Njuškalo biseri

poruka: 5.823
|
čitano: 1.960.488
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Njuškalo biseri

jep..izgleda catastrofa...{#}

razorblade
12 godina
neaktivan
Re: Njuškalo biseri
Strm kaže...
mariolla79 kaže...

nije njuskalo ali je kolega s bug-a...

sorrz strm nepljujem po nikome ali ovaj mob nema sanse da je max ocuvanost...a i mijenjan je ekran i digi i okvir

kao da je u ratu bio

no offence

http://www.bug.hr/malioglasi/sony-xperia-t-lt30p-bond-maximalno-ocuvana-16gb/18957.aspx

Znam, no igleda samo tako, ako bi ga pogledao uživo u puno je boljem stanju...

Ako je to maksimalno ocuvano onda sto je po tebi mobitel sa tragovima koristenja....razbijen ekran?

15 godina
Njuškalo biseri

Je, rubovi izgledaju kao da si pivske flaše s njim otvarao {#} 

A i cijenom spadaš tu, na Njuški se nađu za 500 kn jeftinije i u boljem stanju, nema veze kaj je tvoj Bond edition. Od obične verzije se ne razlikuje ni po čemu.

12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

A i cijenom spadaš tu, na Njuški se nađu za 500 kn jeftinije i u boljem stanju, nema veze kaj je tvoj Bond edition. Od obične verzije se ne razlikuje ni po čemu.

Ma izgleda kao da je pol dana gletao s njim i onda otvorio 5 gajbi zuje za ekipu sa stele.

12 godina
protjeran
Njuškalo biseri

Strm,jel ovo onaj što si mu mijenjo ekran kad si pao s bicikle i slomio ga? xD

15 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Ovakvo preseravanje dugo nisam vidio. Lik se hvali ko da mu taj broj donosi milijune profita. A većinom ni nema preusmjeravanja sa njega hahahha. Uostalom, pročitajte oglas pa će vam sve biti jasno. Malo je duži al se isplati pročitat cijeli.  Oglas 

15 godina
vrinho kaže...

Ma znam da nema nikakve veze, nemoraš me učit, ak se nitko nejavi ide cijena dolje, kao i inače{#}

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
15 godina
Njuškalo biseri

Na Njuškalo si onda samo trebao staviti, tamo je mjesto za onu ''ide ide, nejde nejde''. Tu na Bugu se samo sramotiš, bez uvrede.

15 godina
vrinho kaže...

Na Njuškalo si onda samo trebao staviti, tamo je mjesto za onu ''ide ide, nejde nejde''. Tu na Bugu se samo sramotiš, bez uvrede.

Jesam, i tamo je xD

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
15 godina
Njuškalo biseri
12 godina
neaktivan

Daj suti. Da si ti servisirao svoj mob ne bi izgledao ko da ga je zombi prozvakao pa posrao.

18 godina
Njuškalo biseri

http://www.njuskalo.hr/sony-ostali/sony-xperia-t-lt30p-oglas-12520723

Prva i treća slika su mi najjače... Maksimalno očuvan. A kako je onda minimalno?  {#}

13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri

Prodaje grafu integriranu na MBO sa slikom cijelog kompa

15 godina
Ico2005 kaže...

Prva i treća slika su mi najjače... Maksimalno očuvan. A kako je onda minimalno?  {#}

Pa kad je tako isplao zbog svjetlosti, evo sad sam ga normalno poslikao, i zbilja ima samo jednu ogrebotinu na rubu...

15 godina
Strm kaže...
Ico2005 kaže...

Pa kad je tako isplao zbog svjetlosti, evo sad sam ga normalno poslikao, i zbilja ima samo jednu ogrebotinu na rubu...

Ako to ima samo 1 ogrebotinu ja ću postati velečasni,nemoj pričat gluposti,mob ti izgleda kao da je proživio pad između 2 hrapava zida.pomiri se s situacijom da ti mob nije 10/10,dao bih mu 7/10 stanje.

Sony Z1 kontakt:evilmage007@gmail.com skype evilmage007
12 godina
Strm kaže...
Ico2005 kaže...

Ja uistinu neznam kako te nije sram lagati nakon svih ovih komentara i prilozenih slika......stvarno mi nije jasno kome prodajes "maglu"?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 15:38 (marko985).
15 godina
Njuškalo biseri

promjenio sam oglas, stavio 1300Kn, stavio sam stanje 7/10, mogu ga prek skypea pogledat...I promjenio slike

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 16:05 (Strm).
15 godina
Strm kaže...

promjenio sam oglas, stavio 1300Kn, stavio sam stanje 7/10, mogu ga prek skypea pogledat...I promjenio slike

Previsoka ti je cijena opet,1000kn uvrh glave možeš dobiti za tu xperiu u tom stanju,ja gledam s malo drugačije strane,bavim se preprodajom mobitela.

14 godina
Njuškalo biseri

ako je ovo 7/10 kakvo je tek 1/10 :)

15 godina
Xboxn00b kaže...

ako je ovo 7/10 kakvo je tek 1/10 :)

Sad ga i ti pretjeruješ!!

Da je 1/10 onda vjerojatno bi bio maltene kompletan mobitel RAZBIJEN!!

7/10 je stanje te xperie.

EDIT

Ovako otprilike bi izgledao mobitel 1/10 ali opet nije jos uvjek 1/10

Inace moj note 2 :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 17:18 (kruskar).
15 godina
odjavljen
Njuškalo biseri

Strm, pitanje. Zašto je James Bond edition? James Bond ga je koristio ga kao predmet za ubijanje u svojim filmovima ili? Jer mi se čini kao da je pao s zgrade nekome u glavu. 

15 godina
Deawood kaže...

Strm, pitanje. Zašto je James Bond edition? James Bond ga je koristio ga kao predmet za ubijanje u svojim filmovima ili? Jer mi se čini kao da je pao s zgrade nekome u glavu. 

Evo ga opet -.-" Pa tak se mob zove, kao Samsung Galaxy S1234 tako i ovo Sony Xperia Skyfall James Bond

13 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

sorrz strm nepljujem po nikome ali ovaj mob nema sanse da je max ocuvanost...a i mijenjan je ekran i digi i okvir

kao da je u ratu bio

no offence

http://www.bug.hr/malioglasi/sony-xperia-t-lt30p-bond-maximalno-ocuvana-16gb/18957.aspx

Strm kaže...
mariolla79 kaže...

kao da je u ratu bio

no offence

Znam, no igleda samo tako, ako bi ga pogledao uživo u puno je boljem stanju...

oglas obrisan!!!!

15 godina
zlatkor kaže...

oglas obrisan!!!!

Ima link i za Njušku gore, bio je i 1500 kn i tu na forumu htio uvaliti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 19:26 (vrinho).
15 godina
odjavljen
Strm kaže...
Deawood kaže...

Evo ga opet -.-" Pa tak se mob zove, kao Samsung Galaxy S1234 tako i ovo Sony Xperia Skyfall James Bond

Ne, nego te pod*ebavam jer ti mob izgleda kao da si izašao iz 1. svijetskog rata s njim, a ti tvrdiš da je u odličnom stanju.

15 godina
Njuškalo biseri

Realno stanje mobitela bilo bi u najbolju ruku 5/10. 7/10 nikako.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
14 godina
Njuškalo biseri
Pro audio equipment
13 godina
neaktivan
Njuškalo biseri
Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
12 godina
15 godina
Njuškalo biseri
Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice