- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako on veli da ima legalni hardver,a koji je to ilegalni hardver ?
Htio je valjda rec LEGALNI SOFTWARE.
Vjerojatno dongle koji je potreban za korištenje softvera.
Ovaj vise spada pod neku temu Njuskalo legende (imho), ali posto nema (a iskreno nisam ni trazio jel ima) evo ovdi :D Proplakao sam dok sam citao oglas :D
na slici jakne pise *fotosop buraz Jakna NEMA crte, strelice i brojeve po sebi! (ali mogu se nacrtati korektorom ak zelis)
Zar je bilo teško loadati i prethodnu stranicu gdje je već stavljena ova slika? 
Sorry nisam vidio
2 krame za cijenu jednog prilicno pristojnog polovnog racunala, a bome i novog.
ATI Radeon 1.73GHz?
2 krame za cijenu jednog prilicno pristojnog polovnog racunala, a bome i novog.
ATI Radeon 1.73GHz?
Lik nema pojma kaj pise. Glavno da zna cijenu napisat
http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/msi-mainboard-760gm-e51fx-oglas-8294702
cuj ovog...malo prenapuhao cijenu a i nemoze odlucit jel nova ili rabljena...hahahah
sorry
http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-z77-extreme4-socket-1155-oglas-8126376
hmmm cudno,nema kaj...nova i nekoristena, a nerade 2 modula
Lega mi prodaje HTC evo3d na njuski(oko 1400kn mislim da prodaje) i javia mu se neki lik koji se oce mjenjat za iPhone 3GS koji je prije godinu dana platio 6500kn hahaha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Znam da nije vezano za IT, but evo ga tekst oglasa s njuškala:
S motorom dolazi originalna prednja maska i tzv. "rezervoar" ili "spremnik goriva". Super motor ide, dvijesta na sat valjda, piči da se usereš a još je i crven e ženske padaju ko lude kad sa tim motorom dođete u birtiju. Ima dve gume i to gume sto cola gume ima ono možeš nogom udarat sam tak tvrdo ko kamen prava guma stani i gledaj. nema četri gume ko auto pa se lakše prevrne tu treba pazit pogotovo na zavojima jer se naginje, al s druge strane dosta je tanak pa možeš između kola vozit kad je gužva, pa možeš prvi bit u koloni na svakom semaforu, a onda po gasu e čovječe kad opere sve aute, prvi krene na semaforu kakav skuter, nemore ga skuter niti taknut. Motor nema onaj kofer pa to baš nije praktično jer nemoš nosit stvari kad recimo odeš u dućan i kupiš si pivo i tako ali nema veze, kupe se bisage pa se stave na motor pa se može nosit piva. Problem je isto što ima jedno za sjest pa neka deblja ženska, ili ovako neka guzatija malo ne stane al dobra neka manekenski građena stane iza može sjest i na ovo povišeno iza pa stane ženska tamo samo se mora držat jer ovaj motor kad krene ma nema ko ga stigne ono najbrži je! Uostalom ako kupiš ovakav motor onda moraš vozit samo manekensku neku žensku, a ne nekakve gabore jer to ne paše uz ovakav motor nemreš to bokte, ali to treba pazit jer kad ženske vide ovaj motor na cesti pa to gaćice i grudnjaci same padaju i lete na sve strane to se ne da izdržat nekad bacaju se na tebe, bokte pa pitaju joj daj samo jedan krug ovo ono, pa tako da treba onda najboljeg komada izabrat, a ne neku bezveze koja ne more nit stat iza kolka je bokte i pogotovo ne neku motoristkinju jer su sve te ubi bože brate kakve su nikakve ko muško al dobro te većinom voze one harli dejvidson krame koje su za one debele prasce u kasnim pedesetima pa navuku onu sirotu kožnu jaknu što im puca po šavovima od trbušine i to moraju kupit broj jakne koja se radi od dve krave kolka mora bit da unutra uguraju taj mjeh pa onda prde sa tim sranjem po autoputu kao idu negdi ma idu znaš kud vikend je pa idu od doma di im baba cvoca pa da sam sebe vara da nije gotov onda se vozi kao sad on Branda glumi i sanjari da je hell angel, a zapravo ide na janjetinu u nekakvu birtiju koja se kao na harli fura pa onda unutra piju i zderu i u pon fino opet na usrani poso al ono kad prde s tim po cesti, bokte kad ja proletim sa ovim motorom kraj njih bokte samo trokirat počnu jer se useru misle laser prošo ono star trek star vars jebote neko nas laserom gađa jer samo crveno nešto projuri kraj njih nit ne vide sta sam crta bokte a oni potegnut ne mogu a kako i bi sa onakvim mastodontima od ženski koje voze, a ja fino nagarim a iza mene sjedi cura ma nema je 55 kila je nema a noge ono do poda pa onda opalim u viksu na moru tam sam za sat vremena pa da vidiš onda, ma daj stari moj bokte ako kupiš ovaj motor vidičeš i sam. Molim samo ozbiljne kupce i pare moraju bit u eurima. Zanimljive zamjene dolaze u obzir al moraju bit stvarno zanimljive.
Dobivam na mejl puno ljudi me pita ono jel stvarno motor privlaci zenske, a ja kazem ono bokte stari moj pa sto mislis zasto ga prodajem??? Djubre mi je nasralo vec valjda 30 alimentacija na vrat i jos valjda 50 je u postupku pa bokte sta mislis kako cu to platit pa bas zato i prodajem motor hitno da sve to barem malo poplacam pa da mi se skinu s vrata vise a nijedno moje casti mi al sta mogu dokazalo mi preko deenka ono ti krv mjeri al nema veze u svakom slucaju treba kupit pedeset kutija prezervativa s ovim motorom i onda ono nemas beda stari moj bokte sta da ti jos kazem o motoru osim da mota zenske sve u 16, ide brzo to sam reko, a buci stari moj nema auspuha pa ono buci trebas cut to je da ti pamet stane masina glasna stani i slusaj. Sta sam htio rec, uglavnom da pitajte i sve to sta treba ja rado odgovorim i objasnim sve kolko ide i sve to bitno sto treba kolko ima onih kubika i svega toga al crven je motor dukati najbolja firma za motore Talijanska stari moj a oni rade motore stani i gledaj najbolje motore jer oni rade i kola dobra onaj ferari i bemve, bolja od njemackih kola, pa onda si mos mislit kakav je motor, a i poznati ovi sto trke voze su tocno na ovakvom pobjedjivali ima onaj englez pa onaj taljan dobili oba Grobnik valjda 10 puta bas na ovakvom istom tako da zagarantirano motor ide brzo jer utrke dobije samo tako. Dobijes i kacigu iz motor isto crvenu da pase divota jedna.
Evo stavio sam sliku cure evo zbario malu bas jucer ma da zbario uparkiro sam motor da kupim pivu na kijosku ono malo zeka peka i mala ono vau kao kakav je ovo motor stari moj zavrsili smo kod mene bokte ma bolje da ne pricam al reko da uslikam za njuskalo da ljudi vide ono kako zenske padaju na motor ono cisto da prodam motor ovo ono al pocne ona kao kaj pa kazem ja ma daj to se ja zajebavam kazem ja njoj jer ona pocela da kao sta pa nisam ti ja drolja ono mislim necu ti se ja gola slikat halo pa samo morao sprehicu zasprehat pa se smirila uglavnom evo slike sjedi kraj mog motora dolje u garazi sam uslikao pa malo drugacije izgleda motor al to je zbog svjetla eto dokaz je tu pa ono mislim nemam sta dodat vise mala je stvarno stani i gledaj stari moj, vidi te noge bokte uf!
haha pazite ovo
biser No.1
http://m.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-hd-6879-1gb-gddr5-full-bundle-kutija-jamstvo-oglas-8328944
dakle XFX HD6870 1GB , kaže da je full budnle i da iam garanciju (nije napisao koliko) 1300kn!
biser No.2
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-ati-radeon-6870-hd-oglas-8180745
ponovo XFX HD6870 1GB, također full budnle i garancija 6 mj 1500kn!
http://www.protis.hr/products/details/xfx-hd7870-1000m-2gb-ddr5-256bit-48ghz-2x-minidp-hdmi-2x-dvi/63349
Nova XFX HD7870 sa 2GB memorije, 2 godine garancije 1630kn!
Baš sam u nedoumici koju od ove 3 da uzmem 
nije IT al vrijedi pogledat!!!
jel tip normalan samo 4 sobe, zastrarjela lamperija po stropu, stilski namještaj, centralno na exptrmno skupu ložu... - za tu cijenu biram po španjolskoj, italiji, grčkoj pravu vilu....
to je najviše radi lokacije kuće kao i veličinom okucnice,ništa čudno.
Silvio Šestak je najveća lopina u cijeloj Hrvatskoj, koprivničanska hulja. Koliko je ljudi zalevatio i dignuo lovu, to je nevjerojatno... očito mu još nitko nije stao na kraj... prvoklasan prevarant...
Silvio Šestak je najveća lopina u cijeloj Hrvatskoj, koprivničanska hulja.
Koliko je ljudi zalevatio i dignuo lovu, to je nevjerojatno...
očito mu još nitko nije stao na kraj... prvoklasan prevarant...
To neznam, ali da je uspio fulati svako ime, to mi je stvarno biserno :)
Jel taj silvio neko dijete ili neki odrastao čovjek.
I di je našao 14gb rama? Kakava mu je o brojka čo'eče
Jel taj silvio neko dijete ili neki odrastao čovjek.
I di je našao 14gb rama? Kakava mu je o brojka čo'eče
8gb+3x2gb or scam...
Silvio Šestak je najveća lopina u cijeloj Hrvatskoj, koprivničanska hulja. Koliko je ljudi zalevatio i dignuo lovu, to je nevjerojatno... očito mu još nitko nije stao na kraj... prvoklasan prevarant...
Prevarant koji ne zna ni "corsair" napisati kako treba nego napise "corsire"
Jedan od najvećih prevaranata s njuškala i šire, ako ne i najveći. Živi u Koprivnici, policija zna za njega jer je šmrkač radio govna već prije, mu očito ništa ne može. Kolegi iz Zagorja je dignuo 300Kn, sve je prijavio policiji, mali je otkriven, ali je policija rekla da mali zna kaj radi i da mu ne mogu ništa, budući da je šteta manja od 1000Kn. Bemti sve... Eventualno više ljudi oje je zajedno spušilo 1000Kn i više ga može zajednički prijaviti, odnosno podići zajedničku tužbu. I onda si na govnima jer snosiš i ti troškove sa svoje strane, zar ne? Kolega ionako nije uspio locirati nikoga osim još jedne osobe, koja je također zalevaćena za 300Kn pa su bili (pre)nemoćni... Ako se mene pita, batikna i mrkva tu jedino igra!!! Nažalost...
EDIT Batina i mrkva legendarna metoda cijeđenja
Ako tko ima želju posjetiti ga, na guglu vam piše sve pod njegovim imenom... Ruka pravde sustiže svakoga, kad-tad...
Jedan od najvećih prevaranata s njuškala i šire, ako ne i najveći. Živi u Koprivnici, policija zna za njega jer je šmrkač radio govna već prije, mu očito ništa ne može. Kolegi iz Zagorja je dignuo 300Kn, sve je prijavio policiji, mali je otkriven, ali je policija rekla da mali zna kaj radi i da mu ne mogu ništa, budući da je šteta manja od 1000Kn. Bemti sve... Eventualno više ljudi oje je zajedno spušilo 1000Kn i više ga može zajednički prijaviti, odnosno podići zajedničku tužbu. I onda si na govnima jer snosiš i ti troškove sa svoje strane, zar ne? Kolega ionako nije uspio locirati nikoga osim još jedne osobe, koja je također zalevaćena za 300Kn pa su bili (pre)nemoćni... Ako se mene pita, batikna i mrkva tu jedino igra!!! Nažalost...
EDIT Batina i mrkva legendarna metoda cijeđenja
Ako tko ima želju posjetiti ga, na guglu vam piše sve pod njegovim imenom... Ruka pravde sustiže svakoga, kad-tad...
Slažem se s tobom u vezi mrkve
, no tu je i pošta isto kriva naime prema mom mišljenju oni bi trebali dozvoliti kupcu da pred poštarom otvori paket te da utvrdi dali je u tom paketu ono što je on tražio, te ako nije da može odbiti paket (premda i tu se da smuljat npr. pokvarene stvari). Jer je ovo presmišno na glupu foru neko te može dobro "opeljušit" a niko mu nemože ništa jer nemožeš doći niti do adrese od tog smrada koji ti je to posla. (adresa od pošiljetelja na paketu i adresa na koju stižu pare ne moraju biti iste)
I još jedna stvar kad šelješ nekome paket uopće ne moraš pokazat osobnu