vladali onima koji ne, bez obzira na njihovu snagu.
Ljudi su primjer toga.
Pa ne mora postojati samo jedna vrsta vanzemaljaca... Može ih biti beskonačno. Npr. u obliku bakterija, itd. svaka bi imala svoje stanište ili planet. Ali radi se i o tome da ako uzmemo u obzir da oni nisu tako napredni, sve ove teorije o otmicama, svemirskim brodovima itd. padaju u vodu.
Pa ne mora postojati samo jedna vrsta vanzemaljaca... Može ih biti beskonačno. Npr. u obliku bakterija, itd. svaka bi imala svoje stanište ili planet. Aku radi se i o tome da ako uzmemo u obzir da oni nisu tako napredni, sve ove teorije o otmicama, svemirskim brodovima itd. pada u vodu.
Apsolutno, tako i je, ali govori se o viđenju NLO-a, pa se to ne može gledati na taj način.
A zapravo je nemoguče, niti matematički niti slučajno, da nema nigdje drugdje života, pogotovo ako znamo se na meteorima nalaze building blocks of life, a na jednom takvom smo to mogli provjeriti kod nas na zemlji.
omg nemrme vjerovat da neko vjeruje u NLO ahaha neka pijana budala sa kombajnom delala krugove u zitu i odma NLO ahahah mozda koji dan upoznam svemirca sva sreca pa znam engleski jer na svim filovima svemirci pricaju engleski (rofl)

....
....
:-D :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D:-D :-D :-D
...
..
ovaj moram zapamtit hahaha XD
da gledo sam to
kao da su onda ti inzinjeri koji su radili na "zvonu" pred kraj rata otisli u ameriku i
oni su nesto amerima pomagali oko raketnih motora